Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, te-ai uitat in gatut? E rosu?

Nu, nu m-am uitat.
O sa mergem la medic, pina la urma ca m-ai speriat.
Dar oare faza asta incipienta poate fi tratata sau duce musai la complicatii?
Scuze ca sint asa de "dobi"

Trebuia sa-l tin in casa?
Noi am fost in parc si era si sumar imbracat (body mineca scurta, pulover subtire si pantalon de trening) in conditiile in care ceilalti copii erau cu sapca si veste din alea pufoase peste trening.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dar nu ai niciun motiv sa te sperii. Scuza-ma, nu a fost asta intentia mea La noi terenul era pregatit , ea a mai facut complicatii si in trecut, dar din ce stiu eu, Ian este foarte ok din punctul asta de vedere, nu ati avut probleme majore in trecut, nu?Nu vad de ce o simpla viroza nu ar ramane doar atat, si s-ar complica in altceva.Daca zici ca a fost mai dezbracat, poate e doar o raceala si gata

Mergi la inceput

Citat:

Daca nu are rosu-n gat, eu nu vad de ce i-ai da nurofen. Febra ai zis deja ca nu are, iar nurofenul ca antiinflamator, pt ce?
Eu i-am facut analize Evei dupa o saptamana de Nurofen si Panadol, sa va zic ca timolul si TGP i-au iesit la limita superioara?? Deci clar prostiile astea afecteaza in felul lor. Acum luam si Hepaid Junior, de parca nu ne ajungea lista cu celelalte 20 de prostii

Pai nici data trecuta n-a avut nimic in git; i-a dat Nurofenul "preventiv", cred; de aia nici nu i l-am dat Ma enerveaza cind nu fac cum imi prescrie doctorul dar...

Aveai dreptate cu eozinofilele; alea i-au iesit marite si lui Ian, nicidecum transaminazele cum am scris ieri.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - da, se poate face o hemoleucograma si se vede repede daca e viral sau infectios
dar la cum povestesti tu acolo pur si simplu l-ai "racit" (e rasu'plansu') deci e viral
eu in asa situatie i-as da repede osccilo, apoi imunogrip/imonorezistan, + ceva propolis cu vitamina C sau doar vit C
+ paracetamol/nurofen la 8-12 ore depinde cum o vad de afectata/pleostita
nasul - apa de mare + olinth/ rinonef (se alterneaza la 5 zile pentru a fi eficiente) la noi vibrocilul nu are nici un efect (sau prea slabut)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:

Dar nu ai niciun motiv sa te sperii. Scuza-ma, nu a fost asta intentia mea
La noi terenul era pregatit , ea a mai facut complicatii si in trecut, dar din ce stiu eu, Ian este foarte ok din punctul asta de vedere, nu ati avut probleme majore in trecut, nu?
Nu vad de ce o simpla viroza nu ar ramane doar atat, si s-ar complica in altceva.
Daca zici ca a fost mai dezbracat, poate e doar o raceala si gata

Deci muci+nas infundat = viroza?
Dezbracat l-am scos azi dupa ce deja a vea simptomele astea. Dar mie mi s-a parut ca e ok imbracat ca nu-i inca gerul Bobotezei; io cred ca ceilalti erau "prea imbracati"; a fost si tata cu noi si el mi-a atras atentia ca ceilalti copii sint imbracati, numai Ian e in capul gol si cu decolteu. (puloverul era in V). L-am mai si ciuntit aseara ca am vrut sa-l tund cu masina si nu a stat decit pina i-am facut vreo 2 "drumuri";

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - ar fi fost bine sa-l tii acasa ca acum are imunitatea scazuta si sa nu "prinda" si alti crocobauri si sa se complice/agraveze treaba

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Daa, Olynthul e ft bun si pt noi, mult mai bun decat vibrocilul. Si cum au trecut de 2 ani, e chiar ok sa il dam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

inapreda - da, se poate face o hemoleucograma si se vede repede daca e viral sau infectios
dar la cum povestesti tu acolo pur si simplu l-ai "racit" (e rasu'plansu') deci e viral
eu in asa situatie i-as da repede osccilo, apoi imunogrip/imonorezistan, + ceva propolis cu vitamina C sau doar vit C
+ paracetamol/nurofen la 8-12 ore depinde cum o vad de afectata/pleostita
nasul - apa de mare + olinth/ rinonef (se alterneaza la 5 zile pentru a fi eficiente) la noi vibrocilul nu are nici un efect (sau prea slabut)

I-am dat inainte sa iesim in parc oscilo; pot sa-i dau de 2 ori pe zi? (pediatra la intrebarea asta nu-mi raspunde pentru ca spune ca n-a studiat homeopatia in scoala; si io nu ma supar ca e sincera)
Si i-am mai luat de la Plafar un siropel de la Hipocrate cu echinacea. Imunogrip si Imunorezistan unde se gasesc? La Plafar/magazine naturieste sau in farmacii?

Iti multumesc

avem 2 anisori

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Gina, da, eu cred ca e viroza (si ma maiplang de medicii care prescriu tratament prin telefon )Faptul ca el era mai dezbracat decat ceilalti copii nu e relavant. Trebuie sa faci comparatia cu modul in care il imbraci tu de obicei. Ca daca asa e mereu, mai dezbracat decat altii, nu se justifica mucii decat prin viroza, zic eu. Daca era mai dezbracat decat in alte dati, e posibil sa il fi prins o raceala.

Mergi la inceput

Imunogrip am vazut in farmacii

Mergi la inceput