Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 20
dana n. spune:
Ramonika, Licurici...de cate ori am experimentat si eu mersul la baie noaptea cu David (asta in cazul in care ma simte)...de multe ori se intinde pe covorasul din baie
Livia, sper sa treaca repede degetul.
Ramonika, imi pare rau ca ai fost nevoita sa auzi asemenea vorbe...stiu ca si tatal meu si familia lui isi doreau baiat, dar se pare ca atunci cand m-au vazut le-a trecut, din fericire...plus ca doi ani mai tarziu mami le-a dat si baiatul mult dorit.
Eu nu inteleg persoanele care fac obsesie dorindu-si neaparat baiat sau fata. Recunosc ca atunci cand am aflat ca sunt insarcinata a doua oara, amandoi visam la o fetita...dar cand am aflat ca este tot cocosel ne-am bucurat. E tot al nostru...dupa toate experientele urate din sarcina asta mi-am dat seama mai mult ca niciodata ca si 10 copii daca fac si au acelasi sex...nu conteaza...sa fie sanatosi!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 33+ cu
monis5 spune:
neata
Ramonika si eu cred ca uneori e mai bine sa lasi lucrurile asa cum au apucat sa fie. Dar vorbitul clar ajuta, daca nu neaparat cu persoana direct implicata (mama ta in cazul de fata), macar cu cineva (sot, prieteni, terapeut sau, de ce nu, cu fetele de pe forum). Cred ca cel mai rau ne macina lucrurile nespuse, care acumuleaza o tensiune interioara tot mai mare.
Lidia... last seen 76 days ago imi zice mie mess-ul...
Licu incepe si la voi anxietatea de separare... Multa rabdare, va trece si asta
Lili asa ma bucur cand ne scrii si abia astept sa savurez povesti de la voi . Nu o lasati pe Lila la program lung? eu ma tot gandesc la asta ca la pranz se lungeste adesea in patuturile de acolo, cred ca nu prea pricepe de ce toti copiii dorm si el pleaca... Trebuie sa fac niste probe curand. Iulian da, incearca sa zica toate cuvintele si ne intelegem tot mai usor . Si are o memorie si o capacitate de invatare, ma lasa praf din 5 in 5 minute . Am pus pe blog un filmulet cum baga formele in jucarii, a inceput peste noapte si nu-mi vine a crede cata precizie are, de unde nu se prea dadea in vant sa invete...
Livia ce a zic doctorul?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
ah, un filmulet pe care mi l-a aratat sotul si la care am plans amandoi ca niste prosti parinti emotionati ce suntem...sa va uitati pana la final, ca ala e frumos tare
http://www.220.ro/faze-tari/Cea-Mai-Frumoasa-Surpriza/KxCdv3ZsHt/
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ramonika...ieri am avut-o o zi plina... si cu fata dupa mine... si am ajuns acasa dupa 17 nici nu stiam cum sa fac sa vina noaptea mai repede ca sa ma culc...Dar cum planul nu se potriveste cu realitatea pana cand a adormit Andra mie mi-a sarit somnul si m-a prins 12 treaza.
Ai povestit ceva care imi e foarte cunoscut...si gandul mi-a zburat la greselile(dpmdv) facute de parinti si pe care eu nu vreau sa le fac cu copii mei...sper sa si reusesc.
Ce facem noi... bine. Multumesc lui Dumnezeu suntem sanatosi toti..chiar ma gandeam ca Andra nu mi-a fost bolnava de mult...nici nu mai stiu decand si sper sa o tot tinem asa... si doresc sanatate la toata lumea.
Si daca tot m-am pus pe scris... Andra e intr-o perioada care sper sa o tina cat mai mult pentru ca e o dulce...nu-mi face mofturi la masa...nu ne chinuim prea mult la adormit(10-15min si doarme), la plimbare e ascultatoare nu mi-e teama ca va fugi spre strada(asta e una din cele mai mari temeri ale mele)...cere la olita...si se tine dak suntem la plimbare, deci as putea spune ca am scapat de pampers pe timp de zi...sper sa scapam si de la a de noapte, dar la cat de plin il gasesc dimineata nu-mi fac sperante ca se va intampla prea repede.
Aia mica e destul de jucausa...si apia astept urmatoarea vizita la medic. Credeam ca la al doilea nu voi mai fi asa nerabdatoare sa merg la eco...dar tot la fel de nerabdatoare sunt...
Cam atat de noi ca m-am lungit prea mult
Livia sper sa nu fie nimik grav cu degetelul.
Lavi asteptam poze cu Serban...si sa stii ca nu am uitat de pozele de la nunta
Licurici ce faina e poza cu Amalia cand isi mangaie fratiorul
Monica tin pumnii sa gasiti portita salvatoare si sa ramaneti la Iasi.
Nush ce mai vroiam sa va zic... dar va pupik pe toate si sa aveti un weekend fain.
Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata
Ramonika spune:
fetelor am intrebat-o mai demult pe maica-mea de ce a vrut sa fiu baiat si cica "ti-ar fi fost mai usor tie" ca baietii se descurca mai usor in viata. adica tot spre binele meu.
bineinteles ca voia ca Sandra sa fie baiat...
Ancutza ma bucur ca merge bine cresa. cat despre servici, te inteleg, nici eu nu prea ma bucur ca o sa incep, desi uneori parca vreau si altceva decat copil si casa.
strumfy bine ca Andra e cuminte, mai ales acum ca incepe sa apara burtica. vrem detalii despre operatiunea "fara pampers".
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro ma uitam acum ca Strufitza e deja in 17+, doamne, ce repede mai trece timpul...pupam fetele de la Iasi, pe toate! ...mi-e dor de voi |
(nu gasesc emoticonul cu degetul pe gura in semn de shhh..) Am 18+ dar am uitat sa schimb semnatura ..si cum in 2 zile trebuie iar schimbata...am lasat-o asa.
Hai iesi din butoi ca n-ai motive...
strumfy_12 spune:
Monis cum se poate vedea la mess de cat timp n-ai mai fost online?
Ramonika operatiunea fara pampers a fost lunga si scurta in acelasi timp. Lunga pentru ca Andra cam de pe la un an si 2-3 luni facea intr-un fel anume inainte de a faca caca...si am lasat-o in legea ei... in speranta ca dak "spune" cand face treaba mare va spune si la pipi. Am tot asteptat eu dar degeaba. Am inceput intai varianta soft o puneam la olita dimineata la trezire, dupa masa, si cam cand credeam ca ar fi timpul sa faca. Incepuse sa ceara oarecum... de 2-3 ori pt pipi si totdeuna pt caca, dar tot facea si in pampers. Si atunci am trecut la varianta 2 am lasat-o in chilotei... in 3 ore am sters de 5 ori "balti" prin casa...si tot atatea tinute am schimbat. Am renuntat cateva zile si apoi am lasat-o tot in chilotei... a facut pe ea si in timp ce stergeam pe jos...i-am zis ca e rusine si ca m-a suparat si ca nu vorbesc cu ea...si sa stea la colt(niciodata pana atunci nu i-am zis sa stea la colt) si a fugit la colt...m-a impresionat asa de mult...dar m-am abtinut ca sa stie ca a facut ceva gresit si sa n-o dau peste cap. Din momentul ala a inceput sa ceara la oala...intai se scapa putin pe ea....cat sa ude chilotelul...si apoi venea sa imi spuna...si in 2-3 zile am scapat de pampers. Acum nush cum sa fac sa scapam de cel de noapte...
DianaR spune:
La multi ani David, Maya si Annabele! Sa cresteti mari si frumosi!
Wow, ce a trecut timpul, fac fulgusorii 2 anisori...
dankutza spune:
La multi ani, Maya!
La multia ani, Anabelle model!
Bun venit pe lume, noului membru al familiei Blaga!
Despre noi 2 cuvinte.
Pinky e racita varza cu gatul rasu, muci, febra, voma, tuse. Am ajuns la camera de garda cu ea. Acum e pe tratament si pare un pic mai bine.
M-a sunat bona la sc. Numai cand am vazut cine ma suna, am intrat in panica. Am vorbit cu ea. M-a apucat plansul cand am auzit ca aia mica vomita in jet tot si e ca o leguma. Am inceput sa plang in fata copiilor. Unul nu mai misca. M-am dus iute la coordonatorul meu si am inceput sa plang la el si mi-a zis sa plec repede. Nu gaseam asistenta. Am uitat unde imi spusese ca e.
In goana calului le-am alor mici una doua, de ce trebuie sa plec si ce au de facut pe ziua aia. Totdeauna le spun adevarul copiilor mei. AM ajuns acasa. AM dus copilul la dr. O sunasem pe o prietena de a mea si mi-a spus ea la cine sa ma duc. Dupa=amiaza a vorbit cu dr si i-a spus ca ce mica nu era chiar asa de rau, dar mama era galbena la fata si transpirata si ii era frica sa nu lesin in camera de garda. Nici nu mi-am dat seama cum eram. Eram ingrozitor de speriata.
Mi-am facut pe 22 sept, vaccinul anirubeolic si dupa zece zile au inceput sa mi se umfle ganglionii unul cate unul. M-am sperita ca nu stiam ce am. Nu am facut legatura. M-a asteptam la niste bubite eventual dar nu s ami se umfle ganglinonii. Mi se umflau cam cate 2 pe zi si eu stiam ce am. L-am pus pe sot sa verifice si el pe gat ce am si mi-a zis ca simite si el umflaturile. Mintea mea incepuse sa se gandesca ca tratamentele alea hormonale mi-au cazut asta. AM intrat pe net si incet incet m-am lamurit ca sunt ganglioni. Am gasit si harta ganglionilor si i-am urmarit pe cei care s-au marit. Problem era de ce. Pana la urma o pritena de mea cu cunostiinte medicale mi-a zis ca e reactie la vaccin. O citisem pe net ca trebuie s fac biopsie. ALt drac! Sunt pe nurofen de 400mg timp de 4 zile si dau semne ca se retrag un pic. Nici nu ma mai dor. Cel mai mare e ca i boaba de naut.
Eu sunt acasa si azi. Nu m-am dus la sc. Copilul meu e mai important. E si d-na cu mine. Acum s-au dus sa se plimbe.
V-am plictisit!
In toiul evenimentelor astora, cand Pinky nu era bolnava, a facut tasu o spermograma si daca pe 2 sept avea 2,2mil/ml, dupa o luna de tratament naturist, tratament luat dupa net de la unul si de la altul, acum are 10mil/ml. Sper sa mai cresca sau macar sa ramana la fel, ca eu dupa ce tremin cu intrezisul din cauza vaccinului, sa ma apuc de proceduri prin dec, ianuarie. Sper ma "odiseez" cu Many.
monica_80 spune:
La multi anisori printesa Annabelle!!! Mami sa va traiasca puiul si sa va bucure in fiecare zi!
Diana mi-era dor de voi. ce mai faceti, ce-ti fac puii?
Mami fericita de Mariuta