Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 16
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Maya Imi amintesc de Simina cum isi astepta sotul sa o duca la spital facandu-si unghiile (imi amintesc bine? sau confund persoana? ) Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu |
ea era, si vorbea cu mine si-mi zicea ca face pipi in continuu
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
many_bani spune:
Ramonika, poate ti-au mai raspun fete, nu am apucat sa citesc tot, noi am luat din farmacie spray cu apa de mare. Sanatate multa
PS Poate vedem si noi sa semnatura frumoasa
dymomo77 spune:
Maya
Felicitari Lavinia, bebe Serban sa fie sanatos, norocos si fara colici bineinteles.
Danut e bine eu mai putin, bolesc de 10 zile si m-am saturat de dureri in gat muci si transpiratie. I-am facut din nou analizele, are in continuare intoleranta la lactoza si probabil de aia nu ia in greutate si desi ii dau fier de doua luni fierul e tot mult sub limita inferioara....
monica_80 spune:
La multi ani Maya!!!!
Sa fii sanatoasa si cuminte si sa-ti faci parintii mandri de tine in fiecare zi.
Monis pe fuga ca abia reusesc sa-mi pun putin casa la punct dupa atatea plecari. Bagaje de Bucuresti cica exista sanse sa nu le mai fac...mai sapam . Noi ne dorim mult tare sa ramanem in Iasi si speram ca asa va fi pana la urma.
In rest Mariuta e tot mucoasa, ne-am convins ca e un copil cu alergii mostenite de la taica-su . De la orice nu e f proaspat ii apar bubite (s-a intamplat o data), de la orice intepetura de tantar se umfla rau de tot, iar virozele sunt prelungite deoarece sunt percepute de organism ca alergeni.
In rest e bine, vorbeste orice, ne uimeste in fiecare zi cu ce poate sa o duca mintea. Noi inca profitam din plin de tati, care sta cu noi si asteptam sa se linisteasca apele sa stim si noi incotro.
Las o pt cele care vor suplimentare si sa doresc o zi frumoasa tuturor!
Mami fericita de Mariuta
laviniablaga spune:
Hello!
Fetelor, va scriu din spital inca, sunt necajita, ca pe Serban il tin inca sub supraveghere datorita icterului. De alaptat il alaptez, dar mi se spune mereu ca nu mananca cat trebuie, si ca ii trebuie supliment, pe care oricum nu am de gand sa i-l dau. Asa s-a intamplat si cu Rares si de cand am iesit din spital nu a mai pus picatura de lp in gura!
Sotul meu e innebunit de Rares, care e zvapaiat rau si abia reuseste sa il tina sub control...De adus la spital la mine l-a adus o data si a plecat cu crize de nervi, plansete si scandal, asa ca prefer sa il lase la socrii cata vreme vine la vizita!
Astept sa vorbesc azi cu neonatologul sa vad cat ne mai tine. Asa as pleca acasa!
LA MULTI ANI MAYA!
Revin!
laurairina13 spune:
Maya Sa te faci bine repejor si sa iti faca mami mare petrecere!!
Ramonika, asa voiam si eu ca bb2 sa fie fata, aceleasi motive, vad ca si Dozz zice la fel, deci nu eram eu cu capu'
Lavi, hai ca mai ai putin si pleci acasa, mai bine sa il tina in spital sub supraveghere pe bebe, sa treaca mai repede icterul!
Many, distractie placuta la nunta!
Si eu ca si Ramonika nu prea am avut nunti, chef de o dixtractie si o iesire in lume as avea... Acum s-a ivit o nunta pe nepusa masa, dar tot nu putem merge, la ce taraboi e seara la noi, colici, program de adormit doi copii, alaptat chiar si la o ora, sare din schema. Cotizam inainte cu banutii si stam acasa..
Ramonika spune:
i-am luat Sandrei Nazomer junior cu apa de mare de la Plafar. sa vedem dac-o fi bun de ceva, adica de oprit robinetul de la nasul ei...
Licu da cine a zis mama ca esti cu capul ca vrei fata? stiu ca majoritatea vor baieti. insa s-au mai aschimbat lucrurile. nu e ca pe vremea lui ceasca, cand daca faceai fata te pastea primejdia s-o vezi la 16 ani cu burta la gura...
acum chiar mi se pare mai usor sa scapi de sub control un baiat decat o fata, am vazut o statistica cum ca doar 10% din consumatorii de etnobotanice sunt femei / fete, iar restulde 90% baieti. bineinteles ca toate lucrurile sunt relative, depinde de multi factori, inclusiv educatie etc. ar fi multe de spus, insa nu e cazul aici.
la nunta nu prea vad cum ati putea sa va duceti cu bebe mic de o luna. daca as avea maine o nunta nici eu nu stiu daca m-as putea duce linistita, avand in vedere ca mandra mea se trezeste cam de 2-3-4 ori pe noapte pt. mai mult ca sa ma verifice daca sunt langa ea... daca ma simte ca ma duc la baie, urla ca din gura de sarpe si vine dupa mine, chiar daca intervine tac-su. nu stiu ce o sa ma fac in trimestrul 3 cand voi face ture-ture noaptea la wc.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
acuma sa va zic de ce mi s-a pus mie pata pe chestia asta cu fetele.
ai mei si-au dotir mult un baiat, va dati seama ce dezamagire cand au vazut ca-s fata. ma rog, fiecare are dreptul sa-si doreasca ce bebe vrea, insa cel mai nasol a fost ca mi-au spus treaba asta cand am mai crescut. si nu o data, ci de "n" ori. mi se acrise de-atata "trebuia sa fiu baiat". si cel mai trist a fost ca ma simteam vinovata. la varsta respectiva nu imi dadeam seama ca nu-s vinovata de asta, insa la cum auzeam ca discutau ai mei, parca ar fi fost vina mea.
si mai am o banuiala (neconfirmata si probabil ca n-o sa fie niciodata confirmata) ca maica-mea nu m-a alaptat deloc, dar deloc, nici o zi, tot din cauza asta. s-a si chinuit mult cu mine la nastere (naturala), plus faptul ca am iesit fata, cred ca toate astea au facut-o putin depresiva.
acum barbatu-meu la sarcina cu Sandra bineinteles ca isi dorea baiat. insa dupa ce a aflat ca e fata, s-a obisnuit repede cu ideea si acum cica mai vrea o fata.
oricum n-o sa-i spun niciodata Sandrei ca tac-su a vrut baiat. stiu cum s-ar simti.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz