Prietene la bine si la greu - 138

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara buna seara, apare si oita ratacita care a inceput serviciul de luni si acum incearca sa se dezmeticeasca, noroc ca saptamina asta a fost de acomodare si nu m-a bulversat prea tare. Lila experimenteaza cu succes deplasarea cu troleul sau tramvaiul, o ia mama si o cara in brate prin aglomeratie, ca asa a cazut ghinionul ca din 2 parinti + 2 bunici cu masina sa nu poata presta decit bunica care nu stie merge decit cu Ratb-ul Cu gradinita s-a acomodat, dimineata e vesela si povesteste de gradi si de educatoare, dar mai are zile (ca astazi) cind o las in urlete de-l face si pe saracul Vlad sa plinga...
Vreau sa zic in primul rind La multi ani cu dragoste multa, sanatate si bucurie pentru fulgusorii nostri seniori David si Maya Sper ca Maya sa se faca bine repede ca sa poata petrece
Felicitari Lavi pentru bebe Serban, ai avut o nastere cu peripetii, sper sa se linisteasca lucrurile si sa reveniti curind acasa
Ramonik cred ca nici pe tine nu am apucat sa te felicit pentru bebe 2 asa ca o fac acum, sa ai sarcina usoara si bebelina sanatoasa M-a impresionat povestea cu "trebuia sa fii baiat", nu crezi ca te-ai simti mai usurata daca i-ai spune si mamei tale cum te-ai simtit?
Si vreau sa o felicit si pe Lumi pentru mutarea in casuta noua cu catzel si purcel pardon, pisica, abia astept relatari de la marele bairam de miine
felicitari am si pentru dana care se tine bine de glicemia buclucasa si pentru licuriciu care l-a facut pe bebe Dragos sa creasca intr-o luna ca in poveste
ali si dymomo sanatate multa!
Livia iti urez si eu bun venit,imi pare rau de accidentul lui Janisz, poate totusi mergeti la un medic sa-l vada ca sa stati linistiti
raluci si Dozz hang in there, se vor adapta si vor face progrese foarte mari la limbaj si la atitudine, eu asa observ la Vlad si la Lila. (in fine, la Lila observ si un rasfato-alintare-tavaleala_pe_jos_daca_nu_faci_ce-mi_place_mie dar astept sa-i treaca)
monis foarte tare asternutul cu legume si povestea aferenta, Iuli ce mai zice, s-a pus pe vorbit serios de cind merge la gradinita?
signorina many, a pardon, senioarea , petrecere frumoasa, iti urez sa fii regina balului
ionela cum mai merge cu LLL? Sper ca tandemul sa mearga bine si usor, abia astept relatarile voastre
strumphy tu cum te mai simti?
monica iti doresc sa ramineti acolo unde va simtiti cel mai bine, desi eu de-abia asteptam sa ne cunoastem personal
ancutz voi cum sinteti, ce face Sabi?

Gata, ma duc la somn ca miine e o noua zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Nu am mai reusit sa citesc nimic din urma ,am intrat doar sa urez

"La multi ani,Maya, printesa noastra cu ochisori albastri!" Sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani Annabelle!!!

Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

La multi ani, Alexa Annabelle Denise!

Asteptam "cinsteala"[emoticun care isi freaca mainile a nerabdare]

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Annabelle !

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Annabeleesa fii sanatoasa si frumoasa, sa-ti bucuri parinti sa ai o viata de poveste

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lili, ma bucur ca ne scrii, adaptare usoara la serviciu pupam lila alintata

Livia cum e degetelul?

Ramonik am ramas interzisa la poveste, este foarte nasol cum ne afecteaza spusele parintilor. Te imbratisez cu drag

pupam nasucurile mucioase

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimneata!!!

proaspata ptr. toata lumea..

La multi ani,Annabelle!!! Sa fii sanatoasa,voioasa si norocoasa toata viata!!! Lumi,sa va traiasca printesa si sa va ofere numai bucurii!!!

o zi frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

neata!

La multi ani draguta Annabelle!Sa fii sanatoasa si cuminte si sa ai parte de tot ce ai mai bun pe lume!

Degetul lui Janisz e inca vanat! Dar vad ca il poate folosi! Oricum cred ca azi mergem la medic, ca sotul meu e mai panicos din fire si asta noapte l=a tot pazit pe copil si s-a tot uitat sa nu i se inegreasca varful sau sa se extinda culoarea vinetie, si ma innebuneste!

Va las si o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

LA MULTI ANI ANNABELLE!!!!

Neatza! Va multumesc inca o data pentru vorbele frumoase, azi in sfarsit ne da drumul acasa, mai inainte m-a anuntat medicul, si trebuie sa ma apuc sa-mi strang lucrurile de pe aici!

Va pupacesc pe toate si revin cu povesti de acasa. Abia astept sa vad cum va reactiona Rares!

Mergi la inceput