Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele bune!
Eu inca sunt cu moralul la pamant, fii-mea are un inceput de bronsita, temperatura si scaune moi. Parca nu se mai termina problemele.
Eu inca sunt vanata la ochi, arat ca Zorro in mizerie, pofta de mancare tot nu am si inca mai simt ghemul acela in capul pieptului. Dar macar nu mi se mai face greata dupa fiecare inghititura de mancare.
Saptamana asta am comandat si eu scoica pentru bebe, primul lucru important pe care l-am cumparat...Sper sa ajunga saptamana care vine.
Va las ca nu vreau sa va stric dispozitia, revin pe luni dupa-masa.
Bun venit noilor burtici!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 24+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hei feteloooor
- a venit si octombrie....io incep deja sa numar...astept weekendu sa se mai implineasca cate o saptamana:)) cred ca am luat-o razna...e asha rau cand nu mai poti avea activitate...nici nu mai stiu ce sa fac,,,ca acum ca sunt in concediu de risc maternal ar trebui sa stau numai in pat.si simt ca innebunesc...ma mai invrat de colo colo...ca nu am stare..aseara parca aveam o energiee...nu stiam cum sa o folosesc si m-am tot agitat in pat...eram mai rau ca pisica mea...aia macar stia ce vrea...apropo de pisicutza mea..ieri dimineatza ea mi-a trezit-o pe bebelina....a venit langa burtica mea dupa atatea insistente ( ca de cand sunt insarcinata numai pe langa mine sta )si a inceput sa dea cu labutza pe burtica...continu..nu stiam ce vroia.si la un moment dat s-a trezit bebelina si a inceput sa dea si ea din picioruse..dupa care pisica s-a calmat si a adormit langa burtica...chiar vorbeam aseara cu sotu meu...ca mereu ne-am dorit fiecare cand eram mai mici sa avem un animalut cu care sa dormim mereu si sa stea la dormit cu noi..si uite ca avem o pisicutza care doarme cu noi, sta numai cu noi, si se culca cand ne culcam noi si se trezeste dimineatza cand se trezeste sotu meu..cred ca v-am plictisit...
- apropo de nastere..pfff la cat de fricoasa sunt euu!!!ar trebui sa am pe cineva care sa-si puna la dispozitie mana si sa ma lase sa o musc si sa strang din ea cat pot eu..asha fac la injectii...strang cat pot de mana cuiva..s-a mai intamplat sa si musc..as vrea sa fie sotu meu cu mine...dar vorba voastra sa nu se uite decat in ochii mei eventual...el a zis ca nu-i problema..sta cu mine daca i se de voie..cine stie acum..poate fac cezariana...ca doctorita cam asa ma vedea..cu cezariana.asta cand era placenta mai nu stiu cum...dar acum si-a revenit si banuiesc ca as fi ok...acum nu stiu..eu sunt mititica de felul meu..si anumite fete, mamici mi=au zis ca pe mine scrie clar cezariana...acum sunt chiar curioasa...cred ca o sa=mi zica mai tarziu cum as putea naste
- fetelor..pana la urma cum se calculeaza saptamana in care sunt suntem... dupa ce arata clinic sau ecografic? clinic maine fac 24 de saptamani..dar la ecografie sunt mai inainte..ar trebui sa fiu in 25 saptamani si 2 zile...hmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Oli si eu am acceasi parere cu tine referitor la nastere. Al meu oricum nu e curajos, d-apoi sa-l mai bag si in sala cu mine. Cred ca lesina din prima. Si oricum nu mi-ar place.
Cat despre masini de cafea, noi ne-am luat de la Nespresso si ti-o recomand cu caldura. Face o cafea fff buna, iar cei de la firma cand faci comanda iti livreaza capsulele acasa. Noi suntem f multumiti de aparat. Daca te intereseaza iti caut site si-ti trimit.
Fetelor sunteti f tari! Eu am luat 8 kg pana acum si mi se parea rezonabil. Acum ca va aud pe voi cred ca am cam sarit calul, desi pe calculatorul de pe site eram in grafic. Totusi nu am mancat in exces. In fine, astept si alte burtici sa vad cum stau.
Acum astept sa intru la eco si ca sa nu ma mai gandesc si sa am emotii stau cu voi de vorba.
Revin cu info dupa ce ies.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

pentru mamicile din Bucuresti, un seminar gratuit saptamana viitoare (nu stiu daca mai au locuri, dar va interesati voi :) )

http://www.centrul-9luni.ro/seminarii/cum-sa-invingem-teama-de-nasterea-naturala/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ahhh...io am luat 7 kg pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

pentru mamicile din Bucuresti, un seminar gratuit saptamana viitoare (nu stiu daca mai au locuri, dar va interesati voi :) )

http://www.centrul-9luni.ro/seminarii/cum-sa-invingem-teama-de-nasterea-naturala/

ce frumos! daca eram prin Bucuresti sigur mergeam

gravidutza 23+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

gata ecografia morfo fetala. totul e bine si de data asta e clar, puteti sa-mi puneti un carucior...albastru . o sa avem un baietel care din cate imi dau seama din eco seamana cu mine
in sfarsit m-am linistit si respir usurata.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dari_nanau

Multumesc mult pentru primire si pentru raspuns!
Annisia, anahadasa, am o operatie de apendicita facuta pe cand eram in liceu ... ma gandisem si eu ca s-ar putea sa fie asta cauza, insa nu-mi amintesc la sarcina cu Emma sa fii simtit la fel.
Dar e posibil sa fie si neuronul meu 'singuratic' adormit si sa nu-mi mai amintesc ... sau sa fie bb pozitionat in zona.
Intretimp, mi-am sunat doctorul care mi-a spus ca se mareste uterul si ar fi bine sa iau nospa, magneB6 si utrogestant, hmmm ... cam multe mi se par, mai ales ca eu nu am luat nici pana acum nimic si nici la sarcina anterioara, in afara de nospa.
O sa incerc sa ma linistesc, mai ales ca urmeaza sa plec din localitate pentru 4 zile si ma streseaza gandul ca nu pot sa ajung la medicul meu repede in caz de ceva.
Fetele care au mai luat utrogestant, pentru ce anume se recomanda? Doctorul a zis ca e indicat sa iau mai ales daca plec la drum... sunt destul de confuza, caci am fost plecata la drum lung de 12 ore pana in Grecia cand eram insarcinata in 12 saptamani fara sa-mi recomande sa iau nimic.

Dariana +19 si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Dari, daca nu ti-ai luat deja, iti dau eu doua cutii de Utrogestan. Mi-au ramas intacte si e pacat sa dai banii aiurea. Eu nu vreau nimic pe ele. Ma bucur doar sa stiu ca sunt de folos cuiva. Daca ai nevoie, da-mi de stire sau un PM...

ANNISIA, mami de YANIS si surioara lui FRANCESCA (22+)

Micul Yanis creste mare

Surioara lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

- apropo de nastere..pfff la cat de fricoasa sunt euu!!!ar trebui sa am pe cineva care sa-si puna la dispozitie mana si sa ma lase sa o musc si sa strang din ea cat pot eu..asha fac la injectii...strang cat pot de mana cuiva..s-a mai intamplat sa si musc..as vrea sa fie sotu meu cu mine...dar vorba voastra sa nu se uite decat in ochii mei eventual...el a zis ca nu-i problema..sta cu mine daca i se de voie..cine stie acum..poate fac cezariana...ca doctorita cam asa ma vedea..cu cezariana.asta cand era placenta mai nu stiu cum...dar acum si-a revenit si banuiesc ca as fi ok...acum nu stiu..eu sunt mititica de felul meu..si anumite fete, mamici mi=au zis ca pe mine scrie clar cezariana...acum sunt chiar curioasa...cred ca o sa=mi zica mai tarziu cum as putea naste
- fetelor..pana la urma cum se calculeaza saptamana in care sunt suntem... dupa ce arata clinic sau ecografic? clinic maine fac 24 de saptamani..dar la ecografie sunt mai inainte..ar trebui sa fiu in 25 saptamani si 2 zile...hmmm...

Mady, poate aveai placenta previa, care se poate ridica in timpul sarcinii daca nu e inserata f jos. Referitor la anumite pareri, nu te ghida dupa fizic. Eu sunt ff ingusta in bazin, si m-am dilatat in mai putin de 2 ore si am nascut natural. In schimb am o prietena destul de plinuta care e lata in solduri si s-a chinuit saraca 40 de ore. Cred ca la asta te refereai cand spuneai ca esti mititica
Sarcina ta seamana foarte f mult cu prima mea sarcina, parca as fi eu la sarcina anterioara cand citesc postarile tale, de asta indraznesc sa opinez. Nu stiu daca atatea contractii au pregatit f bine uterul pt procesul nasterii.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Cati am vazut si eu filmuletul postat de tine, dar nu m-a incantat suta la suta, fara suparare. Mi-a placut tare mult ca mamica a nascut in apa, natural si a avut posibilitatea sa petreaca timp cu bebelusul imediat dupa ce s-a nascut, l-a tinut in apa calduta (cred ca i-a facut tare bine), l-a tinut la piept si nu i-a fost smuls imediat. La acest capitol da, tare frumos, mi-ar placea si mie sa traiesc asa ceva. Chiar am plans un picut. Insa mie una nu mi-ar placea sa am "spectatori" la nastere, mai ales sotul si copiii (copiii chiar nu au ce cauta acolo...mai ales asa mici, dar este parere mea, poate altcineva vede altfel lucrurile) Si sotul in orice caz nu mi-as lasa in sala de nasteri, desi in afara stiu ca se poarta asa ceva. Nu mi-ar placea nici mie sa vad asa ceva, dapoi sa-l las pe sot sa asiste la asa ceva...cred ca nu face bine la viata sexuala de dupa Eu zic asa pentru ca stiu cum am facut la prima nastere...urat de tot...am speriat toate gravidutele care urmau sa nasca Clar n-ar fi rezistat nimeni langa mine. Am avut o nastere rapida, dar intensa

Oricum cred ca o sa mai dureze mult pana o sa gandeasca si romanul asa cum gandesc cei care fac astfel de filmulete. Le-am arat prietenilor si la mai multa lume prima poza cu David, facuta exact la cateva sec dupa ce se nascuse, inca vanat si murdar. Nu am vazut nici o reactie buna

Chiar, este vreo mamica care si-ar dori sa o asiste sotul familia la nastere?

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Da, al meu. Mi-a spus ca pot sa comentez cat vreau, ca el nu ma lasa sa trec singura prin asta. Ca am fost doi la placere, sa fim doi si la durere. Si mie nu mi se pare nimic anormal in asta. Chiar daca sunt si parti neplacute sau mai putin dragute, nu cred ca trebuie sa ne ferim sotii de ele si sa-i menajam. Daca e un om sanatos la suflet si la cap, ar trebui sa aprecieze si mai mult, sa pretuiasca si mai tare, sa iubeasca cu toata fiinta femeia care se chinuie sa-i daruiasca un copil...

ANNISIA, mami de YANIS si surioara lui FRANCESCA (22+)

Micul Yanis creste mare

Surioara lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput