Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Desi sunt pro cezariana, eu va sfatuiesc macar sa incercati sa nasteti natural, mie una mi se pare o extraordinar unica desi nu am apucat sa duc la bun sfarsit nasterea.Mi-as fi dorit sa am putere si rezistenta la durere , insa na fost sa fie.Sunt impacata cu gandu ca macar stiu ce inseamna durerile unui travaliu.
Crede-ti ca operatia de cezariana e floare la ureche???nu va faceti iluzii ca o sa fie usor, eu mi-as fi dorit din suflet sa nu cedez psihic si sa rezist pana la capat.
Sa nu va suparti pe mine eu doar incerc sa va imbarbatez

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Citisem pe aici ca unele dintre voi sunteti interesate sa semnati contractul pentru celule stem cu Cord Blood Center. Vreau si eu recomandare sau sa recomand pe cineva, sa primim discountul acela de 200 RON. Cine mai e interesat?

Cu ajutorul lui DD sunt 29+ cu

ela's baby

Ela, eu sunt interesata...

Emma 29 saptamani
[/quote]

suntem mai multe care semnam cu cord blood center ...eu ma duc saptamana viitoare sa ma intalnesc cu un repezentant de la ei si va spun exact ce mi-au zis

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata si o cu lapte

astazi schimbam prefixul ...am intrat si noi in AMR 10 saptamani

pana in saptamana 20 eram convinsa ca vreau cezariana , nimeni nu ma putea convinge sa ma gandesc macar ca ar fi o varianta de nastere naturala cu toate ca sora mea a nascut natural de 2 ori ( o fetita de 4,5 kg si a doua de 3,750 kg) ,toate astea au fost pana m-au chemat la o prezentare la spitalul care voi naste ( e particular , deschis de 1 an). Acolo eram in jur de 10 gravidute care participam la prezentare....a venit o doctorita ginecolog, una kinetoterapeut si inca una ( erau 3 ) ...credeti-ma ca nu stiu ce mi-au facut , cum au reusit dar din clipa cand am iesit de la prezentare am zis ca voi naste natural cu epidurala si de atunci nu mi-am mai schimbat parearea. Sa dea DD sa reusesc si sa fie tot bine ca as fi tare mandra de mine , avand in vedere ca sunt o fire sensibila si care nu rezista foarte mult la dureri. De aceea eu va incurajez pe toate care doriti sa faceti acest pas avand in vedere ca este prima data si pentru mine.

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Vaz cas prima deci va poftesc la o cafeluta cu lapte

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Neata si mersi pentru cafeluta!

Tia-Mia, pe 8 octombrie cred ca o sa sa merg si eu la Cord Blood Center sa vizitz laboratoarele lor. O sa va spun cum e. Partea proasta e ca si CBC pastreaza celulele intr-un singur recipient, nu in 2. Abia aseara am observat lucrul asta (pe site-ul lor). Ar fi de preferat sa fie in 2 recipiente, pentru ca pot fi folosite de 2 ori.
Oricum, trebuie sa vb cu ei si sa ma lamureasca in privinta asta. Am mai discutat cu ei la Baby expo, dar nu mai retin exact detaliile, pentru ca am vb atunci cu vreo 4 companii.

Carola, cand ai burtica mare si stai 8 ore pe scaun nu e nicio bucurie. Cand ma ridic de pe scaun ma misc exact ca o babuta. Sunt amortita toata. Si de asta nu mai suport. Vreau sa stau si eu intinsa in pat, sa citesc, sa ma uit la televizor , pentru ca dupa bebe vin si oboseala si nedormitul.

Sa aveti o zi minunata!!!

ela's baby

Mergi la inceput

Tia-Mia, felicitari pentru schimbarea prefixului!!
Maine il voi schimba si eu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
eu dorm tot mai prost, am visat ca am nascut la 29 saptamani, adica.. saptamana viitoare.. dar bb era f bine, avea 2,900 kg si-l alaptam nu prea i-am vazut fata, dar eram ff socata, cum de s-a intamplat asta si cum e asa mare copilul, aveam numa intrebari, la care nu mi se raspundea... ce de rahat... sunt cam intoarsa pe dos.. plus ca ma doare si spatele..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

neatza!
eu dorm tot mai prost, am visat ca am nascut la 29 saptamani, adica.. saptamana viitoare.. dar bb era f bine, avea 2,900 kg si-l alaptam nu prea i-am vazut fata, dar eram ff socata, cum de s-a intamplat asta si cum e asa mare copilul, aveam numa intrebari, la care nu mi se raspundea... ce de rahat... sunt cam intoarsa pe dos.. plus ca ma doare si spatele..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny, e normal sa ai astfel de vise in sarcina. Si de ce se apropie momentul si mai si o sa visam. Si eu il visez pe bebel aproape in fiecare noapte, am visat de cateva ori ca am nascut... Deja au devenit o obisnuinta visele astea...

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Neatza!

Desi nu mai imi suna alarma in fiecare dimineatza, ma trezesc tot devreme. Cea mai misto chestie de cand sunt in concediu e ca am reusit si eu sa imi simt din nou osul gleznei, despre care erau luni bune de cand nu stiam ca mai exista. Cand mergeam la serviciu aveam in permananta picioarele umflate rau de tot. Acum de cand stau juma din timp cu picioarele in sus (si dorm la pranz :D) e muuuult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Neata burtici!

Brrrr ce frig e...si nici urma de soare! cred ca nu mai dureaza mult si punem centrala in functiune...

Tia...felicitari pentru schimbarea prefixului. Oau...cred ca pe mine o sa ma apuce panica cand voi schimba prefixul. Desi abia astept sa-mi cunosc pufarina tot imi este teama de ce va urma...
Si eu as fi relaxata Tia daca ar practica si cei de aici epidurala. Ma refer la spital, pentru ca in clinicile particulare de aici nu se fac nasteri naturale... ma bucur pentru tine ca o sa ai parte de nasterea pe care ti-o doresti!

Eu nu am visat nimic referitor la nastere pana acum...vreau si eu s-o vad pe Sofica

La cum se prezinta vremea, cred ca astazi voi fi tare somnoroasa...

27+ Sofia

Mergi la inceput