Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ce i-ai facut cadou pana la urma?

PS: sper ca nici una dintre noi sa nu trecem prin astfel de momente; cred ca sunt infiorator de dureroase

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Mi-am mai amintit o faza de la noi: cand e sa iesim afara, cateodata Ada nu are chef sa stea la imbracat , fuge prin casa in fundu' gol si trambiteaza sus si tare ca ea nu iasa afara, ok, o mai las un pic sa-si vada de treaba ei iar incerc apoi sa o imbrac, daca nu vrea, ii spun ca e ok, poate ramane acasa dar noi plecam (o rog sa faca si ordine pana venim ) si ne imbracam noi, de obicei in 5 minute e si ea cu hainele in mana la usa ! No daca e bine sau nu, nu stiu, cert e ca evit nervii aiurea in urma carora tot nu am ajunge la rezultatul final asa repede

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

A, da, si noi la fel, ii zic: OK, dar noi plecam, daca vrei sa stai acasa vezi ca sunt vase in chiuveta, poti sa bagi si un aspirator ca nu ma supar . Cum aude cheia in usa e drepti!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Sa va zic dialogul de dimineata:

V: Sunt bolnav! iau sirop (avea o sticla de Nurofen in mana
Eu: pai sa iei sa te faci bine.
V: Eu vleau sa ma fac doctor
R: ce doctor? De copii sau de oameni mari?
V: Doctor de fete=))))))))

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ce i-ai facut cadou pana la urma?

PS: sper ca nici una dintre noi sa nu trecem prin astfel de momente; cred ca sunt infiorator de dureroase

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Pai, am suplimentat putin bugetul si i-am luat o perie ceramica rotativa de la Philips si un body shaper de la Argos.

PS. In ceea ce priveste rabdarea mea cu copilul, cred ca asa mi se pare mie firesc (Pisigri m-a "luminat" in privinta asta )
Cu "hotarele" trasate de mine nu avem probleme; pur si simplu STIE ca nu trebuie sa puna mina pe televizorul (mare si greu si la inaltimea lui) din living, ca nu butoneaza el dvd-ul portabil, ca nu umblam la prize, ca nu ne jucam cu cutitele, ca nu umblam cu produsele de curatat (desi, de cite ori le folosesc, se invirte in jurul meu si-mi spune ce culoare are fiecare) etc. Dar sint unele "hoatre" pe care nu le percepe/pricepe: gen "nu luam guma de pe jos" (de fapt, nu luam nimic de pe jos).

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

INA, si mie mi se pare trista situatia lu' madam. La faza cu "nu judecam parintii" nu ma bag. "Stuze", dar am vazut deja prea multe. Oricum, sunt convinsa ca apreciaza gesturile tale si ca te-a adoptat, asa ca tristetea e compensata cumva de bucuria de a va avea pe tine si pe Ian.

Si eu iti admir rabdarea.

Imi amintesc numai cat de cooperanti erau plozii vazuti prin cele strainataturi si ma intreb mereu cum si de ce. E adevarat, nici parinti nervosi n-am vazut. Deci probabil ca nervii lor la cererile/constrangerile noastre sunt si reversul nervilor nostri la cererile/constrangerile impuse asupra noastra.

Da, da, azi am vorbit flumos, nu supalat

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Monn, io nu mi te pot imagina nervoasa sau tzipind, nici sa ma bati!!!
Adica, STIU ca esti o luptatoare dar te vad/te percep "serena" mereu.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Fug sa ma imbrac si sa-mi recuperez puradelul.
Pentru aniversarea de miine, i-am comndat lui Jambo din partea lui Ian un mouse pad personalizat cu o poza a lui Ian si cu mesajul "Ian abeshte a tata". Stiu ca e o kestie "fumata" dar nu stau tocmai "roz" cu banii, asa ca nu m-am putut desfasura prea tare.
Din partea mea, i-am luat...un pulover Halal romantism, stiu! Dar a fost singurul "obect" pe care l-am putut "procura": mai exact, l-am luat pe datorie din magazinul unei prietene

DAR daca aveti vreo o idee de surpriza "GRATIS", nu m-as supara sa primesc niste sugestii.
Multu.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai cum, suprize gratis pentru sot sunt garla: mancarea favorita, un tort facut de tine, personalizat, tu impachetata cu fundita rosie etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

A, mai trebuie sa spun ceva: recunosc, toata disponibilitaea mea si rabdarea si permisivitatea si toleranta cred ca au legatura -lasind la o parte firea mea- SI cu faptul ca stau acasa, nu am alta treaba, nu trebuie veci sa ma grabesc etc.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Citind postarea ta de mai sus sa stii ca primul gand ce mi-a venit in minte asta a fost pt ca eu in multe situatii sunt rupta cand ajung acasa si sincer as vrea sa stau doar si sa citesc sau sa lenevesc dar inceoe job-ul nr 2 muuuuult mai placut ce-i drept si plin de satisfactii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufete sint revoltata rau!

As minti sa spun ca o iubesc pe doamna R., ma enerveaza si ma dispera uneori -desi e bine intentionata-dar, in cei 4 ani de cind o cunosc, am fata de ea consideratie si respect pentru omul saritor, sufletist, "de ajutor" care este; a ramas vaduva la 37 de ani si si-a intretinut singura copiii, muncind femeie de servici la scoala din sat si pe cimp, pe "hotar", cum se spune la noi; fetei i-a facut "o situatie" si a maritat-o bine iar pe baiat l-a tinut in facultate ca sa aiba o meserie (ea mi-a explicat ca fata tre' sa aiba liceul, cit sa nu fie toanta dar ca barbatilor nu le plac femeile mai destepte ca ei; mai tre' sa fie harnica si sa aiba un barbat "cu o meserie in mina" ca sa intretina casa)

Nu vreau sa va mai plictisesc dar copiii nu vin la ziua doamnei R. iar eu, pur si simplu, nu pot intelege ce poate fi prioritar fata de mama; si nu pentru ca mama mea este acum in sufletul meu (si a tuturor celor multi care o iubesc); intotdeauna am considerat/simtit ca nimeni si nimic nu e mai important decit mama; nici religia, nici etica, nici nimeni!
In fine, nu o mai lungesc dar sint suparata rau; pentru supararea ce-am vazut-o in ochii ei cind mi-a dat Vestea.

I-am dat cadoul si i-a venit sa plinga; nu se putea uita la mine; asa cum nici eu nu ma pot uita la ea cind Ian ii spune "dada" sau cind imi face lucruri pe care numai mama mi le facea.

Gina lu' Ian

Daaaa si eu ma revolt la chestii din astea si nu inteleg cum tepoti purat asa cu o mama dar sa stii ca sunt cazuri ff multe din pacate !!

Ce ai luat cadou ?

Mergi la inceput