Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Profit de ocazie sa le salut si pe burticile de la trombofilie, Tornirro si Georgia_c
pana acum doar pe ele le-am reperat

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bun venit fetelor noi
un special pt o forumita care m-a ajutat mult cand eram tare ametita ..danezza

lexi am citit de ieri ce ati patit , cred ca pe langa supararea cu masina te-ai descarcat si nervos din cauza sperieturii..bine ca sunteti bine cu totii

aerlilian , dixtractie si relaxare la munte

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Bun venit noilor burtici!!! Mi se pare foarte bine sa ne inmultim.
Aerlilian week-end placut, ai grija sa nu racesti la munte.

Ma poate ajuta cineva cu problema cu picasa?Am si eu un fix sa intru si nu pot

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Intru si eu la mijlocul zilei si vad trei burtici noi :) bine ati venit si sarcini usoare

Sa aveti un weekend frumos. Acun fug ca am un omulet obosit care trage de mineee

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Multumesc mult pentru primire si pentru raspuns!
Annisia, anahadasa, am o operatie de apendicita facuta pe cand eram in liceu ... ma gandisem si eu ca s-ar putea sa fie asta cauza, insa nu-mi amintesc la sarcina cu Emma sa fii simtit la fel.
Dar e posibil sa fie si neuronul meu 'singuratic' adormit si sa nu-mi mai amintesc ... sau sa fie bb pozitionat in zona.
Intretimp, mi-am sunat doctorul care mi-a spus ca se mareste uterul si ar fi bine sa iau nospa, magneB6 si utrogestant, hmmm ... cam multe mi se par, mai ales ca eu nu am luat nici pana acum nimic si nici la sarcina anterioara, in afara de nospa.
O sa incerc sa ma linistesc, mai ales ca urmeaza sa plec din localitate pentru 4 zile si ma streseaza gandul ca nu pot sa ajung la medicul meu repede in caz de ceva.
Fetele care au mai luat utrogestant, pentru ce anume se recomanda? Doctorul a zis ca e indicat sa iau mai ales daca plec la drum... sunt destul de confuza, caci am fost plecata la drum lung de 12 ore pana in Grecia cand eram insarcinata in 12 saptamani fara sa-mi recomande sa iau nimic.

Dariana +19 si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

danezza poti sa ma treci si pe mine la specialitati ca si fac clexane every night ,cum le mai suporti eu nu mai pot sa le sufar ,uneori imi vine sa i le fac sotului dar nu merge asa.

offf scapam noi si de asta ,ce doza faci?

alina transportul super ieftin dat comisionul e mare,asta creste odata cu valoarea comenzii?

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

bun venit celor 3 burtici noi! sper sa avem ocazia sa impartasim numai experiente frumoase si sfaturi bune.

Dariana, si eu am avut intepaturi si junghiuri in partea dreapta jos mult timp. dupa ce i-am explicat doctorului ca durerea se intinde pe picior in jos m-a diagnosticat cu apendicita. apoi m-a controlat un chirurg zi de zi ca nu cumva sa perforeze si sa trebuiasca sa ma opereze de urgenta, iar dupa aproape 2 saptamani s-a retras durerea, adica mai bine zis s-a ameliorat. pana la urma nici nu cred ca a fost apendicita, ci un ganglion inflamat ca eu aveam si infectie urinara. oricum apasa si bebe clar in partea aia ca mi-am dat seama de asta la ecografii cand ne uitam numai in partea dreapta jos si acolo era pozitionata sarcina.
mie personal mi-au facut un no-spa injectabil la vremea respectiva cand durerea era destul de mare ca sa vada daca trece sau nu. daca trecea, era de la sarcina. daca nu, alte cauze.
la fel mi-au zis prietenele ca se recomanda si o pastila de no-spa care ar trebui sa calmeze spasmele musculare.
acum nu ma mai doare absolut nimic, nici operatia de apendicita nu am facut-o dar iau no-spa zilnic dimineata si seara ca asa mi-a recomandat ginecologul.
cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el.
multa sanatate!

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Altesa si mie mi se pare mare comisionul lor... mai ales ca nu as vrea sa comand de valoare mai mare de 100 lire.

Alina, si eu vreau pe PM detalii despre cum sa intru in contul comun, sa pun si eu in sfarsit cartea "mama si copilul" pe care v-o promit de o luna. se poate face si upload de documente, nu?

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

multumesc pentru raspunsuri. momentan m-am calmat, dar astept sa vorbesc cu dr sa vad ce parere are.

bun venit gravidutelor! ce bine ca ne marim grupul !

avem un cont comun? hai ca sunt pe dinafara rau de tot!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Dari, danezza Sarcini usoare in continuare!! Ma bucur ca v-ati alaturat grupului nostru!!!

Fetele din Buc, care vreti sa comandati, ne putem cupla si asa ne costa mai putin comisionul.
Comisionul scade cu cat suma produselor comandate creste.

aerlilian Drum bun si relaxare placuta!!

giulik, nu ai activat PM-ul!!!!

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput