Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoniQQ

Neatza!

Desi nu mai imi suna alarma in fiecare dimineatza, ma trezesc tot devreme. Cea mai misto chestie de cand sunt in concediu e ca am reusit si eu sa imi simt din nou osul gleznei, despre care erau luni bune de cand nu stiam ca mai exista. Cand mergeam la serviciu aveam in permananta picioarele umflate rau de tot. Acum de cand stau juma din timp cu picioarele in sus (si dorm la pranz :D) e muuuult mai bine.

Neata Moniqq!

In ce saptamana esti? te intreb pentru ca si eu am aceeasi problema cu picioarele...de vreo 2 saptamani. Mi se pare ca au inceput sa se umfle mult prea devreme

27+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hello fete si multu de cafea!

Tia felicitari pt schimbarea prefixului, inca putintel si scoatem si noi motatele la odiseea noastra!

Ela pt Cord blood Center sunt si eu si anita_a si tia! eu semnez peste vreo doua saptamani ca trebuie sa vb cu ginecologul meu ca as vrea pachetul Gold dar vreau sa stie si el.
Trebuie in schimb pe talon semnatura in original a recomandatei. Deci ori ne vedem undeva, ori prin posta.

Cu pastratul celulelor intr-un singur recipient..poti alege la ei sa il pastreze in doua recipiente dar te costa cu 100 lei mai mult/an si cantitatea minima sa fie 40ml parca.

Eu vreau nastere naturaladar la cum e bebe asezat in burtica nu cred ca se poate, si dr. nu parea foarte increzator ca se mai poate misca el acum pt poztitia de nastere naturala....

AZI E ULTIMA ZI DE SERVICIU! DE LUNI SUNT IN PRENATAL!Cand ziceati ca ne intalnim?

31+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata, burtici si sa aveti o zi frumoasa.

Si eu voi semna tot cu Cord Blood Center, asa ca ma puteti baga si pe mine in listuta cu recomandari.

Maine schimbam si noi prefixul, facem 30 de saptamani.Ce repede trece timpul.Ne-am atins targetul cu 30, acum tintim spre 34.Sa speram ca si colul meu scurt va vrea asta.

Ne e cam foame, inca nu ne-am luat micul dejun, asa ca revenim in jumatate de ora.

Emma 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata

mi-am baut si eu cafeaua cu voi si cu sotul cu care facem planuri si calcule

eu nu am visat copilul nici la prima sarcina nici la a doua. dar tin minte ca atunci cand i-am vazut prima data ochii aia mari de extraterestru l-am stiut, l-am recunoscut...de parca il stiam de muuult timp. in plus o alta senzatie tampita era ca nu ma puteam uita la fatza sotului meu pt il vedeam pe bebe. desi la rece gandit nu semanau atat de bine, dar asta era senzatia.

acum ce ma uimeste e ca de ceva timp cand deschid ochii dimineata mai intai imi arunc un ochi la cel mare si apoi imediat pun mana pe burta. parca sa vad ca e acolo

eu desi de data asta oscilez intre naturala si cezariana((va povestesc imediat de ce iau in calcul varianta cezariana) vreau totusi sa va incurajez pe cele la prima nastere sa alege calea naturala cu epidurala asa ca uite povestea primei mele nasteri:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139602&SearchTerms=se,poate

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

nici eu nu mai am rabdare, vreau s'o vaz pe Zoica cit mai repede, maine fac 36 saptamani. Am insomnii de vreo 3-4 zile si's chiauna.

Georgia, ne vedem, cum sa nu. Gloria e paralel cu Jiului? Eu stau de vreo 2 ani aici si inca nu stiu toate strazile...

Vreau sa ma duc in mag unirea sa caut halat pruna putreda, zici ca am damblagit, caut halat de 3 zile si nimic.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Multam de cafea!
Felicitari pentru schimbarea prefixului Tia! Mai am un pic si eu si ajung la 30.
Am si eu un ticker cu AMR pe blog, mai sunt 72 de zile pana la marea intalnire...abia astept, dar mi-e si groaza, cum o sa stau fara Stefan, si el fara mine....oricm o sa zic sa mi-l duca la spital, cam a treia zi, dupa ce o sa ma pot ridica si eu, nu vreau sa ma vada copilul pe pat.

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Neata burtici!

Tia...felicitari pentru schimbarea prefixului. Oau...cred ca pe mine o sa ma apuce panica cand voi schimba prefixul. Desi abia astept sa-mi cunosc pufarina tot imi este teama de ce va urma...
Si eu as fi relaxata Tia daca ar practica si cei de aici epidurala. Ma refer la spital, pentru ca in clinicile particulare de aici nu se fac nasteri naturale... ma bucur pentru tine ca o sa ai parte de nasterea pe care ti-o doresti!

27+ Sofia

Multumesc mult Mada si tie iti doresc nastere usoara si sa trecem prin clipe minunate cu micutele noastre
eu am visat o singura data pe micuta mea unde spuneam continuu cat de frumoasa e

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Ce frumos ai povestit!!! Na...ca mi-au dat lacrimile

27+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

tia - felicitari pt prefix

wild - eu iti tzin pumnii pentru inca 7 saptamani cel putin

ooka - la plaza ai incercat ca eu acolo am gasit mai multe variante de halat, la magazinele de lenjerie de la parter. nu bag mana in foc pt culoare dar merita incercat.

diana - si eu ma gandesc cu groaza daca ma apuca noaptea cum facem cu cel mare. cine ramane cu copilul acasa si cine vine cu mine la spital, ca nu il am decat pe sotz. ce se face in cazul asta? trezesti copilul si il cari cu tine? dar asa inseamna ca in spital intru singura si ei ce sa faca prin curte in miez de noapte. doar pe sora-mea pot sa o sun sa vina cu masina noaptea, dar si ei au copil mic...deci cum sa faca? asta cu nascutul noaptea ar fi chiar complicat

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Aris, eu ii am pe ai mei..dar n-ai nici tu o vecina cu care te impaci bine, ceva? Care sa stea cu copilul pana dimineata, sa vina al tau dupa el de la spital? E tare nasol asta..ii spui si tu juniorului sa nu isi faca planuri de iesit noaptea...ca o umbla destul brambura in oras noaptea cand o fi mare, acum sa stea linistit in burtica pana la ziua

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput