Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 21
LiviaG spune:
Am ajuns de jumate de ora de la medic..nu are nimic grav la deget, e doar un hematom, asa cum a zis biara, [emoticon care se sterge pe frunte], asa ca s-a linistit si Janos al meu, adica sotul. Copilul e ok, ne spune doar ca e bubu la degetel si trebuie sa pupe mami si tati!
Tratament pt deget, nu ne-a dat, doar comprese reci, si, eventual daca zice ca il doare sau il simtim noi ca il doare, sa ii dam nurofen baby.
Ne-a mai zis ca e posibil sa ii cada unghiuta. Nu stia exact daca unghia e vanata datorita hematomului format sub piele, sau daca o sa ii cada.
Janisz a fost curajos la medic, s-a lasat examinat, asa ca mi-am calcat pe suflet si am permis sa manance ciocolata oferita de asistenta, ceea ce rar se intampla....ca noi avem scandal cu socrii pe tema dulciurilor, inca de cand avea Janisz sase luni si au vrut sa ii dea turta dulce...
Revin dupa ce culc odorul!
laviniablaga spune:
Bun gasit de acasa!
Va scriu repede cat am timp, ca amandoi copiii au adormit!
Rares l-a primit bine pe Serban, cred ca inca nu isi da seama prea bine despre ce e vorba, mai crancen va fi la noapte cand va intelege ca el trebuie sa doarma cu tata`so si eu cu bebe mic. A vrut deja sa imparta cu el o banana si i-a impins o jucarie in manuta, fiind foarte nedumerit ca Serban nu o poate tine! Gata, s-a trezit mogaldeata mica...revin mai tarziu daca am timp!
strumfy_12 spune:
Si pentru ca am prins oleaq de timp liber 139
Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata
many_bani spune:
Recunosc ca am citit cam in dunga.
Am retinut ce a zis Ramonikadespre sexul copiilor. Eu cand am fost gravida acum, in 2011 eram convinsa ca este baiat, nu stiu de ce dar asa simteam. Sotul care cam tindea spre fetita nu intelegea de unde convingerea mea. Cand am pierdut sarcina, dr. nu a vrut sa spuna ce era, a zis ca la ce bun? Eu sunt singura la parinti si cand mama era gravida tatal meu visa ca va avea fata si visa cu ochii deschisi cu ce o va imbraca, mama vroia baiat, insa cand a nascut a uitat de dorinta ei. Ptr. ca am iesit ce vroia tata , el nu a mai vrut al II lea copil
Livia sper sa fie bine de acum
Lavi acomodare usoara
Ancutzule Sabinuta cumintica, papacioasa si dormicioasa la cresa. Si eu am temeri ca si tine legate de job, ma intorc pe alt post, insa las timpul sa curga si sa ma mai bucur de putinul timp ramas ptr. mine si cei dragi
[b]Dankule, ma bucur ca s-au mai indreptat lucrurile la sot, si imi pare tare rau ca Cezara este bolnava.
Nu vreau sa sar pe nimeni stiu ca mai aveam de spus multe, dar nu-mi mai amintesc , sunt varza. Am o intrebare la voi. S-a confruntat cineva cu scaune diareice din cauza aparitiei caninilor? Imi spune ca are buba si imi arata gurita, curg balutzele rau cum nu a mai avut pana acum, este asa de marait si nu vrea decat la mine in brate de simt ca ma lasa capul si are scaune diareice chiar apoase, in conditiile in care a mancat mai de regim, a baut ceai de menta si primeste protectis. Nu stiu ce sa mai fac si cum sa ameliorez starea asta proasta prin care trece.
Va pup cu drag
Lumi_Richard spune:
Va multumim din suflet pt urari
Eu tocmai l-am condus pe Richard la aeroport....din nou singure...dar ne vom descurca noi! Si o mai avem si pe "Lady" sa ne apere