Aspirante optimiste > 20 ani (719)
Raspunsuri - Pagina 13
DenyAnd spune:
MeAlex. Poate "criza" alimentara care ai avut-o ieri o fi de la bebe? Si tot vorbim noi de miere ca nu se poate la copii sub 2 ani.
Irina, de la contact sexual trebuie sa treaca 3saptamani ca sa poti face un test de sarcina. La tine abia 2 saptamani a trecut de la contact.
Ai ovulat tarziu?
Fa un test de sarcina.
Mbadaran, are dreptate MeAlex... daca tot ti-a dat duphaston, probabil e sarcina ci nu SEU.
Asteptam rezultatele de la bHCG
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Luciana, a fost rau de tot, n-am avut in viata mea asa ceva...nu puteam sta in picioare, simteam o presiune f mare in stomac...nu mai dau detalii, dar intelegeti voi ce "prestam" eu ieri...Ar fi f bine sa fie asa. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Imi pare rau ca te-ai simtit atat de rau ....cand ar trebui sa te testezi?
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Mai fetelor acum sunt eu in ceata Ce naiba poate fi cu mine , acum ma uitam pe grafic si sunt zi 8 si am inca spotting , eu care in zi 5 eram gata cu tot tacamul Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Probabil vei avea ovulatie tarzie
Si eu am avut nedumerirea asta luna trecuta ca aveam inca spotting pana in ziua 10 si uite ca am ovulat in ziua 18.
E o observatie a mea
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui DenyAnd MeAlex. Poate "criza" alimentara care ai avut-o ieri o fi de la bebe? Si tot vorbim noi de miere ca nu se poate la copii sub 2 ani. Irina, de la contact sexual trebuie sa treaca 3saptamani ca sa poti face un test de sarcina. La tine abia 2 saptamani a trecut de la contact. Ai ovulat tarziu? Fa un test de sarcina. Mbadaran, are dreptate MeAlex... daca tot ti-a dat duphaston, probabil e sarcina ci nu SEU. Asteptam rezultatele de la bHCG Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Deny in general la 14 zile de la ovulatie ies testele , la unele fete ies mai repede si destul de rar mai tarziu
ioana_r2005 spune:
multumesc mult pt raspunsuri.o sa iau azi un test si maine dimineata il fac sper sa revin cu vesti imbucuratoare.:*
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Probabil vei avea ovulatie tarzie Si eu am avut nedumerirea asta luna trecuta ca aveam inca spotting pana in ziua 10 si uite ca am ovulat in ziua 18. E o observatie a mea Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Nu stiu ce sa zic pt ca la mine organismul e ceas ...
DenyAnd spune:
Luci organismul se mai schimba.
MeAlex, cum faci la FF sa arate toate graficele, ci nu doar pe cea precedenta?
La care optiune trebuie sa intru?
Sau trebuie sa ai vip membership?
lucianamoga spune:
Deny in dreapta langa calendar , unde iti arata in ce esti , ziua ovulatiei etc. primul rand este "Cycle" apesi pe sageata aia si iti alegi ce grafic vrei
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Luci organismul se mai schimba. MeAlex, cum faci la FF sa arate toate graficele, ci nu doar pe cea precedenta? La care optiune trebuie sa intru? Sau trebuie sa ai vip membership? Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Clar ca se mai schimba , nu zic ca nu , dar tocmai schimbarea asta ma baga in ceata si imi pune semne de intrebare
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Deny in dreapta langa calendar , unde iti arata in ce esti , ziua ovulatiei etc. primul rand este "Cycle" apesi pe sageata aia si iti alegi ce grafic vrei Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Aha.
dar eu vreau ca sa-mi arate toate graficele deodata, cum arata la MeAlex, vreo 10 grafice, dar la mine afiseaza doar cea de luna trecuta.
(mai am inca un grafic, dar nu mil arata din start).