Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mama....n-am mai intrat de o vesnicie...cate mamici la bebe 2 sunt...m-am inmuiat toata!

Fetelor, felicitari si sarcini usoare va doresc!

Eu...ce sa va spun...nu imi dau seama cand e luni si cand e joi...cred ca v-am mentionat ca eu si tatal fetei noastre am divortat, suntem in termeni ok (ce-i drept, dupa un divort naspa tare), fata e adaptata la situatie, totul pare sa fie in regula. Multumesc lui Dumnezeu e bine sanatoasa, chiar daca mucii apar mai tot timpul; imi place ca in mod bizar, fata de perioada in care traiam cu tatal in casa, acum practic e obligat cand vine la vizita sa ii aloce timp doar ei, iar fata e foarte foarte fericita. Ma bucur nespus.
In rest, ce sa va spun...vorbim ca oamenii mari, la gradinita am dat-o de la 2 ani, deci e mai mult decat obisnuita, am trimis-o chiar si intr-o excursie de o zi si o noapte. E o jucausa, ascultatoare, dar recunosc poate si eu sunt un pic mai dura si ferma in educatia ei. Insa vad ca evolueaza frumos si nu pot decat sa ma bucur si sa ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa, pot munci si pot sa ii ofer fiicei mele toate necesare unei bune cresteri.

Ma bucur mult ca am apucat sa mai postez ceva, va doresc multa sanatate la toate si mult succes cu bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Va pup gagici!!!

ce faceti?

noi suntem bine, pe scurt:
Botozul a fost frumos, am fost 89 de pers adulte plus copiii. Muzica buna, mancarea buna si tortul de asemenea.
A venit si fratele meu, s-a simtit si el bine.

Ieri am fost toata ziua doar eu cu el in centru, f frumos...ne-am mai apropiat un pic si ne-am mai relaxat. Azi a mers la pescuit.

Luni l-a operat pe Cristi si deja se simte mai bine. Mare minune si medicina asta si buna mana mai are si fratelo si o rabdareeeee...mama mama. Nu va zic ca se comporta exemplar cu Ana si Filip. eu l-as lasa singur cu amandoi fara sa imi fac probleme.
Din pacate tot ce e frumos se termina repede, mama si Mihai vor pleca spre RO vineri.

Eu sunt destul de ocupata, azi merg la avocat iar pe sfarsit de sapt am de facut un tort pt alt botez. Sunt fff incantata ca fac ce imi place si mai fac si niste banuti. Nu multi, dar sa nu zica barbatu' ca le fac gratis

Sunt topita fetelor dupa Filip. Pe Ana o iubesc de mor...dar va jur ca e total diferit la al doilea copil. Sunt mai relaxata, ma bucur de el cat e micut, il tin mult mai mult in brate( cu Ana toata lumea ma batea la cap:"nu o tine in brate ca se rasfata; nu o alinta ca nu o sa mai poti face nik,etc"). Acum stiu ce urmeaza, nu ma mai panichez din orice...e chiar frumos.

Filip rade smechereste, e mortal. Rade cu toata gurita...pana si ochii i se inchid cand rad. incepe timid sa prinda jucariile si se enerveaza daca nu reuseste. O adora pe Ana, daca plange Ana incepe si el, daca rade Ana si el e cu gura pana la urechi. Toata ziua o cauta din privire si mica strengarita e f incanatata ca e exemplu pt cel mic.

Ana scotew zilnic perle, este extrem de isteata, trebuie sa avem grija de vorbim in fata ei ca inregistreaza tot.

Sanatate bolnaiorilor.
Am citit aproape zilnic, dar nu am avut timp fiind ocupata cu botezul...bine ca am scapat.

Miere, ana si paula imeediat scoatem ametitele de la naftalina.

Cum e Aidan? Dar Alexia? Dar David???

Va

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lissa sa va traiasca micutul crestin Filip! Sa fie sanataos si sa aiba parte numai de bine in viata!

Noi suntem bine sanatosi, muscati (l-a muscat ieri un baietel de burta pe A. pana la sange, saracul). Am inceput timid sa cumparam un alta pentru fetita. Hainute nu, am primit pana acum vreo 4 sacose (imense) de hainite superbe, are garderoba completa pana la 18 luni fara exagerare.

Crisspy imi pare rau ca Andra are reflux, sper sa fie o forma usoara!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, cum a fost petrecerea cu colegii? Ce a primit bebelina? Pup burtica lui Aidan
Lisa, sa fie intr-un ceas bun botezul! TI-am vazut minunile in poze, si Ana si Filip sunt superbi, si nu am dubii ca Anusca e isteata foc Vrem poze de la botez!!!!
Bee, ma bucur ca Alexia e ceva mai bine, sper sa-i revina treptat si pofta de mancare
Carmen, ma bucur ca Stefan se adapteaza bine la gradi
Just ma bucur sa aud ca sunteti linistite si fericite acum, te imbratisez cu drag!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

N-am primit mare lucru:))), chestii inutile ambalate in cutii mari si sclipitoare:)). Dar petrecerea a fost draguta, la fel si gestul.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

N-am primit mare lucru:))), chestii inutile ambalate in cutii mari si sclipitoare:)). Dar petrecerea a fost draguta, la fel si gestul.

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Da, normal ca intentia conteaza, dar daca tot se cheltuiau banutii era bine sa fie si ceva util... lasa, sa fie bebelina sanatoasa ca in rest nu o sa-i lipseasca nimic

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

'seara gagici,bine v-am regasit

Noi am revenit dupa cateva zile de pauza si incep din nou sa va citescdeci:
iuliacris--imi pare rau de incidentul de la gradipupam dulce umarul piticii sa treaca repede
miereamara--ma bucur ca v-a trecut urechea de la sine,si nu a fost nevoie sa luati vreun tratament
anna-mama--multa sanatate lui Vladut,sanatate si vouaAalina
bpaula--da chiar asanu poti amana operartia,dar..la urma urmei dai incolo de bani ca tot sanatatea e mai importanta;si ma mai minunez ca Marius nu are o jucarie stricata!1ale noaastre sunt varza,rupte,mazgalite cu pixul,nici macar nu le pot da la cineva ca mi-ar fi rusine
asparagus---sarcina usoara si din partea noastra
Carmen_Marietamicola
--ma bucur si pentru voi ca ati trecut cu bine peste primele zile de gradinita

justme25--imi pare rau sa citesc despre divort,dar asta e daca nu se mai poate,poate e mai bine asa,sanatate multa iti doresc si putere sa mergi mai departe,sa fii si mami si tati
lisssa_ana--doamne ana si tu esti deja la al doilea bebe,dumnezeule ce ma bucur pentru voi...dar mai trist cat am putut lipsi,dar cand citesc cate o bomba din asta ma bucur enorm de mult

Si acum cate ceva despre noi

Am inceput si noi gradinita de 3 zile,mai exact pe data de 3 oct.,prima zi a afost totul super ok,a papat,nu a plans,a facut nani,am luat-o pe la orele 16,toate bune si frumoase,apoi a doua zi naspaaaaaurlete,plansete...si ceva de genul nu pleaca mamiiiiiii meu....iar de ieri de cand am scoso de la gradi sta lipita de mine..azi dimineata am dus-o iar..parca era mai bine,cel putin nu a mai urlat asa...dar imi este tare dor de ea...nu am vazut-o decat azi dimineata si o mai vad deseara cand ea face nani(sunt schimbul 2 la servici)...sper sa trecem cu bine peste perioada asta

In rest i-am facut si noi camera ei..si e mult mai bine,nu mai sunt jucarii peste tot,doar acolo..si mai pierde timpul si la TV-clubul lui Micky Mouse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ttenzika n-am zis ca nu are nici una stricata, ei na, ca sunt unele jucarii care se strica numai daca te uiti la ele. Am zis ca in general pe cele mai bune si mai scumpe nu le-a stricat..

Justme bine ca ai scris sa mai auzim de voi. E rau ca nu s-a putut altfel si s-a ajuns la divort dar macar e bine ca fata are momentele ei fericite cu tatal.

Miere, inutile sau nu, bine ca macar v-ati distrat.

Bee bine ca mananca mai binisor, nici n-are sens sa compari cu alti copii desi banui ca e greu tare.

Carmen bine ca s-a adaptat Stefan la gradinita.

Lissa sa va traiasca micul crestin.

Voi ati observat fetelor ca in general la noi cei care au facut mai nou bebe 2 au pereche fata si baiat? Eu cu sdcristian ce am ramas tot cu pereche de acelasi sex, plus fetele ce au primul copil mai mare.

Eu am facut 2 portii jumate de cioco de casa. Colegii mei cum s-au vazut invitati la un eveniment de echipa mea cum au zis ca vin daca au cioco. Sa ii vad eu cand o sa lipsesc. Poate ma apuc sa le duc contracost cand o sa raman cu indemnizatia mai mica sa strang si eu bani de un pampers Oare asa le mai place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

si eu vreau cioco de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria a renuntat la biberon...

Brusc, asa, fara nicio pregatire, fara nicio explicatie... De ieri seara...

Nu mai vrea niciun fel de lapte, nici in canita...

Nici nu mai stiu ce sa cred, atatea schimbari... Crize de plans dupa mine si agatat de mine de numa', comportament nazbatios si neascultator, nici macar daca e periculos ce face, lovit pe mine cu palma peste fatza sau pe unde apuca, acum si laptele...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput