Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Neata bubbles si sar'na de ciocolata calda . Si eu m-am trezit devreme. In sfarsit se baga apa si canal si pe strada mea si utilajele sunt in fata casei. Azi-noapte muncitorii - parcati efectiv in fata bucatariei mele - au avut party - ca deh, azi au zi scurta. Daca vreti sa va spun glume "de autobaza"...cred ca le-am invatat pe toate. Dar ce mai conteaza....de luna viitoare o sa beau apa de la robinet, n-am sa mai trag de bidoane prin curte . Ma intreb daca la noapte tot aici vor ramane parcati ...MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Toni, chiar stiu ce spui, ca am trecut prin asta acum cateva luni, cand ne-au schimbat tevile pe strada si se parcau toti taman in poarta noastra..

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Buna dimineata!!
Eu sunt pe aici si chiar as bea o ciocolata calda, la cum e vremea afara..

Apropo, uite ce electrocasnice m-ar tenta pe mine : http://www.klient.ro/tassimo/espressoare-bosch-tassimo/

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

La noi se pare ca iese soarele

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Neata bubbles si sar'na de ciocolata calda .

Si eu m-am trezit devreme. In sfarsit se baga apa si canal si pe strada mea si utilajele sunt in fata casei. Azi-noapte muncitorii - parcati efectiv in fata bucatariei mele - au avut party - ca deh, azi au zi scurta. Daca vreti sa va spun glume "de autobaza"...cred ca le-am invatat pe toate. Dar ce mai conteaza....de luna viitoare o sa beau apa de la robinet, n-am sa mai trag de bidoane prin curte . Ma intreb daca la noapte tot aici vor ramane parcati ...

MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Si la noi a fost o luna dezastru pe strada ca au spart,apoi au turnat si tot asa.Geamurile tb sa stea inchise ca mirosea a smoala si era o caldura

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

buna dimineata!

la mine mai usor cu ciocolata calda, azi a fost ziua de cantarit si am reusit, in cele 24 de saptamanani implinite tot azi, sa pun 8,4 kg. Nu e cam mult? Mai ales in conditiile in care n-am mancat ca sparta.. dar cred ca organismul e in faza de stocare, orice inghit trece la deposit pentru bebe :)

oare are vreo legatura faptul ca de la inceput am luat vitamine (femibion), contribuie si astea in vreun fel? voi cum stati cu kg pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

neatza
eu de kg nu va spun ca am pus cam 2 kg...prob de acum o sa pun...
eu pusesem filmuletul pt bebe fericit. Acuma legat de "spectatori" nu m-am gandit nici o clipa ca as vrea. nici de sot nu stiu ce sa spun, ar merge cum a spus toni, sa nu se uite intre picioarele mele...el a zis ca vrea sa asiste, dar mi-e sa nu-l traumatizez. Imi mai aranjez gandurile pan atunci si vedem.

gravidutza 23+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Imi place sa citesc si parerile voastre legate de nasterea alaturi de cunoscuti. Si imi place sa vad ca sunt tatici curajosi care sa intre in sala de nasteri. Al meu clar nu ar sta nici macar pe hol. Oricum nici nu se pune problema, caci la spitalele de stat n-ai sa vezi asa ceva, chiar daca ti-ai dori. Adica asa era acum 2 ani jum cand am nascut eu si ma mir sa se fi schimbat lucrurile. Nu stiu cum este insa la privat. Dar banuiesc ca daca tot scoti banul ai si dreptul sa faci cateva alegeri...

Catiushor ce tare esti, doar 2 kg

Eu sunt singurica acasa cu copiii. Al meu sot are un eveniment si se intoarce abia pe la 10 seara, asa ca 0 activitati astazi.

Sa aveti week-end frumos

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

pai dragutelor, sotul nu trebuie sa se uite intr-ansa. Ei stau frumusel langa noi si ne tin de manuta, de ex. Eu ma tem sa nu nasc noaptea din nou si sa nu am cu cine sa il las pe asta mic si va trebui sa nasc fara sot. Dar mai e muult pana atunci
Eu cam 4 kg am luat dar mananc ff mult. As manca mereu. Ieri am comandat un cozonac la o brutarie romaneasca, imediat merg sa il iau. Am vrut sa fac eu dar ieri am avut o zi fff proasta. Am o alergie care din cand in cand isi face de cap si stranut continuu, imi curge nasul, nu am putut sa fac nimic, cu atat mai putin sa framant. Am facut o singura data cozonaci dar mi-au iesit deliciosi

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui biancabia

pai dragutelor, sotul nu trebuie sa se uite intr-ansa. Ei stau frumusel langa noi si ne tin de manuta, de ex. Eu ma tem sa nu nasc noaptea din nou si sa nu am cu cine sa il las pe asta mic si va trebui sa nasc fara sot. Dar mai e muult pana atunci
Eu cam 4 kg am luat dar mananc ff mult. As manca mereu. Ieri am comandat un cozonac la o brutarie romaneasca, imediat merg sa il iau. Am vrut sa fac eu dar ieri am avut o zi fff proasta. Am o alergie care din cand in cand isi face de cap si stranut continuu, imi curge nasul, nu am putut sa fac nimic, cu atat mai putin sa framant. Am facut o singura data cozonaci dar mi-au iesit deliciosi

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 20+

Pai daca nu se uita, mi-ar placea si mie sa ma tina de mana Mie mi se pare urat sa vada cum iese de-acolo. Nici eu nu as vrea sa vad De aceea ziceam ca nu cred ca ar ramane cu o "imagine" placuta. Dar cel mai bine totusi este sa fiu singura in acel moment. Ce mi-ar placea este sa fie cineva cu mine pe durata travaliului. Dar stiu ca nu se poate, asa ca ma pregatesc psihic din timp

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Olishka eu cand te aud cu sotul plecat la evenimente, parca as fi eu.De cand suntem in standby cu muzica, face light & sound pe la evenimente... si eu stau closhca azi acasa.
Mey...acuma m-ati pus pe ganduri cu nasterea asistata. M-am imaginat acuma ca tre sa nasc si-s numai eu cu dr si asistente...parca ar fi buna o sustinere din partea cuiva apropiat. Probabil o sa imi dau seama atunci.
v-am

gravidutza 23+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput