Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - pupacim viitorul doctor de fete

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

ilinca - multi si buni ani va doresc incontinuare
m-am infipt la sampanie, tortul il las novusicai

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dragelor,

vin cu cafeaua si cu intrebarea existentiala: eu ce mananc astazi? - bianca, ma auzi?
am reusit sa trec de fatidica zi 1 si acum cand m-am trezit la ziua 2 sunt in ceata: retinusem cartofii, orezul - ies din discutie pe motiv de nepregatit de acasa
am voie fructe astazi, nuu?
dar masline, se poate?
stiu ca nu-s tocmai coerenta dar de foame sunt asa

tema de discutie: ma regasesc in toate postarile caci am experimentat toate tacticile de abordare a implicarii in diverse activitati constructive si evitarea pe cat posibil a celor distructive; reusitele/nereusitele ma situeaza undeva la mijloc
incerc sa fiu consecventa dar asta m-a adus spre ipostaza de "mama dura" - cand apar crizele de miorlait incerc sa la "stopez" cat mai repede pentru ca experienta m-a invatat ca invariabil ajung in acelasi punct asa ca prefer sa "rezolv" momentul cat mai repede pentru a ne putea juca/bucura unii de altii cat mai mult

mi-e foame

avem 2 anisori

Draga Gianina,

Ai retinut bine: cartofi, fasole, orez. Cica in ziua asta ai mai avea voie si:

- varza acra, ceapa, cartofi, porumb boabe, usturoi, rosii, morcovi, ardei, ciuperci, mazare, praz, conopida, broccoli, fasole verde, castraveti murati, telina, frunze papadie, varza create, dovlecei, vinete, ardei iuti
- boia, pasta rosii, chimen, dafin, piper, nucsoara, maghiran, sofran, pudra de chilli, germeni(nu zice de care), sos tabasco, patrunjel verde, tarhon
- soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, naut, mei, migdale

care e siropul in urma caruia trece tusea miraculos. doar tuse productiva si atat...

Mergi la inceput

de foame am uitat sa va spun evenimentul anului: aseara mi-a cerul micsunica laptic
a baut o ceasca de oameni mari cu apa, apoi o jumatate de cana de lapte, apoi o jumatate de ceasca de apa si la final inca o treime de cana cu lapte
(rezultatul a fost un mare pishu n sacul de dormit, ca nu a apucat sa mai comunice)
dimineata a mai baut o jumatate de cana de lapte

nu spun ca am pazit-o ca pe butelie toata noaptea ca ma asteptam sa aiba probleme cu refluxul

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Pisigri, eu iti dau perfecta dreptate cu ce ai scris. Insa inteleg si punctul de vedere al Ginei, prin prisma a ceea ce a scris Anaan, si anume ca in relatia cu copilul nostru, primeaza iubirea.
Pai mie mi se pare absolut normal sa primeze iubirea. Ceea ce spun eu este pentru mine o atitudine ...naturala, asa cum pentru Gina, atitudinea care ii vine firesc este sa fie mai permisiva (sau altfel permisiva) decit mine.Adica io nu zic de miine sa "coboare militaria din pod" si sa creeze acasa o intreaga scena, aducindu-l pe Ian in pragul tantrumului, cind o sa-si verse el cerealele pe jos. Este doar un alt punct de vedere, care am spus, nu vrea sa supere sau sa judece. EA a fost cea care a cerut si alte puncte de vedere :). Si nu cred ca tu sau eu ne iubim copiii mai putin pentru ca vedem lucrurile putin diferit http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009)
Sper ca nu asta ai inteles din mesajul meu, ca noi ne iubim odraslele mai putin. Glumesc, da? Cred ca de fapt ai subliniat foarte bine ce am vrut sa spun si eu. Ei asa ii vine natural sa faca, mie altfel, tie altfel. E firesc, pana la urma

Mergi la inceput

bianca - deci azi nu am voie fructe? ca tocm%ai ce ma organizasem sa-mi cumpere cineva mere, struguri...

la sirop - grintuss - din plante
mai testasem noi ceva dar nu-i retin numele - asta era medicament
daca vrei, vad acasa cand ajung si te sun

dar, experienta noastra: siropurile au fost 90% pentru piticii mei de pe creier; eficienta maxima au avut-o aerosolii

dar retinusem la un moment dat ca ii dadeai ACC; asta-i f bun pentru eliminarea secretiilor (adica la tusea plina de care spui tu acolo); acum nu mai este eficient?

si nu uita de un aerius/xyzal...

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

ilinca - multi si buni ani va doresc incontinuare
m-am infipt la sampanie, tortul il las novusicai

avem 2 anisori

Mersi !! da' vreau si sampanie !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

bianca - pupacim viitorul doctor de fete

Si noi, si noi !!!

Si pe Injineru' sa ii treaca supararea si pe mami a lui sa vorbeasca frumos !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Scuze, buna dimineata (la mine nu e chiar buna, ca m-am enervat cu o problema legata de job, dar asta e!)Gina, multumesc pentru cafea,merge al fix.Pisik, indraznesc sa te intreb, in urma administrarii de Singulaire, ai observat ceva modificari la Ana? Si noi va trebui sa ii dam Evei, si imi este foarte frica. Am mai citit pe DC diverse pareri si sincer, m-am ingrozit. Majoritatea mamelor s-au plans de crize de nervi incontrolabile si cosmaruri la copii. Pe Gianina nu o mai intreb, ca Micsunica a luat doar 2 saptamani, nu?

Mergi la inceput

daa, 2 saptamani
nu am observat nimic schimbat in perioada asta
edit: adica nimic rau, doar numai de bine

avem 2 anisori

Mergi la inceput