Aspirante optimiste > 20 ani (718)
Raspunsuri - Pagina 4
lorena_86 spune:
irmaria, ai mareeeee grija
cervucidul da malformatii foarte grave
este stric interzis folosirea lui in timpul sarcinii chiar si in luna de proceere
si crede-ma stiu asta din surse sigure de la un bun medic ginecolog
grija mare!!!!!!!!!!
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
DenyAnd spune:
Bun venit chMihaela, si sedere cat mai scurta la aspirante
Felicitari pt bb1.
Nu stiu ce sa zic despre faptul ca acuma pt a doua sarcina nu vine bebe din prima, poate ca nu prinzi ovulatia?
irmaria spune:
Lorena am citit si eu pe prospect si zice ca da malformatii daca e folosit in timpul sarcinii.
Eu o sa il folosesc pana la ovulatie, adica 5 zile. Mai am 4. Oricum ar fi culmea culmilor ca dupa 2 ani, aproape 3
de incercari ... sa raman chiar acum
.
Test de sarcina eu nu stiu ce sa recomand dar stiu ce sa NU recomand si anume BARZA - stiti povestea de luna trecuta si prin ce am trecut crezand ca sunt insarcinata, ca la testul de sange sa iasa negativ.
viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
DenyAnd spune:
Lorena, mai tii minte cand mi-ai zis cam o luna in urma cand mi-am facut torch-ul si am zis ca il dau la repetare. Mi-ai zis sa-mi mai fac inca o analiza de infectie(care cauzeaza avort), care nu mai tin minte acuma
ceva cu... mico.. cumva mycoplasma hominis?
sau cum se scrie corect?
Stiu ca mi-am si notat undeva dar nu mai gasesc notitele
Help me please again![]()
Care e infectia de care mi-ai zis sa o fac in plus?
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi
CODRA74 spune:
Buna seara fetelor!
din pacate nici mie nu mi-a dat ciclonu sansa sa ma testez
.declar si eu ziua 1...a venit la 28 de zile.cine sa-l mai inteleaga?de la 32,la 21 si acum se comporta atat de normal.m-am saturat
am niste nervi
.sa vad daca ajung pe joi(cand sunt in ziua 3)la dr endocrinolog.s-a dus cu optimismul meu.e pe fundul butoiului.mama ei de viatza
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky82 Mihaela bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici ![]() fetelor mai imi spuneti si mie care este cel mai bun test de sarcina din experientele voastre? daca maine nu imi vine menstra o sa mai fac poimaine un test dar vroiam parerea voastra despre teste cu toate ca nu imi da nimic de banuit ca as putea sa fiu insarcinata, stiti si voi speranta moare ultima In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Buna, am venit si eu de la scoala cu o durere mare de cap, alinta ieftin si bun.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
dana0000 spune:
Fetelor imi pare rau pt Z1,nu am cuvinte de consolare...asta e norocul nostru.
Miky ne dai vreo veste buna?
N-am mai auzit una demult

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Bob_Pixel spune:
Buna seara, fetelor! 
Katy, de ce nu faci HSG chiar de luna asta?
Miky, singurul pe care ti-l recomand este Surecheck (oricare din modele). Eu mi-am luat tepe nasoale cu Barza (strip+caseta), Minut si Clear blue compact. TOATE astea mi-au facut linii de uscare si m-au imbolnavit de ficati 

Azi m-au cam jenat ovarele, banuiesc ca am ovulat. Sunt abia z16 si am rabdarea pe minus, abia astept sa testez. Avem si motive de testat, sunt impacata sufleteste ca SI luna asta am prestat regulamentar (si mai avem putin). M-a "agatat" doc cu replica : "e posibil sa fie momente diferite de ovulatie" si acum avem un program prelungit de prestat "utilitar". ![]()
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
stefulici spune:
Buna seara!
Ce mai fac fetele?
Cunosc senzatia din ziua 1...
Parca fuge pamantul de sub picioare!
In ceea ve priveste testele am tras si eu niste emotii din cauza testelor barza... mie imi iesea si a 2-a liniuta( mai slaba, insa se vedea).
Parerea mea e ca Surechecke cel mai bun, nici cu clear blue n-am avut probleme, insa testele 'barza' ar trebui scoase de pe piata.Sunt defecte...
Eu nu prea am curaj sa ma testez in prima zi de intarziere ... ma tem ca iese negativ... de fapt ,din proprie experienta se pozitiveaza cam la o sapt de intarziere. Si la majoritatea prietenelor mele li s-a intamplat la fel. E abureala chestia aia cu prima zi aproape intotdeauna. Cred ca un HCG facut in 2 zile ( azi si poimaine) n-are cum sa greseasca!
Va pup!
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
lorena_86 spune:
fetelor o sa intru mai putin zilele astea, pana vineri ca am niste examene la master si trebuie sa ma pregatesc
deny, ai citit bine....si mycoplasma si ureeaplasma pot da avort spontan dar eu nu ziceam de astea ci de listeria monocytogenes
cred ca o sa raman toata noaptea sa ma pregatesc pentru maine
am facut si mici prostioare....adica ieri am fost la cumparaturi si m-a mancat undeva
sa ridic doua bidoane de 12 litri cu apa si apoi am simtit niste dureri de uter si ovare si de spate....
iar azi am tot umblat pe la facultate si pe la o colega si am mers pe jos km multi si nu prea mai am antrenament.....si asa ma doare burta ca si cum mi-ar venii
azi sunt abia ziua 17 si 6-7 dpo
nu mai zic nimic ca apoi par "disperata" si invinovatita ca am simptome la 7 zile dpo
va pupic pe toate si abia astept sa veniti cu vesti bune
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen