Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui annesi

Altesa si mie mi se pare mare comisionul lor... mai ales ca nu as vrea sa comand de valoare mai mare de 100 lire.

Alina, si eu vreau pe PM detalii despre cum sa intru in contul comun, sa pun si eu in sfarsit cartea "mama si copilul" pe care v-o promit de o luna. se poate face si upload de documente, nu?

Anne 24+ de

Si tu trebuie sa iti activezi PM-ul, ca sa pot sa iti trimit mesaj

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, eu nu m-am apucat sa cumpar nimic deocqmdata. Trebuie sa vad ce imi lipseste, ca multe am de la Mara, dar daca mai dai vreo comanda striga tare ca sigur gasesc ceva sa ma incante

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Alina, eu nu m-am apucat sa cumpar nimic deocqmdata. Trebuie sa vad ce imi lipseste, ca multe am de la Mara, dar daca mai dai vreo comanda striga tare ca sigur gasesc ceva sa ma incante

OK

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am facut curat siam cam obosit. Acum stau intinsa si sa cearta bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna mamici frumoase,

Oaaaaauuuu, trei fete noi pe forumul nostru. Bine ati venit, sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Lexi, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar ma bucur ca sunteti toti bine. Mai spune-ne cum esti sa stim sigur ca totul este bine.

Aerlilian, minivacanta placuta, sa vii cu bateriile incarcate sa ne dai si noua putin din energia ta. Pe mine m-a parasit cheful de tot.... si de toate.

Sa va spun ce am facut ieri, am intrat pe youtube si am cautat "operatie cezariana". Nu pot sa va explic cat am plans. Nu am apucat sa vad mare lucru ca am si izbucnit in plans. Mi-a facut foarte rau. Care sunteti mai sensibile sa nu va uitati.

Va pup!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

puitutza m-ai facut curioasa. ia sa intru sa vad.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Bun venit noilor burtici! danezza ma bucur sa ne "revedem". Asa este, injectiile alea nu sunt deloc "floare la ureche". Eu raman fara sunculita de pe burta ca se intinde, nu mai pot s-o apuc intre degete si daca incerc sa ma duc mai pe laterale ma doareeee . Pe laterale am numai piele si vase de sange. Nu stiu unde s-au pus kilogramele pe care le-am luat. Mananc din 2 in 2 ore fortat (eu parca nici acum n-am scapat de greturi, am asa o stare de usoara greata intr-una) dar mai mult de cateva inghitituri nu intra. Pot manca fara jena doar fructe, salate si inghetata.MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Vorbeati de dureri de burta. Eu dureri de burta am in continuare, mai ales cand ma mut de pe o parte pe alta, vreo 30 de sec am o durere de parca se dau toate peste cap inauntru si pana se aseaza intr-un fel imi ies ochii. Si mai am o problema....sanii. Mi-au crescut foarte mult, mai mult decat dublu. Ma dor la orice schimbare de pozitie - mai ales cand dupa ce am stat intinsa ma ridic in picioare. Dor indiferent daca ii sustin cu bustiera sau renunt la ea. Nu ma plang, mi-am dorit mult sarcina asta, doar ca nu stiu daca e normal asa. Intelsesem ca sunt durerosi la inceput si apoi in ultimele luniWeek-end placut!!! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna ziua.Noi suntemi n concediu medical

Anahadansa tu cat iei acum ca stiu ca si tu esti in conc medical.75%?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

bun venit burticilor noi si sarcini usoare
bubbles eu sunt in concediu de risc maternal si este platit 75% cel medical nu stiu cum este platit cred k in functie de codul de boala
aer lilian vacanta lacuta la munte
alina m-ar interesa si pe mine o comanda pe net si cum ai spus poate neadunam mai multe dar nu acum mai in decembrie ... eu sunt mai superstitioasa:((

Mergi la inceput