Aspirante optimiste > 20 ani (718)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna dimineata, girls!
Lorena, nici nu stiu ce sa-ti zic de ridicatul greutatilor in z7dpo...la cate cazuri am tot auzit in ultima vreme de miraculosi, ajung sa cred ca poate sa te calce si tractorul, daca vrea sa vina, VINE! Nu prea-mi place senzatia ca eu pot sa fac ORICE, ca oricum vine cand vor muschii lui/ei/lor, ma face sa ma simt ...degeaba. Tot ce pot sa fac , si fac (cu isterii, cu depresii, cu sperante, cu tot pachetul meu de labilitate psihica) este sa fiu sanatoasa fizic, sa prestam cand trebuie (si cand nu trebuie ) si sa astept... Mai mult de atat nu pot si nu stiu ce sa fac.
Poftim, luna asta am toate conditiile optime pt ...in 2 saptamani, daca am test negativ, pe cine iau de guler? Pe , cand va veni. Si am pastrat si unele bonuri de la doctori/medicamente, sa i le decontez cand aterizeaza
Fetelor cu z1 si picate-n depresie : dupa atatia ani de experiente, pot spune un lucru : din nu mai ai unde sa intri, poti doar sa iesi. Suntem niste "hopa-mitica"
Zi usoara sa aveti !

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Imi place ce ai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Bob nici cu banii nu stau prea grozav, nu am mai luat bani din iulie, si in plus mai am o luna de incercare, apoi ma duc la doctor. Foarte tare mesajul tau de dimineata, m-ai facut sa rad.
Gaby tinem pumnii, titlul de la aspirante plange dupa o noua burtica!
Lore bafta!
pe toate!

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Imi place ce ai scris

Uhhh, sunt mare filozoafa cand nu-s in butoi, stiu!
Fetele sa ma ierte daca mesajul meu e cumva "atotstiutor", sa nu credeti ca ma dau mare si tare ca nu-s zilele astea, incerc sa fiu optimista macar in perioada ovulatiei, ca dupa aia e prapad
Zilele astea am auzit de-o adevarata invazie de si-am fost fiarta de gelozie...stiu, e un sentiment oribil si nu-mi face cinste, da' uneori ajung sa plesnesc de invidie
Cum era replica aia? Hi, my name is Bob and I'm ... an envy addict !
back Luciana

Katy Ca fapt divers, pe mine m-a costat HSG 400 ron la medsana, ca sa stii fix cu ce ai de-a face. Eventual te costa in plus antibioticul daca vrei sa iei, eu n-am luat la nici una din cele 2 interventii.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Ca sa fiu in tonul zilei :si eu dau tarcoale la butoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Neata fetelor!

Lorena multa bafta la examene!
Fetele cu Z1 multi -ici
Bob m-ai facut sa rad cu mesajul tau de dimineata
Si eu trebuie sa fac HSG si sunt foarte nehotarata daca sa il fac in Craiova in spital sau in alta parte la privat. In Bucuresti ar fi ok ca e aproape si am si unde sa stau.

Poti sa povestesti un pic despre experienta ta de la HSG la Medsana? Imi cer scuze daca ai mai povestit dar spre rusinea mea ori nu am citit ori am uitat

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetele!
Bob: intr-advar mesajul tau mi-a ridicat un pic nivelul de optimism.
Si eu sunt la fel ca tine : la ovulatie sunt in stare sa infrunt multe si am incredere in reusita, insa in ziua 1 mi se ineaca toate corabiile!
Miky- sorry ptr ziua 1!
Pup

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Imi pare rau pt Z1, fetele....
Din pacate nu prea pot sa va trimit unde pozitive, ca si eu stau cam prost cu ele . De cateva luni mi-am schimbat multe obiceiuri in viata si nimic: m-am apucat de sport, mi-am schimbat jobul, ma duc la ore de relaxare...dar ... bebele inca se lasa asteptat.
Bob, sa nu-ti zic depresia dupa prima luna de stim
Eu sunt in Z27, deci mai am de asteptat un pic

Mergi la inceput

Si eu mai am de asteptat pana maine sa vina ciclonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv
Bob, sa nu-ti zic depresia dupa prima luna de stim

Aoleooo, asa ma incurajezi?
Iarasi simt o oarecare presiune ca de ovulatie in ovare, cred ca e a 4 zi consecutiv, sper ca sunt grasuneii mei care functioneaza acolo de zor. Pfff, ce mai poftesc la 1-2 bebei... daca ii agat pe toti 3... no comment, ma depaseste gandul

IrMaria, deci despre HSG. Am facut in prealabil analize de secretie + Pap (si pregatitor si pentru ca era vremea lor) si apoi am mers frumusel la HSG, am scos 400 lei din buzunar si asta a fost tot. Nici urma de stres ca n-am halat, ca stau pe holuri sa astept doctorul etc. , mi-au dat inclusiv absorbant sa-mi pun dupa).

Te , Bob !

Mergi la inceput

Ma uitam acum pe fertility la teste de sarcina pozitive , si mi-am amintit ca am visat si eu (asta noapte sau acum doua nopti )ca aveam doua teste pozitive ...e clar o iau pe aratura rau de tot

Mergi la inceput