Aspirante optimiste > 20 ani (718)
Raspunsuri - Pagina 5
MeAlex spune:
Fetelor, am zis eu ca ma relaxez luna asta...m-am relaxat de tot
...mi-am luat temperatura din cand in cand, cum mi-am adus aminte...graficul nu imi sugereaza ca as fi ovulat pana acum...temperatura e ridicata deja...am facut 4 teste in zilele in care ieseau pozitive de obicei (14, 15, 16, 17)...azi n-am mai avut teste si nu m-am agitat sa imi cumpar...asa ca nici nu stiu cand o sa imi vina (variaza si e in functie de ovulatie)...
Ori nu am ovulat luna asta, ori am ovulat mult mai devreme decat ma asteptam...am avut eu intr-o zi niste dureri, dar nu atat de mari ca de obicei si am zis ca o fi de la altceva...cred ca era ziua 10, dar nu sunt sigura. Sa nu spuneti ca-s gravida cumva, ca nici nu am prea prestat
. Maine (miercuri) nu intru pe forum, plecam in Bulgaria, la Ruse sa cumparam socrului meu un medicament.
Pup!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Bettercy spune:
MeAlex, iti tin pumnii.
Mihaelafat, pana la urma trebuie sa astepti 3 sau 6 luni?
Bun venit chMihaela!
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 am facut si mici prostioare....adica ieri am fost la cumparaturi si m-a mancat undeva sa ridic doua bidoane de 12 litri cu apa si apoi am simtit niste dureri de uter si ovare si de spate....iar azi am tot umblat pe la facultate si pe la o colega si am mers pe jos km multi si nu prea mai am antrenament.....si asa ma doare burta ca si cum mi-ar venii azi sunt abia ziua 17 si 6-7 dpo nu mai zic nimic ca apoi par "disperata" si invinovatita ca am simptome la 7 zile dpo |
Ahh Lorena, si eu am avut asa dureri cand ridicam greu si mergeam mult pe jos, ca si cum imi venea cm. Dar atunci eram gravi. Uffff

Face rau la sarcina daca mergi pe jos zilnic vreo 5 km??
De ridicat greutati nu mai zic, dar si mersul pe jos?

Multumesc Lorena pt raspuns despre infectia aia

Succes pt examen.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Pup toate fetele

Calatorie placuta MeAlex![]()
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi
miky82 spune:
Neatza
Luci multumim de cafeluta
Fetelor va multumesc pentru sfaturi si scuzati absenta de aseara dar nu am avut cum sa intru.
Declar z1 la 31 de zile
, ma lupt sa nu intru in butoi
Imi pare rau de restul fetelor cu z1
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
DenyAnd spune:
Luci multumesc de cafelutza![]()
Mmm ce buna e![]()
Imi pare rau pt fetele cu Z1.
Nu va pierdeti speranta
Stiu ca e usor de spus si greu de facut... ce altceva mai avem de facut decat sa luptam! Sa nu ne dam batute

Curand declar si eu Z1. Maine sau poimaine.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi
cixinica spune:
Neatza!
beau si eu cu voi o cafea fierbinte 
fetele cu z1 

eu nu am nicio noutate,scriu mai putin dar va citesc tot timpul
lorena multa bafta la examene
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls! 
Lorena, nici nu stiu ce sa-ti zic de ridicatul greutatilor in z7dpo...la cate cazuri am tot auzit in ultima vreme de
miraculosi, ajung sa cred ca poate sa te calce si tractorul, daca
vrea sa vina, VINE! Nu prea-mi place senzatia ca eu pot sa fac ORICE, ca oricum
vine cand vor muschii lui/ei/lor, ma face sa ma simt ...degeaba. Tot ce pot sa fac , si fac (cu isterii, cu depresii, cu sperante, cu tot pachetul meu de labilitate psihica) este sa fiu sanatoasa fizic, sa prestam cand trebuie (si cand nu trebuie
) si sa astept... Mai mult de atat nu pot si nu stiu ce sa fac.
Poftim, luna asta am toate conditiile optime pt
...in 2 saptamani, daca am test negativ, pe cine iau de guler? Pe
, cand va veni. Si am pastrat si unele bonuri de la doctori/medicamente, sa i le decontez cand aterizeaza ![]()
Fetelor cu z1 si picate-n depresie : dupa atatia ani de experiente, pot spune un lucru : din
nu mai ai unde sa intri, poti doar sa iesi. Suntem niste "hopa-mitica" 
Zi usoara sa aveti ! 
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !