Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
Pai, pisigri, s-ar putea sa ai clienti banosi care sa solicite transportul prin curierat, si atunci e foarte simplu, pui ramburs. In cazul in care se va face prin Posta, transfer bancar, in avans. Dar sa stii ca si prin posta romana se poate cu plata la destinatie. Desi in cazul asta, cred ca va trebui sa mearga destinatarul la posta personal.Uite, poti sa extinzi un pic ideea, si cerand parintilor o fotografie cu minunea lor, poti sa photoshopuiesti diverse, copilul langa Mos Craciun, sau mai stiu eu cum, si sa i-o trimiti alaturi de scrisorica.
anamariame spune:
Mai am o idee. Erau la un moment dat, pe net, diverse propuneri de afaceri. Una care mie mi-a placut in mod special, si din cate am auzit la cunostinte, e si cu mare succes, era sa faci carti de povesti personalizate. Eva e innebunita sa ii spun seara povestea "cu Eva mica", iar sa se si vada intr-o carte alaturi de diverse personaje, cred ca ar fi minunat. Ai putea adapta aceasta idee la cea cu Mos Craciun, cu mare succes, zic eu.
Pisik06 spune:
Fetelor,
Vin si eu cu o rugaminte mare mare!!!
Organizatia EMMA (unele din voi stiu ca eu activez ca voluntar acolo) a intrat intr-un concurs pt ONG-uri, pt acordarea unei "burse" pt un proiect social, de catre Raiffeisen Bank. initial, eram pe primul loc. Cum traim in Romanica, unele proiecte au primit sute de voturi in doar cateva ore si am cazut pe locul 13
. Bianca este foarte suparata, a pus f f mult suflet si sincer este dezamagitor ce se intampla.
Asa ca va rog din suflet sa ne ajutati cu un vot. Mai jos pasii de votare
. Intrati pe https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/,
2. Creati un cont (NU se cer date personale!), urmat de confirmare. Daca nu o gasiti in inbox, verificati in Spam.
3. Apoi dati click pe Proiecte depuse de ONG-uri ,
4. Dati click pe B(ucuresti) de pe harta galbena,
5. Mergeti la sectiunea - Servicii sociale si bifati proiectul ,,Alaturi de Parintii de Ingeri,"
7. In josul paginii dati click pe butonul "Votat" .
Multumesc
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
ANAMARIAME, PISIGRI, e ok sa comanzi de 50 lei, nu exista comanda minima. Ideea e ca acolo scrie ca la comenzi de 200 de lei transportul e gratuit, de unde am dedus eu ca la comenzi sub 200 nu este (nu stiu cat ar costa, daca nu ne strangem o sa imi fac eu comanda mea si va zic).
ANAMARIAME, daca vrei in continuare, trimite-mi ce marime, produs, etc. Eu dupa amiaza fac comanda
Mami de minune mica
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Gianina, noua ni s-a spus ca Singulaire-ul musai tb administrat 3 luni la rand ca sa inceapa sa isi faca efectul. Ce teste ati facut, ca eu am sunat intr-o mie de locuri si mi s-a spus de fiecare data ca testele de alergii nu sunt relevante decat dupa 3 ani. |
ma uit acasa pe analize si-ti spun
stiam si eu regula cu 3 luni dar uite ca noi asa am primit schema - poate pentru ca prin analize s-a dovedit ca nu avem si forma asmatiforma si atunci au considerat ca ne ajuta administrarea de doar 2 luni
acum sincer iti spun ca dupa ce a tusit mai mult sau mai putin timp de 3 luni, dupa 2-3 zile de singulaire nu a mai tusit deloc, de aceea spun eu ca a fost magic
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
anamariame spune:
Gianina, in postul initial ai scris ca i-ai dat 2 saptamani singulaire, de asta am fost uimita. 2 luni mi se pare super ok.
Anaan spune:
Salutare!
Pisik, votat!
Anamariame, Gianina, sanatate micilor voastre domnisoare!
Nu prea-mi place ziua asta de fructe, dar incerc sa ma motivez s-o duc pana la capat...
Azi am o zi plina, plina...asa ca, momentan, va
.
Anaan spune:
Aaaa: Pisigri, e faina ideea ta...eu marturisesc insa, cu sinceritate, ca i-as scrie eu epistola de la Mos lui Andrei, dar cred ca ai gasi destui doritori pentru asa ceva.
anamariame spune:
Anaan, spor la treaba!Si eu am o multime de facut, dar pur si simplu nu ma pot aduna sa ma apuc de treaba
andiaroro spune:
La noi un "Eu plaaang....." e semn ca jelania e pe sfarsite. Urmeaza imbratisarile de rigoare si tragem cortina
. De obicei ne mai minunam..."AAA
Atanstasia plange. Cum de n-am observat". Cristi ii mai zice "Plangi, daca ai chef", dar nu e o sol buna.
Pisik- La multi ani! (votat- Bafta!)
Aici scriu POsta sau companiile de telecom scrisori gratuit. Introduci datele copilului si vine scrisoarea acasa. Anul trecut le-am facut filmulet si Alex a fost impresionat.