Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulik spune:

multumim de urari si bine v-am gasit si noi!

Alina, acum chiar ca am activat PM :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

bun venit burticilor noi si sarcini usoare
bubbles eu sunt in concediu de risc maternal si este platit 75% cel medical nu stiu cum este platit cred k in functie de codul de boala
aer lilian vacanta lacuta la munte
alina m-ar interesa si pe mine o comanda pe net si cum ai spus poate neadunam mai multe dar nu acum mai in decembrie ... eu sunt mai superstitioasa:((

Si la mine e tot 75% ca tot risc maternal e.Poate va pricepeti voi.Daca am 975 incadrarea brut cat ar urma sa iau?Raman cu 3-400 lunar ?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor nu merge asa pai eu sunt din ploiesti anessi din sibiu ,ligia din bucuresti.

Eu as da si acum comanda dar nu am bani ,mai peste vreo luna asa ca momentan am cumparat ,usi ,AC ,si trebuie sa platesc mobila noastra si a lui bebe.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

bine ati venit burticile noi!!!sa aveti sarcini usoare si sa auzim numa de bine
- io am avut asha niste stari zilele astea...chef de nimic....parca nu mai am rabdare...bebelina mea se misca intr-una....iar eu as dormi parca tot timpul
- zicea parca Dari de utrogestan...io iau de 2 luni zilnic cate doua ovule pe zi pentru dureri si contractii...si voi lua in continuare
- si pe mine m-a durut in partea dreapta mai demult...si am fost operata de apendicita si cred ca de la operatie ma durea...
- m-am uitat si eu pe mothercare ,au multe chesti k lumea...dar mai astept putin...
- Lexi-ma bucur nespus ca sunteti bine,...chiar daca masina e praf, nu mai comteaza, Dumnezeu a fost cu voi
- aerlilian, minivacanta placuta, si cand te intorci vrau sa te intreb ceva in legatura cu patutul de la bebedesign...vreau si io tot de ala si ma gandeam sa dau comanda de el acum in noimebrie sa mi-l aduca si mie in decembrie

in 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Salut viitoare mamici!

Ma primiti si pe mine printre voi?
Sunt insarcimata cu al doile copil(fetita la eco) si in 22 saptamani.
DPN 05.02.2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

cristinica bine ai venit sarcina usoara .

mady nu aveti si vreo poza cu patutul de la babydesign ? si cam cat costa si ce include?

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Multumesc pentru primire si rectificare DPN 05.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

pick me ,pick me ,pick me .. ma bag si io alina la comanda dar tot asa mai tarliu ca adica undeva prin dec (mai ales ca vin repede din ce am vazut ca spui tu)

tonirro
, eu de cand m-am uitat pe instructiunile de la clexane , il fac numai pe lateral asa (si nici nu ma invinetesc), , am doza de 0.4; si am zone in care nici nu simt cand bag acul

altesa ,uitasem sa-ti zic , da m-ar interesa si pe mine pe PM , firma de mobilier

ei eu iau utrogestan , cica preintampina contractiile

edit :cristina bine ai venit

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

uite aici Altesa
http://bebedesign.ro/pat-transformer-sertare.php
astea sunt...alea la 850 de Ron...da sa stii ca daca iei de la Romeexpo e putin mai ieftin..noua ne-a facut un calcul cu tot cu lenjerie, baldachin, chestie de aia de infasat si era in jur de 800 ron..iti dai seama si 850 de ron e numai patutul pe net...si mai e patutul care are si sistem de leganare..e cam la acelasi pret, ca stiu ca ne-a facut pret si pt ala da nu mai tin minte..oricum cel mult 8 mil...

Mergi la inceput

bine ai venit Cristina!!

Mergi la inceput