Icre de peste naturale
Raspunsuri - Pagina 6
luisa1983 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Mie imi suna mai mult a salata de/cu icre retzeta ta,decit a icre batute! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
La prietena mea ..., am mancat icre batute (icre+ulei+suc de lamaie)+telina asa am facut si eu ulterior. Da , este o salata, ai dreptate!
Linkul cu reteta l-am pus pentru cine n-a auzit ca poti pune telina intr-o salata de icre si daca ii face ,,cu ochiul" poate incerca. N-am incercat reteta http://bucataria.realitatea.net/retete/1934/icre-cu-telina , din cauza pestelui (macrou afumat)... mananc numai peste proaspat ....un ,,fix" de-al meu!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 bun. M-ati distrus. Poftesc la icre - de casa. Acum de unde sa incep sa caut io icre? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Eu nu cred ca gasesti tu in Belgia icre!
Sotzul meu de exemplu(ca foarte multzi nemtzi de altfel)a strimbat din nas cind a auzit ce-s de fapt icrele!(eu vorbesc de astea de-ale noastre nu de caviar,icre rosii etc)
Si cind a gustat(ca al meu comparativ cu altzii gusta,incearca)i-au placut atit de mult incit imi fac si eu provizii de acasa !
Luisa,te rog sa n-o iei personal,dar tzelina si alte ingrediente ,nu se pun decit in salata de icre!Icrele traditzionale se bat cu ulei,lamiie sau hellas,ceapa se pune separat daca nu s e consuma imediat,sau se amesteca direct daca e o cantitate mica ,ce poate fi mincata repede!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
mcoca spune:
Eu am vazut icre proapete la pescarie. Se mai gasesc si in magazinele grecesti/rusesti etc.
Vicky si Printzesone
cleo78 spune:
citat din mesajul lui mcoca Eu am vazut icre proapete la pescarie. Se mai gasesc si in magazinele grecesti/rusesti etc. Vicky si Printzesone |
m-am uitat sambata in piata, la pescarii. In afara de niste scoici crete, 200 feluri de pesti,calamari, caracatite, creveti si alte ciudatenii din astea, nu vazui icre . O sa ma multumesc cu ciudateniile - si cand vin in Ro, o sa imi fac pofta de icre si o sa mananc porceste pana mi-e rau ca ma gandesc ca ficatul meu a uitat cum se digera asa ecva.
andacos spune:
citat din mesajul lui mcoca Eu am vazut icre proapete la pescarie. Se mai gasesc si in magazinele grecesti/rusesti etc. Vicky si Printzesone |
sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate,am sa ma uit si eu in magazinul rusesc data viitoare,grecesc nu am din pacate!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
vias spune:
citat din mesajul lui boticelina sau la Kaufland, daca ai in zona. Acolo sunt si la pret mai mic. Eu dupa ce am luat nenumarate tepe cu icrele "de gata", m-am lecuit. Cumpar de crap, nepreparate, costa 6.5 lei/100 gr si fac un castron sa ne saturam. Si le si desarez in apa, puse in conuri din alea de filtru de cafea. La preparare pun doar ulei, zeama de lamaie si ceapa si te lingi pe degete Si le fac cu mixerul, in 10 minute am terminat... Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
la fel si noi, dar cumparam din Carefour..de la raionul pesti
Mamica lui JR