Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetele
carola, ieri nu am avut net
ooka 36 sapt
arletza e cald in polizu iarna
mada

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +33 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Aris, saru-mana...Chiar iti citeam povestea acum, am rams cu un zambet tamp pe fatza. Foarte scump bebe mic, sa va traiasca si sa creasca mare,sanatos si frumos.
E foarte draguta Ioana, sotii nostri sunt prieteni, imi pare rau ca nu m-a monitorizat ea.Cu problemele mele si cum Eliasul nu are sectie de prematri, nu prea a fost posibil.
Oricum nastere usoara, de ce inclini spre cezariana acum?

Emma 30 saptamani

Mergi la inceput

vad ca se intetesc contractiile la mine
ma refer la cele dureroase
am cate 4-5 pe zi

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata Lia, cat de dureroase sunt? Eu zic sa stai linistita, ti-am zis ca nasti la 36-38 saptamani
La control ai mai fost?

Emma 30 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Neata Lia, cat de dureroase sunt? Eu zic sa stai linistita, ti-am zis ca nasti la 36-38 saptamani
La control ai mai fost?

Emma 30 saptamani

sunt destul de dureroase
si ma tine peste 1 min
miercuri ma duc la control

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

diana, vecine nu am ca stau la casa si nu locuieste nimeni stanga dreapta de noi. eu stau in militari mama in salajan. hmmm..cred ca varianta cu discutia purtata cu juniorul este singura varianta plauzibila

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Aris, eu ii am pe ai mei..dar n-ai nici tu o vecina cu care te impaci bine, ceva? Care sa stea cu copilul pana dimineata, sa vina al tau dupa el de la spital? E tare nasol asta..ii spui si tu juniorului sa nu isi faca planuri de iesit noaptea...ca o umbla destul brambura in oras noaptea cand o fi mare, acum sa stea linistit in burtica pana la ziua

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Am fost si eu de dimineata de mi-a recoltat analizele, saptamana viitoare asteptam rezultatele. M-a si masurat doctora de familie, am circumferinta burtii 99 cm si lungimea uterului (sau nu stiu ce a mai masurat) 25 cm Tensiunea 10 cu 5, stau bine

Dar sunt suparat cu copilul cel mare, care iar mi-a racit, nici nu-i trece bine o raceala ca o ia cu alta...nu sunt rele, nu sunt infectii, nu face febra...dar m-a disperat cu mucii si tusea

Fetelor, felicitari pt rezultatele bune la ecografii si analize

Legat de nastere, desi pe mine prima nastere m-a traumatizat, tot inclin pt nastere naturala acum, numai ca ma rog sa mi se faca epidurala de data asta!!! Epiziotomia m-a durut, cred ca sunt eu mai sensibila, cred ca m-a durut vreo luna, ma luat niste junghiuri in zona respectiva ca durerile de masea, de simteam ca innebunesc...dar ma gandesc ca probabil asa s-ar fi intamplat si la o operatie de cezariana. Partea parte la epiziotomie e ca taietura tot sta in mediul umed si e mai greu sa se vindece . In plus, in primele zile de dupa nastere am stat numai in fund cu copilul in brate, nu mai tineam cont ca sunt operata, apoi am inceput sa ma ingrijesc, cand am ajuns acasa si am avut ajutoare...

Buricul meu adanc este aproape iesit in afara, asa cam la limita...il tot baga baiatul cel mare inauntru ca este preferatul lui, si-l imginge cu degetul

Nu mi s-au umflat picioarele si mainile, la capitolul asta stau f bine

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

multumim mult si voua va doresc o fetita frumoasa si sanatoasa.
da, Ioana e o tipa de milioane, pacat ca nu s-a potrivit sa te aiba ea in grija, sigur ai fi fost pe mani bune. dar nu-i nimic, la urmatoarea

nu inclin neaparat pre cezariana, dar am inceput sa o iau in calcul. o sa discut serios cu medicul cand ne vedem data viitoare. ar fi urmatoarele chestii care le iau in calcul: faptul ca am un fibrom si poate il rezolva in timpul operatiei, ar scoate cerclajul mai usor, poate ca dupa lunile astea de chinuiala cu contractiile bebe nu o sa mai faca fatza si unui travaliu probabil destul de lung si ultima ar fi ca ma gandesc sa imi leg trompele si in felul asta ash evita o laparoscopie ulterioara.
pe partea cealalta, mai am un copil acasa si trebuie sa fiu in stare cat mai buna de functionare si cat mai repede pentru ca o sa fie greu sa ii explic de ce pe cel mic il pot lua in brate si pe el nu, trebuie sa pot sa il iau si sa-l duc la gradi cat mai repede, sa pot sa fac baie la doi copii nu la unul si asa mai departe.
mai ramane si treaba cu epiziotomia: iar o taietura, in aceelasi loc? oare cum o sa se vindece de data asta?
toate astea trebuie sa le discut serios cu medicul meu, vreau sa fie o decizie comuna

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Aris, saru-mana...Chiar iti citeam povestea acum, am rams cu un zambet tamp pe fatza. Foarte scump bebe mic, sa va traiasca si sa creasca mare,sanatos si frumos.
E foarte draguta Ioana, sotii nostri sunt prieteni, imi pare rau ca nu m-a monitorizat ea.Cu problemele mele si cum Eliasul nu are sectie de prematri, nu prea a fost posibil.
Oricum nastere usoara, de ce inclini spre cezariana acum?

Emma 30 saptamani

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

si doctorul ce a zis? l-ai sunat? poate trebuie sa faci ceva injectii cu litice..zic si eu

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

vad ca se intetesc contractiile la mine
ma refer la cele dureroase
am cate 4-5 pe zi

bebelinul meu scump

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata, multumim pentru cafeluta

tia felicitari pentru schimbarea prefixului..duminica facem si noi 30 de sapt..si incepem sa numaram

ooka 36 de sapt ce putin mai e

29+

Mergi la inceput