Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 17
ali762000 spune:
Ne inscriem si noi la capitolul mucisori. De azi a inceput sa ii curga nasul ca apa de la robinet si e si infundat. Doctorita a zis sa ii dau Nurofen la 8 ore si picaturi in nas Virocil de 3 ori pe zi.
Febra nu are dar zicea ca e bun nurofenul ca e antiinflamator si cica e inflamata mucoasa. Nu ma lasa sa ii desfund nasul cu pompita ca sa poata respira mai usor.
Andrecluj spune:
La multi ani Maya , sa ai viata frumoasa, sa fii sanatoasa si bucura-te de ai tai o vesnicie!Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori, refacere rapida!
simina_kin spune:
MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU URARI!!!!
Am avut o noapte graznica, cu reprize de plansete/urlete/nervi/dureri, de n-am reusit sa dorm 2 ore adunate.Nu-mi dau seama de ce se trezeste in asa plansete, nu poate fi decat din cauza guritei, dar ea se zvarcoleste rau de nici nu o pot stapani in brate.Si la somnul de pranz (de 2 ore) a avut 2 reprize d'astea
In rest ea este bine, nu pare sa aiba ceva......
Azi a primit cadouri de la mami si tati si ceilalti ai familiei.Este fff incantata de "bucataria ei", asteptam sa ne adunam cu totii diseara sa-i cantam"la multi ani" si sa papam tort
Petrecerea am amanat-o pt cand o fi fata bine, sapt viioare.Abia astept, cu 14 copii invitati si un tort "printesa"
Am avut noroc ca s-a putut anula comanda la tort acum
wow............a nascut LaviFelicitari mamicule!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
La multi ani Maya!!!
Ramonika din pacate si eu cunosc povestea "trebuia sa fii baiat"
Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika acuma sa va zic de ce mi s-a pus mie pata pe chestia asta cu fetele. ai mei si-au dotir mult un baiat, va dati seama ce dezamagire cand au vazut ca-s fata. ma rog, fiecare are dreptul sa-si doreasca ce bebe vrea, insa cel mai nasol a fost ca mi-au spus treaba asta cand am mai crescut. si nu o data, ci de "n" ori. mi se acrise de-atata "trebuia sa fiu baiat". si cel mai trist a fost ca ma simteam vinovata. la varsta respectiva nu imi dadeam seama ca nu-s vinovata de asta, insa la cum auzeam ca discutau ai mei, parca ar fi fost vina mea. si mai am o banuiala (neconfirmata si probabil ca n-o sa fie niciodata confirmata) ca maica-mea nu m-a alaptat deloc, dar deloc, nici o zi, tot din cauza asta. s-a si chinuit mult cu mine la nastere (naturala), plus faptul ca am iesit fata, cred ca toate astea au facut-o putin depresiva. acum barbatu-meu la sarcina cu Sandra bineinteles ca isi dorea baiat. insa dupa ce a aflat ca e fata, s-a obisnuit repede cu ideea si acum cica mai vrea o fata. oricum n-o sa-i spun niciodata Sandrei ca tac-su a vrut baiat. stiu cum s-ar simti. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
[acru] bai, ce nasol. Bine ca avem experiente / povesti de astea care sa ne serveasca exemple despre cum sa nu facem cu copiii nostri (desi vom face alte greseli... dar poate mai soft sper eu...).
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
LiviaG spune:
Ramonik...nu conteaza ce o sa fie, important este sa fie sanatos.
Uite, eu stiu ca e fetita bebelina din burtica de la ecograf, dar toatga lumea cum ma vede pe strada imi zice ca va fi tot baiat, ca am burta nu stiu cum, ca nu m-am patat...chestii din alea babesti! Nu te mai stresa tu din cauza asta!
Degetul lui Janisz e foarte vanat acolo la varf....dar il poate misca, poate sa apuce cu manuta orice...sotul meu e panicat, vrea sa mergem la spital, sa nu fie cangrena!
Acum, zic si eu ca o idioata, daca isi misca degetul si poate sa prinda cu manuta, si e vanat doar la varf...nu poate fi vorba de cangrena, nu?
monis5 spune:
Livia gangrena parca nu apare chiar asa pe loc din amintirile mele... Dar daca aveti asa dubii, mai bine dati maine o fuga la un medic sa va linistiti
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
floricik spune:
LA MULTI ANI MAYA!!
Off pacat ca e bolnavioara. Multi sa treaca.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009