Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Fetelor, va multumesc

Era mai imbracat decit de obicei
E prima zi in care ii dau pantaloni de trening in loc de bermude si body pe sub bluza; si da, de obicei e mai sumar imbracat decit alti copii; asa sint si eu

Sper sa nu fie nimic grav; sanatate si voua.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Anaan, cum iti e ziua de VITAMINE?
Eu abia astept sa treaca; am mai trecut peste 2 pina acum si au fost relativ ok; dar ziua de azi pot spune ca ma dispera!!

Bianca, tot bizi esti? Nu te-am "vazut" deloc azi.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Monn, cind eu "ma supar", Ian ride de se prapadeste; cred ca se prinde si el ca e "fake"; de-adevaratelea, cred ca nu m-am suparat never pe el

Cind plinge, il iau intotdeauna in brate ca sa-l linistesc si ca sa ma simta aproape; ii vorbesc tot timpul, punindu-i diferite intrebari si ii repet "nu-i nimic". Nu dureaza niciodata mult o repriza de plins. Dar e adevarat ca nici nu l-am lasat niciodata sa plinga chiar daca, uneori, era el cel care a "gresit".

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

osccilo - dimineata si seara 2-3 zile apoi 1/zi inca vreo 3 zile

siropurile de care tot vorbesc eu le cumpar de la farmacie dar sigur se gasesc sila plafar

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Dots zici, ha !?!

Mai, pina la urma poate ne-am exprimat prea intens dezaprobarea fata de psiholoaga aia, in fond ea nu zice rau ce zice acolo (chiar daca mie mi se pare ca e un copy-paste cam insipid, da' ma rog). Mai degraba insa m-au incintat sfaturile primite de Aris de la psihologul ala de la una dintre gradinite. Alea au sunat tare bine si logic, din cite tin eu minte, si parca i-as acorda mai mult credit unui psiholog care, ca angajat la gradi, vrind nevrind tot are contaact cu piticii.

Da' io pun pariu ca pina la urma David "isi revine" si depaseste faza asta (ca deja mi se pare ca a cam depasit-o), si "scapa" de pisicologeala

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Sigur ca David n-are nevoie de psiholoaga

Asta vroiam sa spun si eu, de la Aris aflam mult mai multe sfaturi/trucuri care chiar au efect..., si nu suna a pisalogeala (cum sa-i faci morala copilului = 0 efect), ci mai degraba a joaca (esti un partener de joaca de-al lui), nu stiam ca a vorbit cu un psiholog de la gradinita, dar cum povesteste ea se vede ca intelege cum gandeste un copil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

osccilo - dimineata si seara 2-3 zile apoi 1/zi inca vreo 3 zile

siropurile de care tot vorbesc eu le cumpar de la farmacie dar sigur se gasesc sila plafar

avem 2 anisori

Multumesc tare.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisikule- votat

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Binaca, sigur e ocupata cu Noaptea Bibliotecilor.

Succes. S ane povestesti cum a fost. Eu merg maine, ca vizitator, la Biblioteca din Braila.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
P.S. Oricit de "isterica ar fi, Pisilinca plinge in brate la mine si vrea in brate la mine si are nevoie sa o tin lipita de mine. Nu stiu daca Injineru' are aceeasi pasiune/slabiciune.

Nu prea. Uneori vrea, de multe ori ma cafteste daca incerc sa il iau in brate. Ma rog, parca a inceput sa vrea mai des in brate...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Daca-l lasi sa se descarce, ce se intampla? Eu daca incerc sa-l iau in brate cand plange, mai rau se enerveaza, si da in spasmul hohotului de plans (se invineteste, nu mai are aer), asa ca-l las in pace, se calmeaza, si dupa aceea vine el la mine si ma intreaba: "Ce faci mami? Bine?" Apropos Geanina, stii cumva daca se poate evita spasmul asta?

Si mie de ieri de cand a zis Novus mi-e o pofta de placinta de varza de mor Am intrebat la 3 patiserii, n-aveau..., e drept ca era 5 dimineata Cred ca am vazut in colectia de acasa o reteta de "Varzari moldovenesti"..., ma duc s-o vad si, daca nu-i prea complicata, incerc si va zic si voua

Pisik, imi pare rau ca iar aveti muci+tuseEa de ce vomita, pentru ca se ineaca de la tuse? Multa sanatate Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gata. Am votat EMMA.

Inapreda, vad ca te-au sfatuit deja fetele ce si cum. Eu bag in Pisilinc multa limonada indulcita cu miere in perioadele de inceput de raceala. Panadol sau Nurofen poti sa ii dai o doza sau doua, nu la 4 ore, mai rar, asa cum luam si noi paracetamol sau nurofen raceala si gripa daca simtim ca ne "incearca" ceva.
Dar da, astea afecteaza ficatul. Noua, anul trecut, cind a bagat la greu tot felul de medicamente, ne-a recomandat medicul Liv52 si, foooaaarte bun, Gel de Aloe Vera, cica e un hepatoregenerator f eficient. Dupa 3 luni de antibiotice si febre, la 2 sapt dupa inceputul tratamentului cu gelul asta si cu Noni, fiica-mea avea testele hepatice normale.

Tot tie, Inapreda, si anamaria, va multumesc, ideile sint grozave.
Cu cartile cred ca e un pic mai complicat, doar sa o pun pe sora-mea sa imi ilustreze citeva povesti pe care apoi sa le personalizez, ca nu stiu cum e cu drepturile de autor.
Dar cu invitatiile e super si nici nu cred ca e asa greu de facut. Trebuie sa imi fac un portofoliu, chiar m-a prins chestia asta, recunosc !
Scrisoarea simpla de la mos Craciun nu ar fi chiar asa de simpla, adica pe linga ca ar fi pe hirtie cu fundal, cu desene etc, as personaliza textul la modul ca parintele ar trebui sa imi spuna pe linga prenumele copilului, si diverse detalii din viata sa reala. Recunosc ca pt Mos Craciun deja exista oferta pe piata, dar ma gindesc ca poate faza cu scrisorile de la diverse personaje de poveste/desen animat ar fi de asemenea interesanta. Plus ca ar putea fi initiat un dialog si cu Mos Nicolae, Iepurasul de paste; un personaj preferat i-ar putea felicita de ziua de nastere etc etc.
Ma duc acasa sa imi obosesc copila, sa se culce devreme, sa am timp de photoshopuit diseara.

Pumpicei, puneti mina si scrieti sa am ce citi la nopte. Declar oficial deschisa sesiunea de "sabotare" a lui pisigri :))))))

Mergi la inceput