Prietene la bine si la greu - 137
Raspunsuri - Pagina 7
dana n. spune:
Neata!
Multumesc de cafea ...sunt trezita de la 6 dimineata. David s-a trezit cu foamea-n gat: "manica, manica"(adica mancarica)
Livia
Strumfy, la cati mai multi ani fericiti impreuna!
Monis, crede-ma ca sunt speriata tocmai ptr ca nu am uitat prin ceea ce am trecut...
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 31+ cu
lylyana.ion spune:
Neata!
cate ceva despre noi:
dormitul la pranz e de vis, adoarme singur, bine, cu cine este in pat, si doarme in jur de 3 ore. seara se culca pe la 9. noptile difera de la una la alta. acum 2 nopti a plans continuu+leganat, azi-noapte a dormit de la 22 la 5.45 cand a considerat el ca a dormit suficient. Pe timpul noptii bea apa cel putin o data.
Dimineta cum face ochi face pipi la olita si mananca cereale cu lapte si o banana(nu de fiecare data).
La capitolul mancare nu am ce comenta, mananca ciorbe de legume/pui/vaca/rosii/supe si gratare de pui, ficatel, peste cu paste, orez cu lapte, si mai ales marea lui dragoste pilaful. fructele sutn nelipsite, cate 2-3 pe zi, este mare fan banana acum, mananca vreo 3 pe zi.
de principiu e cumintel, doar ca ne alerga de ne zapaceste, are genunchii si coatele in permanenta julite, noroc ca a venit frigul si l-am imbracat cu haine lungi.
este mare mare cartea junglei, fan thomas si chuggington, am ascuns dvd-urile ca nu se mai culca seara de dragul lor (la mama nu le poate vedea ca au ascuns dvd-ul si seara il apuca cheful de vizionat)
cu vorbitul sunt in urma, mai repeta anumite silabe dar ne intelegem si asa. eu una nu ma grabesc pentru ca stiu ca-mi voi dori f f mult sa taca la un moment dat
Nu stiu ce as mai putea sa va spun...la munca e de munca, mai aveti putin si incepeti majoritatea serviciul, va doresc multa bafta!
Livia
la multi ani fericiti Strumfilor!
si pentru ieri sotz de Monica va asteptam cu drag la Bucuresti!
Licu, ce frumos vorbesti de copilasi
ps: aveti cateva poze din concediu la semnatura
many_bani spune:
La multi ani (scuze de intarziere) tati de Mariuca, multa sanatate si putere de munca.
LIVIA
Strumphy la cati mai multi ani impreuna, sa imbatraniti frumos alaturi de fetitzele voastre
many_bani spune:
Licu, o carne de vita fiarta si poti langa sa faci cartofi fierti si apoi uscati (rumeniti) putin la cuptor, sau la cuptor curcan, pieptul iese delicios. Ma bucur ca ai ajutoare. Multa sanatate
raluci_b spune:
LIVIA La Multi Ani fericiti, ma bucur sa te avem printre noi
La Multi Ani strumfisorii, multi inainte cu dragoste maxima
La Multi Ani sot de Monica, viitori Bucuresteni, va asteptam
Lyly imi place ce spui despre Alex, am vazut pozele te invidiez pt mancatul fructelor, eu m-am tot plans pe aici ca Renus nu vrea deloc fructe, nu am gasit inca rasunsuri, mai cautam
Licurici, asa este tare greu pt cei fara de ajutor, imi pare rau de criza, sper sa-ti revii repede, sa ai grija si la cartofi ca si aia fermenteaza
Many sarumana de cafia, ce viata pe tine, oras alea alea, la noi mucii sunt pe trecutelea, cred ca joi il duc la gradi
Dana vazut pozele, arati de miliarde impreuna cu David cu breton smecher
M-am apucat de bagajul de spital, iar incep sa nu mai am rabdare
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 28+cu
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Dana vazut pozele, arati de miliarde impreuna cu David cu breton smecher M-am apucat de bagajul de spital, iar incep sa nu mai am rabdare Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 28+cu |
Eu am deja facut bagajul M-am speriat asa tare cand am avut dureri de burta incat am zis ca e mai bine sa am totul pregatit. Pana si scoica si hainutele lui bebe cu care il aduc acasa le am pregatite.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 31+ cu
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b M-am apucat de bagajul de spital, iar incep sa nu mai am rabdare Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 28+cu |
Mai lasa nitel bagajul ala de spital, Cezar nu se grabeste, cel putin sa nu se grabeasca vreo inca 10 sapt.
