Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

denisamada - am o maaare rugaminte: te rog mult sa-mi mai dai odata reteta de biscuiti ca am ratacit-o si as vrea sa prestez cat mai curand
ca nu am mai folosit demult formele ede la borcanul muzical

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufete sint revoltata rau!

As minti sa spun ca o iubesc pe doamna R., ma enerveaza si ma dispera uneori -desi e bine intentionata-dar, in cei 4 ani de cind o cunosc, am fata de ea consideratie si respect pentru omul saritor, sufletist, "de ajutor" care este; a ramas vaduva la 37 de ani si si-a intretinut singura copiii, muncind femeie de servici la scoala din sat si pe cimp, pe "hotar", cum se spune la noi; fetei i-a facut "o situatie" si a maritat-o bine iar pe baiat l-a tinut in facultate ca sa aiba o meserie (ea mi-a explicat ca fata tre' sa aiba liceul, cit sa nu fie toanta dar ca barbatilor nu le plac femeile mai destepte ca ei; mai tre' sa fie harnica si sa aiba un barbat "cu o meserie in mina" ca sa intretina casa)

Nu vreau sa va mai plictisesc dar copiii nu vin la ziua doamnei R. iar eu, pur si simplu, nu pot intelege ce poate fi prioritar fata de mama; si nu pentru ca mama mea este acum in sufletul meu (si a tuturor celor multi care o iubesc); intotdeauna am considerat/simtit ca nimeni si nimic nu e mai important decit mama; nici religia, nici etica, nici nimeni!
In fine, nu o mai lungesc dar sint suparata rau; pentru supararea ce-am vazut-o in ochii ei cind mi-a dat Vestea.

I-am dat cadoul si i-a venit sa plinga; nu se putea uita la mine; asa cum nici eu nu ma pot uita la ea cind Ian ii spune "dada" sau cind imi face lucruri pe care numai mama mi le facea.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, inteleg supararea ta. Dar acei copii sigur o vor aprecia cand ea nu va mai fi.

Ma bucur ca doamna s-a bucurat de cadou. Se vede ca e o femeie de casa, de popor, nu vreau sa spun simpla, dar modesta cumva. Pacat caci tocmai copiii ei o dau l aspate si apricaza mai mult programul lor decat intalnirea cu mama. Poate au si ei alte retineri care tu nu le stii (ma refer la relatia care o are cu domnul socru, poate nu le convine sa fie impreuna, sau ceva de genul...si evita intalnirile). dar de aici pana a nu veni la ziua mamei e drum lung.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bon soir!

Pana sa apuc sa citesc, sa va zic faza zilei. Is soacra si inca de 2 ori. 2 fetite mi-au cerut azi piciul de barbat si fiu-meu a acceptat de ambele dati si le-a si pupat corespunzator

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

E total Chishcutza asta al tau!
Pai el e incununat de succesuri si tu volbesti supalata cu el????

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ina, inteleg supararea ta. Dar acei copii sigur o vor aprecia cand ea nu va mai fi.

Ma bucur ca doamna s-a bucurat de cadou. Se vede ca e o femeie de casa, de popor, nu vreau sa spun simpla, dar modesta cumva. Pacat caci tocmai copiii ei o dau l aspate si apricaza mai mult programul lor decat intalnirea cu mama. Poate au si ei alte retineri care tu nu le stii (ma refer la relatia care o are cu domnul socru, poate nu le convine sa fie impreuna, sau ceva de genul...si evita intalnirile). dar de aici pana a nu veni la ziua mamei e drum lung.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu, nu le convine acesata casatorie dar sint casatoriti de 6, 7 ani si cred ca s-au obisnuit cu ideea. Plus ca nu e ORICE aniversare, doamna R. face 50 de ani; mi-e mila de ea pentru ca are 3 nepoti, unul putin mai mic decit Ian si-i vede extrem de rar -2, maxim 3 ori pe an-, in timp ce pe Ian il vede toata ziua si-i face toate poftele!

PS. Eu mai cred ca un copil nu ar trebui sa judece un parinte.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Ela ai PM[/b[b]]!!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bon soir!

