Aspirante optimiste > 20 ani (719)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_r2005 spune:

Buna dimineata!am si eu o intrebare.Dupa cat timp de la as putea lua un test de sarcina?au trecut 9 zile de cand trebuia sa am ciclu si nu stiu ce sa fac.astept un raspuns ms:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_r2005

Buna dimineata!am si eu o intrebare.Dupa cat timp de la as putea lua un test de sarcina?au trecut 9 zile de cand trebuia sa am ciclu si nu stiu ce sa fac.astept un raspuns ms:*

as vrea sa fiu

Adica ai o intarziere de 9 zile?? Poti face test chiar acum !!! Se vede pe orice test. Cred ca puteai face de-o saptamana testul
De fapt, stai, zi-ne mai multe : ce durata are ciclul tau si cand ati facut ? Simptome de sarcina ai? Sani tensionati, pipi des, greturi etc.?

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Ioana la o asa intarziere poti incerca un test linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele.
Luci multumim de cafelutza, tare bine imi prinde.
Katy ma bucur ca esti mai bine.

Mbadaran, dar tu cand ai ovulat? Poate dr "crede" ca a vazut un SEU dar de fapt este ouztul fecundat care coboara in uter. Si el in momentul cand ca facut eco outzul abia era pe trompa.
Poate de asta nu ti-a zis nimic, ca mai asteapta sa vada daca coboara outzul in uter?

Interesant news mai aflu pe aici, nu stiam ca nu se da mierea la copii sub 2 ani.
Eu de cate ori am dat(la ordinul mamei lui, ca mierea e sanatoasa si zaharul nu). Si nu a fost probleme cu el.
Miky hai revino cat mai curand cu raspunsul de ce nu se poate mierea la copii sub 2ani?

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Lore, despre sotul tau nush ce sa zic, dar cred ca el s-a suparat mai tare si s-a inchis in el si sufera la fel ca si tine, din cauza acelor bani promisi voua, ca era si pt el o usurare ca va ajuta doamna cu banii, si cand colo nu a mai fost suma promisa ci mai putin.
Dezamagit si el. Ca si tine.
Fetele ti-au dat sfaturi bune. Trebuie sa comunicati mai mult.
Nu te gandi la tot ce e rau(ca el iti ascunde ceva) ca de fapt tie mai rau iti vei face.
Fii mai barbata, asa cum a si zis una din fete.

Va doresc tuturor o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Multumesc pentru raspuns. Pe foaie scrie asa cum v-am spus si voua, numai k abia ieri m-am uitat cu atentie pe hartie. Cand am fost la dr eram in concediu, venisem strict pentru monitorizare, iar apoi nu am mai avut acces la internet, sa caut ce scrie akolo.

Si mie mi se pare ciudat sa scrie chestia asta pe foaie, fiind si in z20 atunci. Mi-a dat sa iau duphaston, am luat 10 zile. Si de obicei CM aparea la 3 zile de la terminarea pastilelor. Azi am o saptamana de cand am terminat pastilele si nici urma de cm.

Si am facut betaHCG azi. Astept rezultatul diseara, sau maine dimineata. Nu-mi explic de ce inca nu a venit CM.

mULTUMESC

Mihaela

Mergi la inceput

Mbadaran, dar tu ai aivut contact sexual?
Este vreo posibilitate sa fie sarcina?

Cum altfel nu stii de ce nu-ti vine CM?
Alt raspuns decat asta nu e: esti insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

mbadaran, cum ziceam, cam aiurea situatie. Chiar si presupunand ca doctorul tau are asemenea competente extraordinare incat sa vada o ectopica in z20, nu imi explic de ce nu te-a monitorizat, de ce nu te-a consiliat. O SEU nu e lucru de ignorat... sper sa nu fie vorba de asa ceva. Tu te simti rau, te doare ceva, adica se manifesta in vreun fel o eventuala ectopica ?
Astept cu interes rezultatul la beta. Banuiesc ca iti doresti , sper sa fie totusi o sarcina normala sau, in cel mai rau caz, o intarziere.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bettercy, nu s-a oprit spottingul. Pana acum luam 4 Utrogestan pe zi, dar ieri am facut o toxiinfectie alimentara nasoala, era cat pe-aci sa chemam salvarea...noaptea am fost sa imi iau apa si era sa lesin, mi-a trecut dupa ce am mancat o felie de paine, cred ca imi scazuse glicemia f mult...am uitat ca vroiam sa pun si Utrogestanul...nu cred ca mai are rost sa mai pun acum...vedem ce se intampla...nu stiu de la ce mi s-a tras...am inceput dupa ce am mancat baclava si struguri. Poate mierea din baclava avea vreo bacterie...ma gandeam eu noaptea ca poate am luat toxoplasma sau listeria...na, noaptea intotdeauna sunt prapastioasa...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_r2005 spune:

deci: ciclu trebuia sami vina pe data de 27 sept.nu mia venit, am facut pe data de 20. cam asta e si nu stiu daca nu e cumva prea repede sa fac un test.e data de 6 nu stiu ce sa fac sper din tot sufletu sa fie cemi doresc da parca mie frica.simtome nu am adik doar atata ca urinez f des in rest nik.luni am avut ceva dureri de spate la serviciu si ma simteam obosita dar cateodata cred ca mi se par toate lucrurile astea din dorinta de a fi insarcinata.sper sami fac curaj sa ma duc azi sami iau un test

Mergi la inceput