Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Multumesc Olga

Emma e tare fericita ca o sa aibe un fratior. E tare dulce, mangaie burta si vorbeste cu bb in fiecare zi, ii povesteste vrute si nevrute

Dariana +19 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cati am vazut si eu filmuletul postat de tine, dar nu m-a incantat suta la suta, fara suparare. Mi-a placut tare mult ca mamica a nascut in apa, natural si a avut posibilitatea sa petreaca timp cu bebelusul imediat dupa ce s-a nascut, l-a tinut in apa calduta (cred ca i-a facut tare bine), l-a tinut la piept si nu i-a fost smuls imediat. La acest capitol da, tare frumos, mi-ar placea si mie sa traiesc asa ceva. Chiar am plans un picut. Insa mie una nu mi-ar placea sa am "spectatori" la nastere, mai ales sotul si copiii (copiii chiar nu au ce cauta acolo...mai ales asa mici, dar este parere mea, poate altcineva vede altfel lucrurile) Si sotul in orice caz nu mi-as lasa in sala de nasteri, desi in afara stiu ca se poarta asa ceva. Nu mi-ar placea nici mie sa vad asa ceva, dapoi sa-l las pe sot sa asiste la asa ceva...cred ca nu face bine la viata sexuala de dupa Eu zic asa pentru ca stiu cum am facut la prima nastere...urat de tot...am speriat toate gravidutele care urmau sa nasca Clar n-ar fi rezistat nimeni langa mine. Am avut o nastere rapida, dar intensa

Oricum cred ca o sa mai dureze mult pana o sa gandeasca si romanul asa cum gandesc cei care fac astfel de filmulete. Le-am arat prietenilor si la mai multa lume prima poza cu David, facuta exact la cateva sec dupa ce se nascuse, inca vanat si murdar. Nu am vazut nici o reactie buna

Chiar, este vreo mamica care si-ar dori sa o asiste sotul familia la nastere?

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

dana eu fac clexane pt ca am C667 heterozigot PAI 1 si PAi II heterozigot pe langa asta mai iau aspenter de 2 ori pe sapt .no-spa in fiecare seara la culcare de 0.40 ,magneb6 1/zi,utrogestan 3/zi,acifolul si vitaminele mele ogestan.

mady mersi pt. poze e super bun patutul daca vrei un bebe dar eu vreau 3 deci o sa le iau pe la 3 anisori patuturi supraetajate.

georgi maine iti dau om cu numarul de telefon.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Eu nu am vazut niciodata nici un filmulet cu nasteri. pt mine a contat enorm de mult sa il am pe sot langa mine. Olga si eu am avut o nastere f scurta si ff intensa, sotul zicea ca parca jucam in "Exorcistul". Nasterea spre sfarsit s-a complicat si el a fost langa mine sa ma calmeze, sa ma incurajeze. Ce sa zic, viata saxuala nu s-a inrautatit dupa asta. acum, parerile sunt impartite si nu toti suntem la fel

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

olishka - chiar mai devreme vorbeam cu sotul despre asistarea la nastere. Nici eu nu sunt adepta sa am asa galerie toata familia .. unii mai si croseteaza, altii citesc ziarul dar .. pana la urma e alegerea fiecarei mamici cum doreste sa nasca. App de ce spuneai tu, eu am o colega la serv si cand a nascut ea, prin cezariana a a asistat si sotului ei .. fiind si medic i s-a permis. Dupa ce a nascut chir i-a si spus: sa stii ca nu esti chiar asa frumoasa pe interior cum crezi tu .. asa ca, sunt de acord cu parerea ta.

altesa - le-ai strans si tu nu gluma
avem trat asemenator .. o sa ne ajute Doamne Daomne pe toate sa ajungem cu bine la final cu bebeii frumosi si sanatosi in brate.

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

am vazut si eu o parte din filmulet acum. vai de mine bietii copii iti astupau urechiusele sa nu auda cum se vaita mami lor
Si doamna care tricota si radea, va dati seama, mai ales cele care deja ati nascut fara anestezie epidurala, ce bucurie sa o vezi cum se bucura. Ca si musca te deranjeaza daca bazaie prea tare, dar atata asistenta. Eu din toata treaba sunt de acord numai cu prezenta sotului

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

heloo poop mamicute,bun venit la burticutele noi sa fiti sanatoase si sa veniti doar cu vesti bune.Oli interesant filmuletu dar la fel zic si eu nu au ce cauta copiii in schimb eu nu intru in sala de nasteri fara sot de mana,el e intru totul de acord cu mine si nu prea vad unde ar putea fi schimbarea vietii sexuale dupa dar asta e strict parerea mea si nu am nimic cu mamicile care prefera sa se lipseasca de sot in timpu nasterii.Va pooop pe toate si sa auzim doar de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Neata.Noi azi suntem matinaleasa ca va astept la ciocolata calda,ceaiut sau orice va doriti

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

m-ati pus si pe mine pe ganduri cu "publicul" la nastere. Mi-ar placea si mie sa fie sotul cu mine, sa ma tina de mana si sa ma mangaie dar sa vada ce vad si eu, sa se uite in ochii mei nu intre picioarele mele . Copii, mamaite cu mine in sala nici nu intra in discutie. Pana nu o sa arat omeneste nici n-am sa-mi primesc copiii in rezerva. Am facut o operatie acum ceva timp si aveam o punga de dren; cand au venit ei in vizita am ascuns-o cum am putut sub patura. Pana la urma au vazut-o si pitica mea a lesinat instant - s-a lovit la cap si la sold. Stiu ca isi doresc enorm sa fie si ei acolo, sa vada tot, sa auda tot, dar in nici un caz. O sa-i insarcinez cu decorarea casei pentru petrecerea de "bun venit" a surorii lor Recunosc, eu nu m-am uitat la nici un filmulet cu nasteri, poate mai incolo cand mai prind curaj .MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata!!
Eu sunt pe aici si chiar as bea o ciocolata calda, la cum e vremea afara..

Apropo, uite ce electrocasnice m-ar tenta pe mine : http://www.klient.ro/tassimo/espressoare-bosch-tassimo/

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput