Prietene la bine si la greu - 137
Raspunsuri - Pagina 8
lylyana.ion spune:
febra a avut si alex la turci, cam in acelasi timp cu mucii, insa nu era f mare.
eu am pus pe seama maselelor care ii dau ceva batai de cap fiind imflamate 2.
many, din pacate tot cu salvarea am ajuns si noi la spital. am chemat initial dr la hotel, sa platesc consultatia si gata. dar cum lui i s-a parut a fi mai grav ne-au dus la spital.
nu pot sa zic decat ca alex era super incantat si numai cu nino nino era pe buze.
din categoria "cacoa" alex spune "cuca" la autocar, cuvant nou invatat la turci.
ionelamaria spune:
Ziua buna
Vin dupa inca o noapte de nesomn. Febra iar . Am luat analizele lui Mihnea si e virusache asa ca asteptam inca 1-2 zile sa treaca. Sa mai spun ca sta bine cu Fe inca, desi laptic de la mami putin in ulttima vreme primeste si supliment de fier nu a primit deloc de la nastere ?
Acum canta si se rostogoleste pe aici...iar eu mor de somn
V-am citit si am retinut cate ceva...
Raluci, ce zici tu de bagaj? Eu nu l-am facut? Ore ce ar trebui sa fac? sa imi iau???. Sunt zob!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
raluci_b spune:
Many vaccin acusi la 13 luni Infarix penta si la otpionale acum la 2 ani este Varilix. Sarumana de info fructe, asa zice si duamna de la gradi ca sigur se va da pe brazda, acum Renus nu mai serveste nici bucati nici blenduit, nici cum nici macar banana, din care incepuse sa muste frumos
Sa va zic o chestie interesanta, la exudatul nazal a lui Renus a iesit staf. auriu. Evident ca am facut in pantaloni si sun pedi, care zice asa si? ala este peste tot, la mine pe birou pe lingurita, acasa, peste tot DECI: nu e caz de boala! Daca la gradi spun ca nu e de venit asa, il speli BINE in nas cu ser fiziologic si se mai recolteza inca o data. Staf. asta e ubicuitar
v-am povestit ca sa stiti in caz ca intalniti problema
Ionela, Dana - bagajul eu zic ca e bine sa fie facut, suntem mai solicitate ca la prima sarcina, unde nu ne alerga nimeni, dar clar sa stea acolo pana la termen si eu zic Many la fel macar 10 saptamani, dar am asa niste dureri si parca azinoapte ceva contractii dar nu vreau sa ma mai gandesc, astept vineri sa merg la doctor
Chiar asa Duamna cu macii cu permis nu zice nimic
Many eu am pers la pedi la 3 luni, asta dupa ce a implinit 1 an
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
raluci_b spune:
Imi pare rau de puii cu febra si muci, la noi s-a reparat repede cu 2 oscilo pe zi, Sanatate multa
si ca tot e sezonul febrelor am achizitionat asta http://www.epitic.ro/product--beaba-termometru-exacto-4-in-1--4744.html
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
LiviaG spune:
Fetelor va multumesc tare mult de urari!
Laura, tare rea problema cu fierea! Fa-ti supa de pui, cu taietei, in care sa strecori un morcov si o bucatica de telina.Si incearca sa bei ceai mult, si daca nu suporti ceaiul, macar apa plata!
miany greu tare cu raceala!
Si eu mi-am facut geanta de spital, nu de altceva, dar nu vreau sa se intample ca data trecuta, si sa imi faca soacra mea morala ca ma prinde nasterea pe nepregatite!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Sa va zic o chestie interesanta, la exudatul nazal a lui Renus a iesit staf. auriu. Evident ca am facut in pantaloni si sun pedi, care zice asa si? ala este peste tot, la mine pe birou pe lingurita, acasa, peste tot DECI: nu e caz de boala! Daca la gradi spun ca nu e de venit asa, il speli BINE in nas cu ser fiziologic si se mai recolteza inca o data. Staf. asta e ubicuitar |
Noua ne-au cerut numai exudat faringian si coprocultura, poate stiau ei ceva
Despre vaccin m-am uitat in carnet, daca am vazut bine, nu era trecut decat la 4 ani, insa nu bag mana in foc ca am vazut bine, eu uneori citesc si cum imi convine mie , asa ca maine cand duc copilul o sa intreb asistenta.
