Prietene la bine si la greu - 137
Raspunsuri - Pagina 9
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 hei salutari, se pare ca avem o castigatoare in lista de gradinite, probabil vom incepe cu 1 octombrie. Bineinteles ca trebuie sa repet recoltarea de pipi la dragos... nu a fost ok,sper ca proba Evei a nu fie si ea "contaminata" (am reusit ieri colectarea) Cum Dragos e cu muci,muci la greu intreb si eu ca prostul : se poate recolta exudatul nazal (asa retin ca il vor aici) acum,sau asteptam sa scapam total de ei? Trebuie sa sun la gradi sa ii anunt ca m-am hotarat,sa merg sa iau fisele de inscriere.... mami de gemenasi vara asta :) |
Acomodare usoara, este bine ca mai ai si tu timp pana incepi munca, sa fii pe langa ei
many_bani spune:
Ancutzule ce fain ca Sabi doarme deja la cresa si nu sunt probleme, la noi poate spre 1 ianuarie, este drept ca nici nu ne grabim.
coquelicot spune:
hello,
Duamna cu macii nu are ce zice pentru ca amanat examenul pana la sfarsitul lui octombrie. Dar niste must usor fermentat nu vrea nimeni?, hac?
In rest, e cam nasol cu consort vazut o data la 3 saptamani, dar mai avem putin si trece.
Pot spune ca va cam citesc din umbra si nu prea am stare si/sau timp sa raspuns desi am citit treburi interesante.
Matei este intr-o pasa buna cu mancarea, a devenit interesat de fructe de cand am inceput sa i le dau in parc cu furculita si scobitoarea si i le lasam lui sa le ia. A fost mare atractie cu scobitorile de plastic colorate su ii spuneam ca ii pun frigarui de fructe pe scobitori. Ne-am mai jucat cu zmeura, isi infingea in fiecare degetel cate una. El nu mai vrea nimic blenduit, numai cand vede un terci de la distanta il refuza, am renuntat de multa vreme sa ii dau asa ceva. Insa la capitolul lichide: ciorba sau lapte nu ia mai mult de cateva guri, ba cu paiul ba cu fulgi inmuiati,tot felul de artificii trebuie sa gasesc.o mica grija am cu laptele si lactatele pe care nu prea le mai vrea. In continuare, manaca cam prea putina carne, insa oul ii place.
Many, Raluci Daca sunteti ingrijorate cu nemancatul fructelor, niste goji nu le-ar placea? Am gasit si coacaze uscate.
Matei refuza deseori strugurii, insa daca ii zdrobesc pulpa de la struguri de tara cu coaja groasa direct in gura, e foarte incantat.
A inceput sa isi loveasca verisoara si pe mine, sa tipe daca vin copii langa el, protesteaza de multe ori, insa o face destul de light.
Nu stiu cum sa gestinez legatura cu verisoara lui pentru ca simt ca aici intervine toata familia prea vehement si din cauza asta el reactineaza asa, ca sa capteze atentia. Totusi, nu e genul de act care trebuie ignorat c-o sa treaca, adica trebuie mentionat ca nu e ok.
In rest vorbeste ca si noi, incercasem eu pe la 1 an si 8-9 luni sa notez ce spune, insa repeta tot ce aude, vorbeste ca si cat noi, bunica-sa ii tot spune poezii si cantecele si a inceput sa repete ultimul cuvant din versuri.
Abia acum a inceput cu cocotatul efectiv pe la locurile de joaca si sa se dea pe tobogan, insa si aici e prudent, nu-i foarte explorator.
Cred ca e ultimul fulgusor de pe aici care inca suge noaptea, la capitolul asta ma simt depasita, nu stiu cum sa ii explic pentru ca nu functioneaza mai nimic la el.Uneori mereg sa ii spun ca vreau si eu sa ma odihnesc si daca ii par suparata sau serioasa, se culca la loc. Adica, acum cred ca am inteles postarea pe blog a lui Monis despre reactionarea la ridicarea vocii, si eu observ ca cel mai bine reactioneaza cand ii spun ca m-am suparat pe el si ii evit privirea. Am o problema cu metoda asta pe care a aplicat-o si maica-mea la mine si m-a marcat pe vecie. E foarte voluntar si trebuie sa gasesc solutii sau alternative mereu.
Ma bucur ca le-am citit pe Lavinia si Dymosi pup recent sarbatoritele: Dienutze, Cory, Andre si Alexa si trimit un special welcome pentru Livia si sper sa ajung si la urarea de rigoare pentru Ariadna sau sa primeasca un pup in avans.