Pana sa apuc sa citesc, sa va zic faza zilei. Is soacra si inca de 2 ori. 2 fetite mi-au cerut azi piciul de barbat si fiu-meu a acceptat de ambele dati si le-a si pupat corespunzator

TRADAREEEEEEEE

Tradare sa fie, dar sa stim si noi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Ce face Ian cind eu ii aranjez incaltarile?
De cele mai multe ori, asteapta sa termin ca sa le poata imprastia din nou1.

Si Ian duce mizeriile la cos dar din proprie initiativa pentru ca i se pare interesant, pentru ca ii place etc. E chiar disperant, mai ales pe strada cind vrea musai sa arunce el ceva la gunoi; daca bate vintul si-i sufla vreo hirtie, musai merge dupa ea si o aduce inapoi.
V-am mai spus ca aspira. Tot pentru ca ii place.
Ii mai place sa stearga daca varsa apa pe jos; sau sa stearga praful.
Adora sa se cocoatze pe un puf si sa "spele" vasele cu sapun lichid pina in momentul in care e leoarca si-mi spune "Ian adat, ata buza" (=Ian s-a udat, alta bluza)
Dar toate astea le face din proprie initiativa. Si nu cred ca le face din spirit civic sau pentru ca ar fi constient ca stringe/curata/ma ajuta; cred ca, pur si simplu, asta i se pare ditractiv.
Cu adunatul jucariilor nu are insa nici un feeling; nici cu adunatul hainelor.

Sper ca nu ati inteles ca in kaufland ii cumpar tot raftul de dulciuri; nici vorba; ii cumpar "kide", adica un kinder; nu ou; ori "felie de lapte", ori aia cu Pinguinu'. Stie ca are voie "una".
De la magazinele de cartier, noi cumparam "gumna"

Cu banii: habar nu am daca a priceput exact cum e faza cu "trocu'" asta; stie ca platim la taxi -intr-o perioada, musai el trebuia sa plateasaca-, stie ca pentru "biie" trebuie sa avem "banii" si mai stie ca nu putem pleca din nici un magazin fara sa trecem pe la casa sa faca tanti "bip, bip" pe ce cumparam. Dar nu cred ca stie ca banii sint un "must", ca se obtin greu, ce e aia economie -desi are pusculita- sau risipa. (acum, sincer, la capitolul "econommii" si eu as avea nevoie de niste meditatii)

Negocieri prea mari nu avem pentru ca, da, poate sint permisiva, dar nu mi s epare ca vrea lucruri iesite din comun: daca mai vrea sa stam afara, mai stam 5 minute, sau 10; in timpul asta, aduc in discutie diverse activitati "de casa" care stiu ca-i fac lui placere pina i se aprinde lui beculetul la una; daca vrea sa mergem in parc, mergem, desi eram pregatiti sa stam in curte; si in general, cam orice vrea daca nu e posibil acum, e posibil "imediat", "miine", "cind ne trezim", "cind vine tata" etc.

Probleme avem cu gradinita ca "Ian nu vea a pii"; si plinge tot drumul la mine in brate; in timpul asta ii explic o gramada, nu mai are rost sa insir ca stiti voi ce; in afara de asta, nu-mi vine in minte nici un "plins" al lui Ian pe care sa nu-l pot face sa treaca fara probleme.

Iar m-am intins fara sa ating esentialul.
DAR va multumesc la toate pentru interventii si sper sa mai interveniti "in numar numeros" de fiecare data!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

A, mai trebuie sa spun ceva: recunosc, toata disponibilitaea mea si rabdarea si permisivitatea si toleranta cred ca au legatura -lasind la o parte firea mea- SI cu faptul ca stau acasa, nu am alta treaba, nu trebuie veci sa ma grabesc etc.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - tot timpul te-am admirat pentru cata rabdare si disponibilitate ai in a face tot ce vrea ian

tare mult mi-as fi dorit sa o cresc si eu asa pe micshu'; sa o las sa aleaga, sa faca ce/cand vrea,( desigur insa ca in anumite limite, adica eu sa stabilesc "hotarele")
acum am sentimentul (cam dureros ce-i drept) ca prea face ce/cand spun/hotarasc eu (desigur cu acceptul sau refuzul aferent)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput