Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 19
miany75 spune:
livia degetelul accidentat, sa treaca repede!!!
lili multumim de urari!!! acomodare usoara in continuare...cam asa suntem si noi,in prima faza facem scheme daca nu e asa cum ne dorim ,apoi ne dam pe brazda...
ramonika nasoala faza cu 'trebuia sa fii baiat',cred ca Lili are dreptate ai putea sa discuti deschis cu mama ta ,poate te-ai simti mai bine ...pe mine,m-au crescut bunicii din partea mamei (de la 5 luni la 3 ani,am stat mai mult pe la ei) si vreau sa zic ca deep down o simt mai aproape pe bunica mea ,decat pe mama...cred ca maica-mea regreta ca n-a fost alaturi de mine ,dar timpul nu-l putem da inapoi...
fug sa pregatesc micul dejun...see you!!!
monis5 spune:
Annabelle sa cresti mare si voioasa si mami & tati sa se bucure mereu de tine!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ca mandra mea se trezeste cam de 2-3-4 ori pe noapte pt. mai mult ca sa ma verifice daca sunt langa ea... daca ma simte ca ma duc la baie, urla ca din gura de sarpe si vine dupa mine, chiar daca intervine tac-su. nu stiu ce o sa ma fac in trimestrul 3 cand voi face ture-ture noaptea la wc. |
haha, chiar asta noapte a patit-o zmau asa, s-a ridicat sa mearga la baie (el doarme acum cu mandra, eu in celalalt dormitor cu mandru la tatzi) si ....s-a pus Amalia pe un urlaaaaat, a intrat el in baie, ea dupa el, si dai urlete si plansete in fata baii de ziceai ca a batut-o careva. Am iesit eu repede la ea, am luat-o in brate, nimic, ea tot plangea. A iesit tat'su si a adormit-o in brate ca asa plangea si suspina..de ziceai ca a parasit-o careva.
Biara spune:
La multi ani, Alexa Annabelle Denise!
Sa cresti frumos si sa ai numai bucurii!
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Ramonika spune:
lili, miany nu cred ca ar avea vreun rost sa discut cu maica-mea. ea oricum e genul mai insensibil, asa ca e posibil sa-mi dea vreo replica incat sa ma faca sa ma simt mai prost decat acum.
Lavi ma bucur ca plecati acasa. sper ca Rares sa reactioneze bine. si chiar daca nu ii va placea la inceput de Serban sunt convinsa ca se va obisnui in curand cu ideea.
licu deci a patit-o si zmaul...
cea mai tare faza la noi a fost cand a venit noaptea dupa mine la buda si a vrut in brate (eu eram pe ) si s-a apucat de supt...
Livia si eu spun sa vedeti un medic, mai mult pt. linistea voastra.
de Lidia nu mai stie nimeni nimic? nu are cineva adresa de mess sau nr. de tel.?
Lumi asteptam diseara sau maine detalii despre petrecere. aveti noroc ca azi e ultima zi foarte calduroasa, de maine vin frigul si ploile.
cuscri esti ok, da?
strumfy cam scurtute mesajele tale. mai zi-ne despre voi.
monica deci iar s-au schimbat planurile. si mie mi-ar placea mai mult sa raman in Iasi decat sa ma mut in Buc. m-as bucura sa ramaneti aici.
Doz voi cam pe cand va ganditi la bb2?
Lalu voi ce mai faceti? cum mai merge cu cresa?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Biara spune:
Si neata si de la noi,
Miany, multumim de cafea
Livia degetelul, si mult succes azi la doctor sa nu fie nimic grav (cangrena nu cred, cred un hematom ceva")
Lilireacomodare usoara si placuta la job.
Ramonika imi pare rau de faza cu "trebuia sa fii baiat", la noi eu am vrut din orgoliu mai mult ca Maia sa fie baiat (fiind si primul copil)tats-o in schimb imi tot batea capul ca el stie ca va fi fata ca s-a visat el cu o fetita in brate, oricum cand am aflat ce este am si strigat-o pe nume, le aveam alese de cum am aflat ca sunt insarcinata.
Lavi asteptam povesti de la casa cu 2 feciori
eu tocmai ce am varsat cafeau in pat
revin Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
dana n. spune:
Annabelle
Sa fii sanatoasa, fericita si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!!!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu
Ancutza_Bro spune:
La multi ani Alexa Annabelle Denise
Lumi sa-ti creasca mare minunea si sa va bucure toata viata
felicitari pline de invidie + si pt casuta, catel, pisica ... ma bucur sincer pt voi
Lili pupam noi Lila mica si dragalasa si alintacioasa ...cum e la servici? mie tare mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca mai am 3 sapt de stat acasa.
Noi suntem asa si asa...adica eu sunt cu gatul pe ghimpi, ma doare de mor...Sabi tuseste, a avut si mucisori o zi, dar vad ca au trecut...uff, si tocmai ce-mi zicea asistenta de la cresa ca este un copil rezistent si nu s-a prins nimic de ea pana acum...parca a avut gura pocita
In rest, mi s-a spus ca este foarte cuminte, se joaca frumos, adorme singurica la pranz in patutul ei (intr-o zi chiar o gasisem in patut in hainutele de joaca, nu au mai apucat sa o schimbe in pijama ca ea a si adormit), papa cam 95% din ce i se pune in fata si de cele mai multe ori fara ajutor...acasa nu ma lasa sa o ajut, vrea neaparat sa manance singura, daca pun eu mana pe lingura refuza mancarea
Eu zic ca ne-am intrat deja in ritm...chiar daca dimineata in masina zice "nu, nu" , cand ajunge in fata clasei o zbugheste la copii.
Cam atat, eu sunt pe undeva pe la mijlocul butoiului, stresata ca ma intorc la munca pe un post pe care nu-l vreau ...nu am chef de nimic, stau si vegetez...in fine, las timpul sa treaca si mai vad eu ce fac.
Maya cu scuzele de rigoare pt intarziere
Dana ma bucur ca ai scapat de insulina, abia astept sa te vad cu bebita in brate
Livia pupam degetelul sa se refaca repede ...si eu zic ca ar trebui sa vedeti totusi un medic, sa scapati de pitici
Ramonik si eu cred ca ai scapa de "fantoma" asta daca i-ai spune mamei, mai in gluma, mai in serios ca te-a urmarit toata viata gandul ca ea si-a dorit baiat
Monis si noi facem la fel cu dusul si luatul de la camin...eu o duc, taica'su o ia acasa, sau invers...si exact ca Iulian, ea intreaba de persoana care nu e prezenta
Many distractie placuta la nunta
ma uitam acum ca Strufitza e deja in 17+, doamne, ce repede mai trece timpul...pupam fetele de la Iasi, pe toate! ...mi-e dor de voi
Lalu voi? ce faceti? Ari ce mai "mestereste"?
mami Raluci eu am vrut sa-ti spun ca prima zi de obicei e un succes total, abia urmatoarele 3-4 sunt mai dificile, dar nu am vrut sa-ti stric bucuria...oricum, Remus este un copil tare bun si sunt convinsa ca se va adapta repejor...hai, capul sus, uite ca toti isi intra in ritm incet incet...la cat mai putine lacrimi , pup cu drag
off, mai am de scris la cateva fete, dar poate intru mai tarziu
va pup pe toate