Am o intrebare la mamicile cu copii la grdi/cresa, la voi exista carnetel cu obs. cu ce a facut copilul in ziua respectiva (activ. extra. scolare, sa zic asa)? Azi in vestiar am vazut la baietel de la o alta grupa de 2-3 un vocabular in care scria de ex: azi nu a mai plans dar la ora 10 a amintit de mami, a sta pe olita 10 a facut pipi, a socializat cu cutarica. NOi nu am primit inca asa ceva si sunt si eu curioasa ce face el in clasa. La sf. de sapt. primim informare cu activitatile colective, iar pe cele individale mie mi le-a comunicat educatoarea dimineata, de ex. sapt. asta Vlad ca activitate individuala a avut dezvoltarea limbajului prin cantecelul preferat, fructe (aici nu a vrut decat nana indiferent ce-i arata iar strugurele a preferat sa-l manance decat sa vorbeasca despre el) legume, etc. Insa nu stiu nimic, daca el interactioneaza cu alti copii, stiu ca-i pune la olitza, dar nu stiu daca si sta,etc. Deci asta vroiam sa stiu daca la voi exista acele carnetele?
Si daca tot sunt la capitolul gradi sa va zic ca azi cand am mers sa-l iau am fost anuntata ca trebuie sa mai astept ca Vlad sta la masa si ca nu vor sa-l deranjeze, de fapt pregatesc incet, incet programul cu masa, de la 1 oct. A venit copilul cu educatoarea dupa vreo 25 min. tot un zambet dar si schimbat de hainute, cica a mancat singur toata ciorba, dar a dat si pe el si a trebuit sa-l schimbe
Maine este zi de tuns si ptr. ca noi nu ne-am mai apropiat cu masina de tuns de el, i-am facut programare la ciufolici, sunt curioasa daca o sa faca circ.
Burticilor va citesc cu mare drag si mor de invidie +++ cand vorbiti de bagaje
cristina_boc spune:
Salutare,
Spun si eu La multi ani! si Bine ai venit! Livia.
Eu sunt undeva pe la fundul butoiului. Andrei o tine intr-o maraiala continua. Se trezeste marait, se culca si doarme cu maraieli, iar eu sunt terminata. Ma mai aseaza pe pat, si zice: tzitzi mami.
pentru fulgusorii bolnaviori, sa treaca repede.
Ancutza_Bro spune:
salutare natiune de mamici si pitici
Livia
Raluci si noi am facut exudat faringian si nazal, si la noi a iesit stafilococ auriu, dar ne-a explicat dct. de familie ca nu e patogen si ca nu trebuie sa ne facem griji...La cresa, asistenta s-a uitat pe rezultat, dar nu a comentat nimic
-am burtica si pe micul "gradinar"
Monis Sabina doarme la cresa de o saptamana jumate deja , totul e ok, doar ca a inceput mofturile acasa, ceva de genul Iulian, doar ca nu plange, doar se miorlaie intr-una...m-a zapacit de cap...ba vrea sa-si scoata sosetele, ba nu vrea, ba vrea sa bea apa, ba nu mai vrea si o tine intr-o miorlaiala continua
Santiago ce face? e mai bine ?
Many chiar ieri ma gandeam si eu la chestia asta de care zici...la noi nu sunt carnetele din alea...si eu sunt tare curioasa ce face Sabina toata ziua, cum se joaca, cum interactioneaza cu ceilalti copii...ideea cu carnetelul ala e geniala d.p.m.d.v
din pacate, la cresa de stat sunt putine ingrijitoare si niciodata nu au timp de stat la povesti...imi spun doar ca a fost cuminte, nu a plans, a mancat tot si a adormit relativ usor...mai multe nu mai apucam sa vorbim
cica treaba nasoala e cand o pune pe olita , nu vrea si pace, plange si nu face nimic ... mai asteptam, poate daca ii vede pe ceilalti o sa faca si ea la un moment dat
felicitari pt Vladut-cel-mancacios
Lylyana imi pare rau ca ati avut episodul cu spitalul chiar in vacanta
Ionela sper ca ai dormit si tu cu Mihnea la pranz si ca esti mai odihnita...felicitari pt Fe, nici nu ma asteptam sa aiba lipsa , nici eu nu i-am dat suplimente Sabinei niciodata
am fugit dupa Sabi...va pup
gabitza35 spune:
hei salutari,
se pare ca avem o castigatoare in lista de gradinite, probabil vom incepe cu 1 octombrie.
Bineinteles ca trebuie sa repet recoltarea de pipi la dragos... nu a fost ok,sper ca proba Evei a nu fie si ea "contaminata" (am reusit ieri colectarea)
Cum Dragos e cu muci,muci la greu intreb si eu ca prostul : se poate recolta exudatul nazal (asa retin ca il vor aici) acum,sau asteptam sa scapam total de ei?
Trebuie sa sun la gradi sa ii anunt ca m-am hotarat,sa merg sa iau fisele de inscriere....
vara asta :)