Sa stii ca si eu eram suparata ca Vlad nu mananca fructe decat cu mari "eforturi" si erau pasate/blenduite, insa la gradi sunt zile cand primesc fructe cu biscuiti la micul dejun si a descoperit ca este frumos sa manance fructe intregi/bucati. Cand imi spunea educatoarea ca a mancat 2-3 portii, credeam ca ma abureste , dar de o sapt. cum ajunge acasa vrea "nana" (banana/mar ) si boaba/babitza adica struguri, dar sa-i dau lui ciorchinele si ciuguleste dupa el. Vine si cu cuvinte noi, ieri am vorbit cu mama la tel si el a strigat mamina si cand l-am pus sa repete a zis la fel, mamina si tataie. Cuvintele mai grele le adapteaza de nu intelegi nimic din ce vrea. A primit un tractoras nou si l-am auzit prin casa cacoa, daca nu imi arata nici prin cap nu-mi trecea la ce se referea si mai sunt si altele. Cand il intreb daca ii este somn incepe sa cante "nani-nani, pup-pup-pup" si-a facut o combinatie dintr-un cantec de leagan si "in casuta din padure" din care ii place tare numai partea cu pupaza.
Insa indiferent ce fac, cand il las dimineata la gradi tot chitzaie un minut, de multe ori nici nu ajunge in clasa si a tacut, sper ca intr-o zi sa-si dea seama ca e cazul sa se potoleasca .
Eu astept de mult cinsteala de la Coquelicot, pai nu face si ea cinste ca proaspat, oare Matei cum mai este?
Lyly sa va fie de bine vacanta, chiar si asa cu partile mai putin placute. In Turcia ati fost? Noi cand am iesit din tara, tot timpul am facut asigurari de sanatate cu decontare directa ca sa nu avem batai de cap. Dar si asa, fina mea a reusit sa recupereze de la asigurator banii, a pierdut ceva la paritate dar a fost ok. La ei a fost vorba despre un accident al copilului la locul de joaca, clavicula rupta, si au fost taxati ca a fost dus copilul cu salvarea de la Nisipuri la Varna, dar au primit factura.
Imi place cate lucruri frumoase (si mai ales folosirea olitzei) face Alex.
Gata trebuie sa plec dupa cupchil.
dymomo77 spune:
Ma asez si eu la masuta pentru o cafea in vena daca se poate.
Livia si familia Strumfilor.
Si pe mine ma zapaceste cu "Trenul tuc tuc"... ii place la nebunie. Rade si danseaza...
Eu sunt calcata de tren dupa o noapte nedomita pe motiv de copil cu febra mare fara alte simptome. Aseara l-am culcat cu 38.3 si o doza de nurofen. M-am trezit pe la 2.45(noroc ca se foia) si cand am pus termometrul era sa imi cedeze inima: 39.9. Asa ca am luat panadol si am facut impachetari cu apa cu otet. Dupa vreo 40 de minute a scazut la 38.3 dar mie mi-a pierit cheful de somn asa ca am stat in pat cu mana si buzele pe el toata noapte. Dimineata era vesel si febra ioc. Am sunat pediatrul si mergem diseara poate isi da seama el ce are ca eu nu vad nimic nici respirator nici digestiv.
many_bani spune:
Eu nu l-am mai dus pe Vlad la pedi. de la un an si 2 luni, ptr. vaccin si atunci am primit si setul de analize. Stau si ma gandesc daca acum la 2 ani sa-l duc, daca nu este cazul. Episoade de febra, un scaun-doua moale sau o voma pe acolo am avut, dar nu persistent si daca a trecut am lasat copilul in pace.
Urmatorul vaccin obligatoriu cand este? sau pana la scoala am scapat?
Acum chiar am fugit