Icre de peste naturale

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si in congelator tin mult

(eu ador icrele nebatute - pe felii de paine cu unt si cu feliute de lamaie - ma cam "oripileaza culinar" faza cu grisul/ painea etc - alea-s metode de "sporire economica")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

si in congelator tin mult

(eu ador icrele nebatute - pe felii de paine cu

si eu ..cu ceapa verde multaaaaa si lamaie multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Si eu d epe malul Dunarii dar cu tzelina n-am auzit niciodata!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

incearca sa pui si telina razuita fin ,am mancat prima oara la o aniversare a unei sotii de preot (care-mi este si prietena), si-a serbat ziua (inainte de Paste) cand a fost dezlegare la peste (toata familia tine post ) si a servit asa ceva. Am ramas uimita , nici eu nu auzisem de aceasta combinatie.
Aici este o reteta pe care am gasit-o http://bucataria.realitatea.net/retete/1934/icre-cu-telina , insa eu n-am pus niciodata macrou afumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui luisa1983

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Si eu d epe malul Dunarii dar cu tzelina n-am auzit niciodata!

incearca sa pui si telina razuita fin ,am mancat prima oara la o aniversare a unei sotii de preot (care-mi este si prietena), si-a serbat ziua (inainte de Paste) cand a fost dezlegare la peste (toata familia tine post ) si a servit asa ceva. Am ramas uimita , nici eu nu auzisem de aceasta combinatie.
Aici este o reteta pe care am gasit-o http://bucataria.realitatea.net/retete/1934/icre-cu-telina , insa eu n-am pus niciodata macrou afumat.

,,Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii. " Necunoscut

Mie imi suna mai mult a salata de/cu icre retzeta ta,decit a icre batute!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bun. M-ati distrus. Poftesc la icre - de casa. Acum de unde sa incep sa caut io icre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

bun. M-ati distrus. Poftesc la icre - de casa. Acum de unde sa incep sa caut io icre?

Sa stii ca si yo m-am gandit cu groaza de unde as lua icre daca as emigra As incepe cu dictionarul, ca habar n-am cum se numesc nici in engleza nici in franceza si m-as infinge in cateva pescarii, unde chiar de n-ar avea, as unelti cu omuletii de acolo sa mi le adune.

Poti arunca un ochi si in magazine la rafturile cu peste dar s-ar putea sa te proptesti in caviar si alte scumpeturi.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

acolo unde locuiesti exista piata de peste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Eu m-am calmat. Caut icre calma, acum ...Mi-am facut pofta.

Off-topic: boti te rog mult, nu ma lasa cu ochii-n soare, zi-mi si mie de prepelite...

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Off-topic: boti te rog mult, nu ma lasa cu ochii-n soare, zi-mi si mie de prepelite...

Geniest, vrei si tu pitpalaci? Eu am o cusca mai mare insa le recomand cu caldura (pt apartament) pe www.custi-animale.ro/magazin-on-line/custi-prepelite/custi-prepelite-15b?vmcchk=1" target="_blank">astea. Datele de contact ale omului din Vladiceasca nu le am eu ci niste prieteni de-ai mei, cei care mi le-au si luat si adus pana la Constanta. Dar pe forum aici este Liliana_83, ea scrie la subiectul cu prepelite, care vinde si pui si pasari adulte. Mancare iti zice crescatorul de unde sa iei, voi aveti crevedia in zona, sunteti norocosi. Eu acum am primit pt ele mancare pt 2 luni dar deja am dibuit un crescator dintr-un sat de langa oras care prepara mancare si o sa-l contactez cand mi se imputineaza rezervele. Eu (in scop didactic ) imi voi lua la iarna si un incubator si sper sa scot si niste pui. Si-asa prima grija a copilului de cand se trezeste e sa verifice prepelitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Geniest, vrei si tu pitpalaci? Eu am o cusca mai mare insa le recomand cu caldura (pt apartament) pe www.custi-animale.ro/magazin-on-line/custi-prepelite/custi-prepelite-15b?vmcchk=1" target="_blank">astea. Datele de contact ale omului din Vladiceasca nu le am eu ci niste prieteni de-ai mei, cei care mi le-au si luat si adus pana la Constanta. Dar pe forum aici este Liliana_83, ea scrie la subiectul cu prepelite, care vinde si pui si pasari adulte. Mancare iti zice crescatorul de unde sa iei, voi aveti crevedia in zona, sunteti norocosi. Eu acum am primit pt ele mancare pt 2 luni dar deja am dibuit un crescator dintr-un sat de langa oras care prepara mancare si o sa-l contactez cand mi se imputineaza rezervele. Eu (in scop didactic ) imi voi lua la iarna si un incubator si sper sa scot si niste pui. Si-asa prima grija a copilului de cand se trezeste e sa verifice prepelitele

Multumesc frumos, Monica. Da, ma bate gandul sa iau si eu niste pitpalaci din astia dar pentru la tara.
De ce-ti trebuie incubator ? Ele nu clocesc ???

Mergi la inceput