Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna ziua burtici! Intru si eu dupa o saptamina de pauza, am fost super aglomerata la servici, dar ma bucur ca am reusit sa recuperez din urma.
Bun venit burticilor noi! Am vazut ca , in sfirsit, mai e o burtica din Constanta!
Nu mai am rabdare pina marti pina merg la morfofetala, abia astept sa vad bebelina. Am mai pus si eu 1 kg, deci acum am 3 kg luate.
Sunt si eu de acord cu Oli ca nu as vrea sa ma vada sotul sau altcineva in nu stiu ce hal, poate doar sa stea sa ma tina de mina si sa ma mingaie, atit, dar cred ca nici atit nu l-ar incinta pe el, ca e tare fricos la fazele astea.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 20+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ica, felicitari pt rezultatul bun de la morfo si baietelul sa stea cuminte acolo pana la termen sa se faca mare frumos.
Ce greutate are flacaul? acum ai 22 de sapt?

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

alina eu il am pe ala de la nescafe. dolce gusto parca ii zice. isi merita toti banii. si cafeaua e . chiar acum mi-am facut una decofeinizata

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

danezza am 22 saptamani si 3 zile, iar micutul are 470 de grame

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

felicitari Ica pentru baitzel
- da Bianca...multumesc pentru raspuns....da.la bazin ingust ma refeream...nu cred ca e regula pentru toata lumea....o sa vedem atunci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hai ca de cum a iesit soarele am si plecat la plimbare. Am fost si la teatru, la Cei 3 purcelusi, Sarei i-a placut, eu m-am plictisit..In fine, important e ca ea s-a distrat de minune. Apoi am venit acasa cu prietena ei, Alma, de aceeasi varsta si s-au jucat impreuna pana pe la 15.30, cand cu forta am bagat0o la nani, ca nu mai puteam eu de somn

Ica Felicitari pt eco si pt baietel!!! Cand poti trimite-mi, te rog, site-ul cu espressorul.

Annisia Acum am vazut semnatura ta!!! Deci bb2 e fetitza Felicitari!!!!

Alice Stiu ca aparatul dolcegusto face cafea buna, dar parca l-as incerca pe asta cu cafea Jacobs. Ca preturi am vazut ca e mai scump asta de la Bosch cu 100-2oo lei.. O sa vad. poate il fac sotului cadou de Craciun, ca acum tot nu beau eu cafea si m-ar tenta muuuult

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Olga nici eu nu vreau spectatori in acele momente grele, iar sotul meu nu va sta nici macar la capul meu sa ma sustina pt ca, dupa cum spuneai si tu, in spitalele de stat nu e posibil. si oricum ii e frica si cand i se ia sange, asa ca nu as risca sa-l vad lesinand langa mine si sa ma ingrijorez daca e ok sau nu.
o sa ma uit si eu din curiozitate la filmuletul postat, desi recunosc ca mi-e putin teama sa nu ma inspaimante, ca pana acum nu am vrut sa ma uit la asa ceva.
o prietena se uita la un fel de emisiune, niste filmari live din camera de nasteri de pe undeva prin Anglia si e un pic terifiata.

noi azi am zugravit camera lui bebe in albastru si sunt suparata foc ca e cam inchis. mi se pare ca intuneca rau de tot toata camera. dar ni s-a spus ca se mai deschide la culoare cand se usuca de tot, asa ca asteptam rezultatele.

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

un grasalan
al meu bebitza avea la 20 sapt - 380gr. Sunt tare curioasa acum la 21 la morfo cum vom sta si cat am mai crescut.

Citat:
citat din mesajul lui ica7

danezza am 22 saptamani si 3 zile, iar micutul are 470 de grame

22+

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

am luat in greutate pana acum, in sapt 24, 4kg. asta se datoreaza in mod sigur si regimului de diabetici pe care il urmez, pt ca mananc numai mancare sanatoasa si nimic dulce. bebe avea la eco acum 2 zile 700g si in rest e lichid amniotic, placenta si sanii mariti. in rest nu s-a modificat nimic la mine. prietenele chiar imi spun ca parca as fi slabit in rest. oricum, ma declar foarte multumita. imi era mereu frica sa nu ma ingras excesiv in timpul sarcinii.

m-am uitat si eu la filmulet si mi se pare horror ca asista atata lume la nastere. copiii nu au ce cauta in asemenea circumstante!!! dar avand in vedere ca a nascut acasa si era deja la al 3-lea copil, banuiesc ca nu mai era ceva nou si ultra-deosebit, asa cum e pt unele dintre noi. cele care nu au trecut inca prin asa ceva sunt oricum coplesite de noutate.

nu pot decat sa ma bucur ca la maternitate nu intra nimeni in sala de nasteri in afara de personalul medical. oricum si ei sunt multi si mai vin si studenti, mai vin si rezidenti si se aduna toti in jurul evenimentului.

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Oli noi avem modelul ES80
http://www.nespresso-pro.com/ooh/machines_home_ro_ro.html?orig=1

Sper ca reusesti sa vezi de pe link-ul asta, daca nu pe google cauti Nespresso professional model es 80.
De obicei se cumpara la firme, dar sa stii ca eu am facut cadou la toata familia.

Multumesc pt mesaje

22+

Mergi la inceput