Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

"Neata,

Noi avem refux, de asta nu prea manca mititica. De vreo 3-4 zile a inceput sa si verse. Dr zice ca este o forma mai usoara dar este. Ni s-a recomandat tratament cu motilium si solutie de ranitidina. Deocamdata ramanem pe laptic de la mami, daca nu se amelioreaza trecem pe lapte AR.

A luat 80gr saptamana asta . Sper sa-i mearga bine cu tratamentul asta.

Gravidutele mai aveti putin , va tin pumnii.

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Crisspy, deci avea ceva, mititica, nu era doar mofturoasa. Sa dea Dumnezeu sa se amelioreze si sa continue cu lapte de la mami
Razvi cum mai e? tot gelos?
Carmen, nici pe afara, in carut nu vrea banana, mar, biscuiti, ceva? Eu sunt importiva rontanelelor, dar in cazuri extreme apelez la ele.

Eu sunt fericita ca a nascut prietena mea o minune de fetita, pe care abia astept s-o cunosc, am vazut-o doar in poze..sunt si ofticata ca a nascut in Bucuresti si pur si simplu nu am bani de drum...dar maine vin ele acasa si le vad atunci.

Alexu meu e foarte cuminte la gradi, ii impaca pe toti.
Am terminat primele 10 zile cu Broncho-vaxom, sa vedem cum va fi la iarna, ca iarna trecuta a fost de groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare si de la noi, nimic nou, au fost cam mucioase dar le-a trecut.
Ii zic Nadiei dimineata: "pune-ti papuceii!", iar ea "mai, mami, nu se spune papucei, se spune botosei" (cred ca asa zice bona)
Ieri seara se tot certa cu imaginea ei din oglinda, apoi: 'mami, Dadia din oglinda m-a batut!" "Cum mama sa te bata?" "uite asa, a dat cu piciorul in mine, du-te si ceart-o!"
Tot ieri "mami sa sti ca un baietel cu ochelari de la scoala a impins-o pe Ioana, da las` ca mege Dadia la scoala si aiat eu lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Micola afara mai mananca cate putina banana cand ii dau lui Stefan, un pufulete( din astia ar manca...) si cateodata biscuiti. Ii mai dau in manuta cate un covrig din ala mai tare ca sa rontaie pt dinti.
Oricum eu ma stresez ca nu mananca "cum scrie la carte" adica la pranz supa/ciorba, piure de legume cu carnita.. Am incercat sa ii pun in biberon, simte gustul si refuza. Duminica a mancat ciorbita, ieri nu a vrut nimic.. doar lapte.. am incercat sa-i maresc intervalul dintre mese, dar degeaba..

Naty ce dulce e Nadia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy eram siguraaaa, daca iti amintesti eu ti-am zis astaaaaaaaaaa, si Irina are reflux, da-mi un telefon daca vrei sa vorbim mai multe

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off.Crisspy,imi pare rau,sanatate..o sa-si revina si-o sa fie bine.

Miere,sanatate lui Aidan,cum mai este?

Paula,incearca totusi sa te odihnesti,apoi cine stie cand mai prinzi timp liber.

Sanatate tuturor celor bolnaviori si o zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy imi pare rau dar sper sa se regleze cu tratament si in timp o sa treaca.

Ledi tare as vrea sa ma pot odihni. Mi-i ciuda si mai tare ca acum nu e nici Marius, nici nu ma agit cu curatenia si facutul de mancare. Am toate conditiile sa dorm si totusi...samanta rea
Voi cum mai sunteti?

Am fost la medic, bebe e bine are un avans de o saptamana si vreo 2 zile, undeva intre 1.960 si 2.400 kg, si-a scos si margelele de la gat. Eu am zis ca mi se intareste burta si obosesc f repede asa ca am primit indicatie de mai multa odihna si daca se intetesc durerile sa il mai sun. Daca totul e bine ne vedem pe 27. Anemia s-a mai ameliorat dar continuam cu fierul si mi-a dat si magneziu si ceva ovule pentru secretie.

Miere cum a fost la baby shower?

Naty ce dulce e Nadia. Asa le mai misca rotitele in capusor.

