Prietene la bine si la greu - 138

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Monisdin fericire am scapat fara operatie, am stat 2 luni in ghips, suntem bine acum insa cu mari sechele.
Noi, la fiecare cazatura a ei incepem sa o pipaim sa vedem daca e ok piciorul, ea, o fobie fata de spitale si doctori, nu mai pot intra cu ea in nici un spital ca incepe sa planga si sa zica nu, nu si pa, pa (adica sa plecam)plus ca am observat ca de uitat nu a uitat inca(intr-o zi s-a pus intr-un carucior de papusi, si am impresia ca i-a amortit piciorul ca o zi intreaga a refuzat sa mai mearga pe jos, daca o puneam jos isi tinea piciorul moale, nu se sprijinea in el.
Cat despre culcat, eu o pun la 10-11 in pat , se chiar cere ea smechera (are un stil incepe sa caste artistic daca o intrebi "maia ti-e somn" casca si zice da si fuge la pat) apoi dupa ce isi bea sticluta incepe sa se ceara la olita, si se tot cere si ajunge intr-un final sa se ceara si sa fuga de pe olita in camera pe covor si incepe sa strige "mina, mina"(luumina). Daca incerc sa o pun in pat incepe o zvarcoleala si niste tipete, ca prefer sa o las sa se joace pana se oboseste ca altfel imi sar vecinii in cap.
Asta e incep sa ma resemnez sper sa treaca cat mai repede perioada asta.
Raluci ce repede trece timpul, eu cred ca stai foarte bine cu kg.
Ionela bagam agitatele in dulap pana faci 38
Ramonika da nu ar trebui sa fie gratuite analizele? eu asa le-am facut, parerea mea e ca ar fi indicat sa le faci. si saptamana viitoare prima intalnire cu samburelul , apropo ce vreti sa fie? Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu pariez pe la Ramonika

Biara imi pare rau ca ati tras asa mult cu piciorul...

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Lavinia iti doresc refacere usoara si bebe cuminte foc.

Ionela, ce mult seamana sarcina asta cu prima, nu? Atunci ca sa nasti la 38 de sapt sa stai cuminte.

Ufff Biara, cred si eu ca mititica a ramas cu sechele. Bine ca a trecut. Cat despre somn...aici am eu sechele cum se culca Ema la 3 dimineata, iar cand era nou-nascut la 7 Dar cu timpul s-a reglat.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua si de la noi!!!

raluci sa aveti parte de o acomodare cat mai soft la gradi; oau,ce trece timpul...acus-acus vine Cezar,dar nu inaintea lui Tudor...legat de arsuri,nu ai incercat si ceva biscuiti digestivi,ceva foarte seci..la mine,functioneaza cand am exces de acid...

monis naspa faza cu apa...si la noi a lipsit apa calda pret de o ora ,fara nici un anunt prealabil..ma si vedeam incalzind apa sa spalam poponetul..; mda,david e total cu palavrageala lui, mai nou si inventeaza te miri ce...una calda : mai nou se urca pe masa din sufragerie,eu mereu il dau jos si ii atrag atentia ca nu are ce cauta acolo ,ii spun ca doar farfuriile stau pe masa si paharele la care el zice:'esti falfulie' sau in timp ce mananca zice 'lupul deschide guita male-male' and so on...

ramonika eu as zice sa-l faci,ca sa stai relaxata...chiar aveti vreo preferinta in ceea ce priveste sexul?!

Biara si la noi adormitul e cu tam-tam...patesc si eu la fel cum zici tu: ba cere una,ba cere alta numai sa nu adoarma...in cele din urma,cade rapus ..dar,tot protesteaza usurel...succes la control!!!

Dymo,Lumi cum mai sunt strumfii?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

eu pariez pe la Ramonika

si eu..

Mergi la inceput

toata casa e cu fundu' in sus ,hainele zac in vana ...si eu nu am chef de nimik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Citat:
citat din mesajul lui monis5

eu pariez pe la Ramonika

si eu..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

suntem 3

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

toata casa e cu fundu' in sus ,hainele zac in vana ...si eu nu am chef de nimik...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Asta e semn ca tu detii controlul si nu lucrurile din jur. Eu asa privesc lucrurile. De tine depinde daca totul e la locul lui si nu tu depinzi de ele. Eu, cand realizez dezastrul iau un loc si il admir. Imi face bine sa stiu ca eu hotarasc daca totul e la locul lui sau il las asa. Privesc cu calm si chiar zambind. Imi place sa ma asigur ca ce fac e consecinta a faptului ca asta vreau eu sa fac .

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Am fost la diabetolog...am scapat iar de insulina

Va las ca tocmai a oprit mami focul la zacusca...si de asta am voie

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Biara analiza de toxo nu se face decat contra cost.
despre somn nu stiu ce sa te sfatuiesc. la noi cand sunt episoade in care seata nu are chef de somn stingem toate luminile, tot prin casa, ne prefacem ca dormim si noi si indiferent de scandalul pe care-l face nu cedam.

dana ma bucur pt. vestile bune, aveai nevoie de asa ceva, la cate griji ti-ai facut sarcina asta.

despre sexul lui bb2 stiti vorba aia, ce-o fi, sanatos sa fie.
nu prea conta nici la prima sarcina ce era bb, insa voiam 51% fata si 49% baiat. acum pot sa zic ca e invers, parca as vrea 51% baiat si 49% fata, nu stiu de ce, pt. ca deocamdata vad mai multe avantaje daca as avea fetita, insa cred ca tine si de orgoliul parintilor sa aiba si baiat si fata.
oricum mi-am dorit doi copii dintre care macar unul sa fie fetita, daca aveam doi baieti cred ca "fugeam in lumea mea"

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput