Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisik, ce comanzi de pe danina, sa comanzi o idee mai mari, eu le spal la 40 grade si intra un picut la apa.Eu vroiam body-uri tip maleta, dar nu au marimea de 3 ani. As comanda 3 body-uri clasice. E ok? Daca nu strangi comanda de 200 lei, eu ma lipsesc de ele si nu te mai incurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Noi luam singulaire din iunie...cica 6 luni este perioada optima. Acuma stiti vorba, cate bordeie...

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti a tutti

Rid io rid dar azi am ramas acasa: nas curgator la max si infundat rau. Febra n-are si a fost vesel nevoie mare ca nu "meshem a pii". Azi noapte de pe la 4 nu prea a mai dormit, cu toate ca i-am schimbat ceapa tot le 2 ore.
Muci si nas infundat ce poate fi? E si asta viroza??? Acum 3 saptamini, pentru aceleasi simptome, pediatra i-a dat Nurofen, Claritin, ceva picaturi. Eu nu i-am dat decit ser fiziologic. Acum ii pun si Vibrocil. Si ceapa ruls, bineinteles! Chiar si acum, la somnul de prinz. A, si mai are si ochii oarecum "infundati" in orbite si rosii.

Sa merg din nou la medic? Sau sa merg in continuare pe ser+Vibrocil?

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Gina, eu nu indraznesc sa iti recomand nimic. Potinsa sa iti spun ca la noi exact asa a inceput, cu nas infundat si muci. Apoi cu durere-n gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gianina, in postul initial ai scris ca i-ai dat 2 saptamani singulaire, de asta am fost uimita. 2 luni mi se pare super ok.

nuuu, sunt besmetica, 2 saptamani, atat i-am dat micsunicii

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, eu nu indraznesc sa iti recomand nimic. Potinsa sa iti spun ca la noi exact asa a inceput, cu nas infundat si muci. Apoi cu durere-n gat.

Ok, dar se pot face ceva investigatii? Sau cum sa-mi dau seama?
Ca la medic, ne spune ca nu are nimic si ne prescrie Nurofene.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Gina, te-ai uitat in gatut? E rosu?

Mergi la inceput

Pisigri, nu vreau sa te dezamagesc dar o scrisoare SIMPLA nu as comanda. Cum a mai spus cineva, si eu pot scrie una si inca mai bine pentru ca-mi cunosc copilul mai bine si, vorba aia, stiu cum sa-l iau.
Prin SIMPLA ma refer la una facuta in Photoshop, Corel.
Dar mi s-ar parea interesant daca ar fi insotita de ceva; ideea Aneimariame mi se pare buna.
Sau, eventual, sa studiezi putin "piata" gradinitelor sa vaezi daca ar exista cerere pentru ideea ta (pentru cind vine Mosul la gradi, sa aiba si o tolba cu scrisori personalizate) + invitatii pentru zilele de nastere, de ex. Tot pentru gradi. Asa ai avea targhetul mult mai focusat si nu ai duce lipsa de clienti.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Daca nu are rosu-n gat, eu nu vad de ce i-ai da nurofen. Febra ai zis deja ca nu are, iar nurofenul ca antiinflamator, pt ce?Eu i-am facut analize Evei dupa o saptamana de Nurofen si Panadol, sa va zic ca timolul si TGP i-au iesit la limita superioara?? Deci clar prostiile astea afecteaza in felul lor. Acum luam si Hepaid Junior, de parca nu ne ajungea lista cu celelalte 20 de prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisik, votat. Sa fie cu succes.

Pune si tu mesaje din minut in minut si paote mai vad fetele.

FETELE NU UITI SA CITITI MESAJUL LUI PISIK.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput