Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 15
many_bani spune:
Buna dimineata,
?
Dozz la noi a trecut o luna + si dimineata tot sunt tipete, de la scari pana la clasa si apoi gata. La plecare nu se lasa dus, fuge in curte si se tot joaca.
Azi a plecat tati cu el, sunt tare curioasa cum va fi, de ambele parti.
Acum gata, am o zi incarcate, printre care si bagaje, plecam la tara, nunta, chestii , asa ca daca nu ne mai auzim w-e va doresc.
raluci_b spune:
LA MULTI ANI MAYA, ai venit cand mami te dorea asa de tare, va doresc sa va bucurati toata viata de dragostea minunata dintre mama si copil
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
LiviaG spune:
Servus de la Mures!
Lavinia Felicitari pentru micutul nou nascut!
LA MULTI ANI MAYA! Pupici, si sa treaca repede boala!
Noi suntem cu peripetiile la zi, bineinteles si cu necazurile! Ieri sotul meu a strans strugurii de la socri si i-a stors, si bineinteles ca janisz s-a lovit...problema e ca s-a lovit rau de tot, la degetelul mijlociu de la mana dreapta. Cred ca o sa ii cada unghia, ca a atins rulmentii de la storcator in timp ce sotul storcea strugurii. Bine ca numai l-a atins, ca putea sa ii taie degetelul cu totul. A plans o ora jumatate in continuu, ca sa nu mai zic ca a si vomat, ca el atunci cand are crize de plans, si nu il putem linisti deloc i se face rau!
Nici nu ma lasa sa ma uit la deget.Abia am reusit sa il pansam, si nu ne lasa deloc sa ne uitam la mana. Nici nu vrea sa o foloseasca. Ma gandesc ca poate ii e teama sau poate il doare
raluci_b spune:
Many senioara , spor la bagajit si petrecere frumoasa
Dozz, la noi azi e a doua zi si clar unde Pa-ul de ieri insemna hai pleaca, azi s-a transformat in hai sa plecam, asadar a plans de la scari pana la clasa unde a tacut subit. La mine lacrimile inca curg Hai ca trecem noi si peste asta
Simina sper ca Maya sa-si revina repede sa puteti sa faceti petrecere
Lumi ce faceti, maine petreceti 2 anisori la casa noua , te-ai mai obisnuit?
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
Ramonika spune:
LA MULTI ANI MAYA
Livia imi pare tare rau de degetelul lui Janisz. nu stiu cand o sa vina vremea sa stam si noi putin linistiti fara sa stam non stop cu ochii pe ei... mai ales eu, care cand voi scapa cu Sandra ma apuc de supravegheat non stop bb 2.
raluci imi pare rau ca se lasa cu plansete mersul la gradi. dar din cate am observat la majoritatea copiilor e asa. prima - a doua zi toate bune si frumoase, si curiozitatea la mijloc, apoi cand isi dau seama ce se intampla incepe disperarea.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
many distractie placuta la nunta.
nici noi n-am mai fost de mult la vreo nunta. intr-un fel ma bucur ca scap si de dat bani insa parca as vrea o mica distractie acolo.
Pirelia ce faci? ne-ai parasit din nou?
e deja a treia zi de cand Sandrei ii curge nasul ca la robinet. ea a fost bonava prima oara cu rosu in gat, apoi i-a trecut, ne-a luat pe noi durerea de gat si mucii, iar apoi a inceput Sandra cu mucii. parca am citit pe aici ca sarea de mare ar fi buna de pus in nas, diluata in apa, nu?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dana n. spune:
Maya
Imi amintesc de Simina cum isi astepta sotul sa o duca la spital facandu-si unghiile (imi amintesc bine? sau confund persoana? )
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu
monis5 spune:
Neata
Ramonika eu ii pun apa de mare din farmacie. As pune si de asta normala, dar cum are minim un E (antiaglomerant), zic pas. Sanatate multa multa!
Raluci&Dozz multa rabdare va doresc si ganduri putine! Va inteleg atat de bine! varza am fost in prima saptamana, acum aproape nu-mi amintesc amalgamul de senzatii de atunci
Livia imi pare rau de accident. Nu stiu ce sa zic mai mult...
Many senioara dixtractie placuta in we. Iulian a fost dus de taica-su 2 zile la gradinita si la pranz cand m-am dus dupa el, m-a luat din scurt: tata? . El nu mai plange deloc, imediat intra in clasa si se apuca de treburi pe acolo. In schimb in prima zi a plans dupa taica-su. Insa din a doua zi n-a mai avut treaba. Eu am vrut sa incercam si asa ca sa stie ca oricine il duce, tot se intoarce cineva dupa el...
Ava sanatate la... mucosi
Monica pe fuga? de voi nu ne zici nimic? faci bagajele de Bucuresti?
Maya
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)