Micola sa fie sanatoase si prietena si bebelina. Iar tu o sa le vezi acasa.
Eu cat am stat in spital cu Marius nu l-am vazut decat pe sot cate maxim 10 minute pe zi.

Carmen tu ii dai lapte imediat dupa mancare? Sau aveti pauza? Poate ea stie ca oricum primeste lapte si de asta mai refuza mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las o

Paula, ce baietel mare ai tu in burtica Ma bucur ca sunteti bine, tot asa sa o tineti Tu ai grija cu oboseala ca si asta iti mentine anemia
Crisspy, offf, mititica, sper sa rezolvati problema cu fluxul si sa puteti papa in continuare laptic de la mami Aveti grija de voi
Micola, felicitari prietenei tale, sa fie sanatoasa bebica, iar mama sa-si revina rapid. Tu ce ai mai facut cu serviciul?
Rox, niste dulcinei puii tai
Naty, scumpa tare Nadia se vede dupa ochisorii ei cat e de isteata si nazdravana
Bee, cum mai sunteti?
Porumbita, de Robert nu ne zici nimic?
Carmen, sper sa-si revina repede cu mancatul Elena, sfaturi nu pot sa-ti dau ca al meu nu a mancat mai nimic in afara de lapte pana pe la 1 an si 5 luni...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Carmen, sper sa-si revina repede cu mancatul Elena, sfaturi nu pot sa-ti dau ca al meu nu a mancat mai nimic in afara de lapte pana pe la 1 an si 5 luni...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Pai cel putin ma mai linistesc stiind ca si "altii" nu au mancat decat lapte.

Off ce sa mai zic, asta e cotizez la profitul firmei de la care iau laptele praf.. de daca mandra e fitzoasa..

Stefan plange dimineata la gradi, dar cand merg sa-l iau nu vrea sa plece.. Azi miss mi-a zis ca este receptiv la lucrurile pe care ii invata, plus ca la gradi mananca, cele 2 feluri de mancare. E un inceput bun.
Ceilalti gradinari ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Anna, multumim de intrebare. Alexia e mai bine, mananca foarte putin, dar totusi nu refuza mancarea. Nu stiu daca v-am spus, dar duminica am fost in pragul depresiei cand am fost la prietenul Alexiei si care mananca, nu glumeste. Alexia a luat 3 lingurite si a terminat iar baietelul a terminat o cutie de branzica, ceva mamaliguta, plus biscuitei. Imi venea sa il mananc de drag, asa de frumos papa. Draguta mea nu i-a urmat exemplul.

De dormit, doarme mai bine, in ciuda faptului ca zugravim in camera ei si a schimbat patutul.

Porumbita, ieri a fost primul curs Fast Track Kids Explorers (pentru copii de 2-3 ani). Am ales aceasta varianta pentru ca dureaza 2 ore, in loc de o ora la FTK Tots.

A fost foarte frumos, Alexia s-a integrat imediat, nici nu cred ca a simtit cand am iesit din sala de curs. I-am spus doar ca mami lasa pe scaunel punga, ceea ce inseamna ca mami e colo. In rest, timp de 2 ore am stat cocotata pe geam, dupa o tufa de trandafiri, pentru ca sa vad ce se intampla in clasa. La prima vedere, cursurile sunt interesante, copiii sunt stimulati, se joaca, fac activitati, canta, danseaza, deseneaza, lipesc, fac planse si stegulete, sunt invatati sa stranga jucariile, sa duca bolul de mancare dupa ce au terminat gustarea, sa arunce paharul de plastic la gunoi etc. Totul se termina cu cantecele, dansuri, sarituri si zbenguieli iar Ale nu mai vroia sa plece. Aseara au fost 6 copilasi si 2 pedagogi. Unul din copilasi a plecat pt ca tusea si pedagogul a vorbit cu mamica pentru a-l lua din colectivitate.

La sfarsit, unul din pedagogi ne-a dat un feedback cu privire la comportamentul copilasului. Noua ne-a zis ca Ale e f sociabila si spontana, raspunde la intrebari comenzi, dar nu prea are rabdare sa stea sa asculte, deci va insista pe rabdare.

Crisspy, sa stii ca Ale a avut reflux, dar trece cu medicatie iar Motilium e fff bun.

Fug la sedinta.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput