Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 12
ariadna33 spune:
Lavinia, sa va traiasca bebe Serban, sa fie sanatos si tie mai ales refacere rapida, sa ai mult laptic pentru el!
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
..multa sa ajunga la toata lumea si sa fie toata lumea fresh.
Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata
raluci_b spune:
Nezta,
"Abandonat" copil la gradinita care mi-a spus senin Pa, si gata asta fu, stau cu telefonul legat de gat sa nu cumva sa ma sune careva de acolo
Lavi refacere rapida
Atata pot
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
monis5 spune:
neata
Raluci si Dozz mult succes sa aveti cu gradinitele, eu pot sa spun cu mana pe inima abia acum, dupa o luna ca merge struna, inceputul e mai dificil, dar va fi totul ok!
Licu oau ce crestere spectaculoasa , felicitari mami!
Uleiul l-am luat de www.biobeauty.ro/products/443-copilul/2757-ulei_bio_din_migdale_dulci_cattier.mbs" target="_blank">aici. La Iulian a disparut pur si simplu. De multe luni nu mai avea nimic, acum vad ceva pe langa scutec, estimez ca se freaca de piciorus, cum e el mult mai activ acuma. Abia astept sa scapam de scutece. SI pe fata are o zona mica, cred ca l-au sters la gradinita cu servetele umede cand i-a curs nasul, desi le-am rugat special sa foloseasca servetele de hartie .
Miany e total David ce poate sa zica . Sa va fie de bine petrecerea si sa aveti timp frumos astea doua saptamani de "vacanta", sa treaca repede raceala si sa va bucurati de toamna
Biara eu as incerca un culcat devreme, mai devreme de ora ei de 'dinainte', adica inainte de 9.30. Cand o vezi ca da primele semne de oboseala, sa incerci s-o culci. E posibil sa-si sara momentul si de aia sa se intinda asa de tarziu. Zic si eu...
Ionela si Raluci mor de nerabdare sa aud transmisiuni live de la alaptarea in tandem si
Lavinia felicitari!
Dana yupiiiiii, ai scapat de o grija
plec si eu la ceva treburi, desi nu am apa... ca un facut, e a doua miercuri cand nu am apa de nici un fel si e ziua in care vine femeia la curatenie si nu are cum lucra
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Ramonika spune:
neatza
licu felicitari pt. grasunel vezi ca=ti faceai griji degeaba?
dana ma bucur pt. vestile bune de la eco.
raluci bafta cu gradi. speram sa se acomodeze bine Bubu.
mi-am facut programare la prima eco pe 13 octombrie, deci mai am de asteptat cam o saptamana pana la prima intalnire.
ce parere aveti? sa imi mai fac o data analiza de toxoplasmoza? la sarcina cu Sandra mi-au iesit negativ ambele variante, deci nu am nici imunitate.
am vazut ca si costa aproape 1 milion, daca era mai ieftin sau gratis, nu mai stateam pe ganduri...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Biara spune:
Neata si de la noi
Citat: |
Biara eu as incerca un culcat devreme, mai devreme de ora ei de 'dinainte', adica inainte de 9.30. Cand o vezi ca da primele semne de oboseala, sa incerci s-o culci. E posibil sa-si sara momentul si de aia sa se intinda asa de tarziu. Zic si eu... |
Monis am incercat si asta rezultatul: trezit pe la 10 jumate si adormit la 3 dimineata cu urlete de protest de ne aud vecinii.
acm sper ca e doar o perioada, fug sa ma pregatesc ca mergem la doctor la control cu piciorul pentru prelungire CIC
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
raluci_b spune:
Ramonik la cat de pacatoasa este acesta toxoplasmoza, eu zic sa faci testul, chiar daca este scump, abia asteptam sa vii cu vesti de la eco
Monis, vom venii negresit cu relatari multumim de incurajarile pt gradi
Dana sper sa fii bine cu diabetul si sa-ti revii dupa nastere ce mare se facu samburelul succes maine
Nu-mi vine sa cred ca vineri fac deja 30 saptamani
Multumesc de sfaturile legate de arsuri, problema este ca eu iau maalox, dicarbocalm, rennie insa efectul trece foarte repede, de aceea medicul mi-a prescris ranitidina. Insa asa cum zice Dana merge si cu lapte caldut si cu migdale. Pofta de mancare nu am in continuare, am pana acum 10 kg in plus
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
monis5 spune:
Ramonika nu stiu ce sa zic cu toxo.... cand am terminat sarcina cu Iulian am zis ca daca o mai fi cazul vreodata nu-mi mai fac nici o analiza , dar, asa cum stim, cand esti in to it, lucrurile se vad altfel...
Ah Biara de cand ai aparut vroiam sa va intreb cum a fost treaba cu piciorul? ati operat-o pana la urma, asa e? Atunci, poate o ora mai tarzie, de genul 10-11? ...
Raluci Zoozie zice ca i-au trecut instantaneu arsurile cu tratament homeopat...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Ramonika nu stiu ce sa zic cu toxo.... cand am terminat sarcina cu Iulian am zis ca daca o mai fi cazul vreodata nu-mi mai fac nici o analiza , dar, asa cum stim, cand esti in to it, lucrurile se vad altfel... Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
Si eu spusesem tot asa , dar pana la urma am facut 1 data complet si de 2 ori doar IGM cred ( ala de anunta doar daca esti infectat in prezent) . Facusem de fapt prima oara TORCH si numai la toxo nu aveam imunitate, asa ca am zis eu ca nu e un capat de tara sa repet jumatate de toxo...
L-am facut pentru linistera dr mai mult
Eu nu am luat nici suplimente si saraca s-a cam stresat, dar pentru linistea tuturor am tot facut analizele si cand a iesit FE prost ( in ultimul trim , ca si la Mihnea) am luat Fe. Am ajuns la la 10 hemoglobina la 12 in 3 saptamani ( ce nu stie dr e ca am luat haotic Fe ca sunt uituca) si acum mi-0a dat dreptate ca nu am luat, ca mi-am revenit repede
Pai ce? eu nu stiu ce tare sunt?( va dati seama ca glumesc)
Eco speram sa fac mai putine. m-am ales cam cu tot atatea ca la prima sarcina.... , sau poate mai putine. Vorbesc la trecut din 2 motive:
1. pana la 40 sapt nu mai facem eco
2. eu la 40 nu ajung. Aseara la 2 cronometram contractii la 7 minute. Slabe, nedureroase dar regulatre de vreo 4 ore ( adica incepusem cu contractii la 15 minute) . Pe la 2 si ceva, dupa o contractie olecuta mai lunga, urmatoarea a venit la 15 minute ... asa ca m-am enervat si m-am culcat.... pai ce? eu stau sa cronometrez si corpul se razgandeste???
Nu incalziti motatele ca Dr mi-a spus ca saptamana asta tre sa mai stam cuminti si ca ar fi frumos din partea mea sa nasc la 38 , regulamentar
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor
laurairina13 spune:
Monis, multam de link, dar de unde cumperi matale e de doo ori mai scump uleiul, inteleg ca e bio...dar ustura rau portofelul.
Amalia scapase de dermatita prin vara, acum vad ca a revenit in forta
Pt doritoare, www.vplay.ro/serials/browse.do?sid=23&ses=8" target="_blank">primele episoade, seria 8 din Grey's Anatomy