Licurix dar niste dovlecel sau spanac? eu zic ca brocoli sau conopida baloneaza mai putin decat cartofii dar tu stii cel mai bine, tu esti barometrul pentru el.
Citesc apropae cu sufletul la gura povestile de la gradinita, incredibil cat de repede am ajuns aici, ce sentimente trebuie sa va incerce .
Lyly Ce lapte accepta alex? Lui Matei pare sa ii placa laptele de capra insa mie imi pare ca nu are notiunea bautului de alte licchide din cana. Adica el stie ca apa bea doar cat ii e sete, cate o gura sau mai mult, dar nu sa bea pana se satura sau termina, nu stiu daca are sens ce spun eu aici.EL bea cu lingurita sau tzarait din pahar, dar cantitati foarte mici.
, sunt prin preajma.
many_bani spune:
citat din mesajul lui coquelicot hello, Duamna cu macii nu are ce zice pentru ca amanat examenul pana la sfarsitul lui octombrie. Dar niste must usor fermentat nu vrea nimeni?, hac? mama lu' Capisonel |
Bun si mustul, dar eu vroiam cinsteala mare, cum era odata pe bancuta.
Bafta multa la examen si felicitari ptr. Mateiu' vorbaret
gabitza35 spune:
Raluci,cand gasesti solutia pt nemancat de fructe sa-mi spui si mie... acu o nasaptama reincepusem sa acceptam banana....acum nu mai vrem nici aia. Am incercat si fructe la borcanel...nici nu deschid gura,cred ca functioneaza si ei pe principiul Matei by Coque,vad terci NU hotarat...
vara asta :)
ali762000 spune:
Livia la multi ani!
Imi pare rau ca sunt copilasi cu mucisori. Pupam sa le treaca cat mai repede.
Dar sa va spun ca azi m-am dus in parc si era 2 mamici cu copii bolnaviori in loc sa ii tina in casa pana le trece raceala i-a adus in parc la virusat alti copii. Eu l-am ferit cat am putut pe Mihai si dupa vreo 5-10 min am plecat de acolo.
Revin mai tarziu s-a trezit Mihai si ...
gabitza35 spune:
ali,si eu i-am scos afara raciti.E drept ca nu i-am dus in parc,pt ca,avand organismul slabit de la raceala ,sa nu mai colecteze si altceva. Ai mei,daca trec 2 zile fara a bifam macar o iesire afara,pur si simplu rastoarna casa...plus ca se aseaza sub usa de la intrare, miorlaie si trag de clanta, se incalta,imi aduc cheile....e musai sa-i invart macar in jurul blocului....
Sa vedem cum vom adapta scurtatul zilei cu programul lor de plimbare... pana acum prestam zilnic 2 iesiri... si acum tot asa,dar la 19.30 cand iesim la joaca,toti copiii se duc spre casa....cand vom incepe si gradi ....si mai complicat...
many_bani spune:
citat din mesajul lui gabitza35 ali,si eu i-am scos afara raciti.E drept ca nu i-am dus in parc,pt ca,avand organismul slabit de la raceala ,sa nu mai colecteze si altceva. Ai mei,daca trec 2 zile fara a bifam macar o iesire afara,pur si simplu rastoarna casa...plus ca se aseaza sub usa de la intrare, miorlaie si trag de clanta, se incalta,imi aduc cheile....e musai sa-i invart macar in jurul blocului.... Sa vedem cum vom adapta scurtatul zilei cu programul lor de plimbare... pana acum prestam zilnic 2 iesiri... si acum tot asa,dar la 19.30 cand iesim la joaca,toti copiii se duc spre casa....cand vom incepe si gradi ....si mai complicat... mami de gemenasi vara asta :) |
Cand incep gradi, o singura iesiere dupa somn daca merg la program scurt iar la program lung, eu m-am gandit ca mai ramanem un pic prin fata blocului cand ajungem acasa.
gabitza35 spune:
pai sigur doar la o iesire ajungem....si un pic plimbati in carucior de la gradi pana acasa(asta pana incep eu serv).Partea mai nasoala este ca de aprox o saptamana,Dragos si-a facut programul de somn de la 15-18+ ...pana mancam,schimbam,etc e luna sus pe cer
many_bani spune:
Gabi am vazut si eu poze voastre din vara, sunt adorabili copii si par mari, cel putin Eva cu codite daca nu stiam cati ani are, zicea lejer 3 ani, iar dragos este baietel, asa tuns, gata cu bebelusheala.
Dragos nu are suzi, numai Eva?