Prietene la bine si la greu - 138

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare de pe patul de spital!
Mi-a adus sotul laptopul si ma chinui cu internetul meu mobil, abia reusind sa stau in fund, sa va trimit mesaj...
Nu am nascut la Reghin, ci la Toplita, ca eram pe drum cand m-au luat durerile, si m-au transferat abia ieri dimineata la Reghin. Am nascut natural, ca am ajuns la urgente acolo dilatata maxim, doar cu o moasa, si am crezut ca mor.
Serban s-a nascut cu 3000 gr, aproape spanzurat, saracul, vai de capul lui, ca nu a plans deloc cand a iesit, abia dupa aia, dar si-a revenit. A primit nota 8, abia azi a facut icterul, asa ca inca mai stam la spital...Nu va zic ce chin a fost pe Luci, ca eram si cu Rares, si cu durerile mele, in fine, bine ca a trecut. M-am rupt toata, am sute de mii de cusaturi, dar imi revin...E dezastru cu spitalele din Romania, va las ca imediat ne aduc copiii la alaptat!

Sper sa reusesc sa mai intru mai tarziu!Va multumesc mult pentru incurajari si felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Lavi felicitari pentru bebe si pentru mama curajoasa. Cand o sa il vezi pe ala mic o sa si uiti prin ce ai trecut, garantez 100%.

miany multumesc

Mergi la inceput

Azi am fost la o gradinita de langa noi sa ma interesez pentru la anul dar vreau sa va zic ca am ramas socata. Aveau numai 2 incaperi mici si cica 3 grupe. Grupele formate asa mica si o jumatate de grupa mijlocie intr-o camera si mare cu cealalta grupa mijlocie in alta camera. Intr-o grupa cica sunt 25 de copii.
Am vorbit cu o verisoara de a mea ce are fata la alta gradinita si zicea ca acolo intr-o grupa sunt 37 de copii,dar zicea ca paturi de dormit sunt 24 iar restul dorm pe jos pe saltea. Intrebarea mea e care dorm in pat si care dorm pe jos?
Acum caut ca bezmetica pe internet o gradinita care sa fie si in drumul meu catre serviciu.
Inscrierile in Cluj au zis doamnele ca neoficial din februarie iar oficial din mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare si de la noi!!!

lavi bine ca peripetiile s-au incheiat intr-un mod fericit!!!multa sanatate!!!

noi nu suntem prea bine ...raceala noastra a evoluat spre o bronsiolita ,asa ca suntem pe tratament cu aerosoli,Prospan,Maxitrol...i-am facut prima sedinta chiar dupa ce am ajuns acasa de la medic...a stat destul de cumintel ,desi a fost putin speriat de masinarie...sper sa ne revenim cat mai repede...

Ali tu in ce zona a Clujului stai?...asa stiam si eu ,ca termenul oficial e mai-iunie ( asa a fost si la cresa : prietenele mele au depus dosarul pe la sf. lui mai,si prin iunie au fost sa vada ce si cum)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari Lavinia!!! Bun venit bebe mic !

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lavi felicitari!
uite ca numai asa se poate naste natural dupa cezariana in tara la noi. cand deja e prea tarziu si nu are cine sa te opereze.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Ne-am intors de la control...totul este bine, samburelul s-a asezat in pozitie craniana sper sa ramana asa. Cantareste 1963 grame(foarte putin peste cat ar trebui sa cantareasca acum dupa spusele medicului). Maine merg si la diabetolog, vom vedea ce zic si cei de acolo.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Lavi, bine ca totul s-a terminat cu bine.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana si maine totcu vesti asa bune sa vii

Mergi la inceput

miany eu stau in cartierul gheorgheni ...tu parca in manastur daca nu ma insel?

Dana o sa fie totul bine pana la capat ai sa vezi, oricum iti tin pumnii pe maine

Mergi la inceput