Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 17

ali762000 spune:
Ne inscriem si noi la capitolul mucisori. De azi a inceput sa ii curga nasul ca apa de la robinet si e si infundat. Doctorita a zis sa ii dau Nurofen la 8 ore si picaturi in nas Virocil de 3 ori pe zi.
Febra nu are dar zicea ca e bun nurofenul ca e antiinflamator si cica e inflamata mucoasa. Nu ma lasa sa ii desfund nasul cu pompita ca sa poata respira mai usor.

Andrecluj spune:
La multi ani Maya , sa ai viata frumoasa, sa fii sanatoasa si bucura-te de ai tai o vesnicie!Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori, refacere rapida!

simina_kin spune:
MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU URARI!!!!
Am avut o noapte graznica, cu reprize de plansete/urlete/nervi/dureri, de n-am reusit sa dorm 2 ore adunate.Nu-mi dau seama de ce se trezeste in asa plansete
, nu poate fi decat din cauza guritei
, dar ea se zvarcoleste rau de nici nu o pot stapani in brate.Si la somnul de pranz (de 2 ore) a avut 2 reprize d'astea
In rest ea este bine, nu pare sa aiba ceva......
Azi a primit cadouri de la mami si tati si ceilalti ai familiei.Este fff incantata de "bucataria ei", asteptam sa ne adunam cu totii diseara sa-i cantam"la multi ani" si sa papam tort
Petrecerea am amanat-o pt cand o fi fata bine, sapt viioare.Abia astept, cu 14 copii invitati si un tort "printesa"
Am avut noroc ca s-a putut anula comanda la tort acum
wow............a nascut LaviFelicitari mamicule!!!
fericita de
ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

strumfy_12 spune:
Salutare!!!La multi ani Maya!!!
Ramonika din pacate si eu cunosc povestea "trebuia sa fii baiat"
Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata

monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika acuma sa va zic de ce mi s-a pus mie pata pe chestia asta cu fetele. ai mei si-au dotir mult un baiat, va dati seama ce dezamagire cand au vazut ca-s fata. ma rog, fiecare are dreptul sa-si doreasca ce bebe vrea, insa cel mai nasol a fost ca mi-au spus treaba asta cand am mai crescut. si nu o data, ci de "n" ori. mi se acrise de-atata "trebuia sa fiu baiat". si cel mai trist a fost ca ma simteam vinovata. ![]() si mai am o banuiala (neconfirmata si probabil ca n-o sa fie niciodata confirmata) ca maica-mea nu m-a alaptat deloc, dar deloc, nici o zi, tot din cauza asta. s-a si chinuit mult cu mine la nastere (naturala), plus faptul ca am iesit fata, cred ca toate astea au facut-o putin depresiva. ![]() acum barbatu-meu la sarcina cu Sandra bineinteles ca isi dorea baiat. ![]() ![]() oricum n-o sa-i spun niciodata Sandrei ca tac-su a vrut baiat. stiu cum s-ar simti. Ramonika ![]() ![]() ![]() ![]() zebra roz |

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

LiviaG spune:
Ramonik...nu conteaza ce o sa fie, important este sa fie sanatos.
Uite, eu stiu ca e fetita bebelina din burtica de la ecograf, dar toatga lumea cum ma vede pe strada imi zice ca va fi tot baiat, ca am burta nu stiu cum, ca nu m-am patat...chestii din alea babesti! Nu te mai stresa tu din cauza asta!
Degetul lui Janisz e foarte vanat acolo la varf....dar il poate misca, poate sa apuce cu manuta orice...sotul meu e panicat, vrea sa mergem la spital, sa nu fie cangrena!
Acum, zic si eu ca o idioata, daca isi misca degetul si poate sa prinda cu manuta, si e vanat doar la varf...nu poate fi vorba de cangrena, nu?

monis5 spune:
Livia gangrena parca nu apare chiar asa pe loc din amintirile mele... Dar daca aveti asa dubii, mai bine dati maine o fuga la un medic sa va linistiti
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

floricik spune:
LA MULTI ANI MAYA!!
Off pacat ca e bolnavioara. Multi sa treaca.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009