Prietene la bine si la greu - 137

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Dana imi pare rau ca nu e prea roz situatia cu diabetul, dar ai incredere ca vei scapa odata cu sarcina . Cat despre copil neintors, in RO se face cezariana in 130% din cazuri. Desi inainte copiii se nasteau natural chiar si asa. Medicul tau ce zice? Indiferent de diabet sau nu, tu tot minunat arati. Si Davidelul a crescut grozav!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Monis, cu medicul inca nu am vorbit despre asta. Oricum nu nasc cu cel care imi monotorizeaza sarcina. Moasa a fost pe la noi si ea mi-a zis ca atata timp cat nu este in pozitie transversala incercam natural...dar ma cam sperie ideea.
Davidelul a crescut...dar presupun ca ai observat si bretonul pe care i l-am "ciumpavit".

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Monis, nu mai stiu ce ati facut cu dintisorul lui Iulian? am si eu un prieten al carui baietel de 2 ani jumate si-a spart dintisorii in asfalt si cauta disperat un medic stomatolog pentru copii...

Livia, bine ai venit printre noi!

Laurici, ce-mi place cum povestesti de strumfii tai ai un baietel tare, tare frumos, nu stiu daca ti-am mai zis, seamana cu mami a lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Dana imi pare rau ca nu e prea roz situatia cu diabetul, dar ai incredere ca vei scapa odata cu sarcina . Cat despre copil neintors, in RO se face cezariana in 130% din cazuri. Desi inainte copiii se nasteau natural chiar si asa. Medicul tau ce zice? Indiferent de diabet sau nu, tu tot minunat arati. Si Davidelul a crescut grozav!

Monis, cu medicul inca nu am vorbit despre asta. Oricum nu nasc cu cel care imi monotorizeaza sarcina. Moasa a fost pe la noi si ea mi-a zis ca atata timp cat nu este in pozitie transversala incercam natural...dar ma cam sperie ideea.
Davidelul a crescut...dar presupun ca ai observat si bretonul pe care i l-am "ciumpavit".

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 31+ cu

Dana, eu m-am nascut asa... ultima zi a anului zodiacal cu picioarele inainte . Nu cred ca esti speriata, chiar nu te cred dupa travaliul cu David . Am vazut ca are breton, dar n-am bagat de seama sa fie franjurat...

Miany si eu am crezut ca am dat lovitura cu bariera de jucarie de care am scris pe blog, ca ma innebuneste cu barierele si a fost un mare fiasco...

Ava dentistul nostru a zis ca nu e cazul de nici un fel de interventie. Daca nu gaseste nici o recomandare, noi mergem la www.incisiv.ro/" target="_blank">asta. E un super tip, eu la usa cator dentisti am batut... unul mai fain nu am nimerit. Acum merg la el de 9 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Va las si eu cateva pozici de la www.facebook.com/media/set/?set=a.283717534972664.78606.100000032604592&l=d7ec7df2e4&type=1" target="_blank">zoo Leipzig, facute ieri.

Super poze !

rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Neata,

, multa ptr. doritoare. Fug sa duc copilul la gradi si apoi o intind prin oras.
O zi faina sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si de la cluj!!!

suplimentez lasata de many si va urez o zi buna!!!

puiul meu s-a trezit la 7.30 si primul lucru care l-a cerut a fost sa-i pun "trenuletul tuc tuc"..de cateva zile ma zapaceste cu piesa asta....eu ma simt ca si lovita de tren: ma doare gatul,am nasul infundat,ma dor articulatiile..deci m-am molipsit si eu de la fiu-meu...

Licu ce frumos ai povestit de strumfii tai; ma bucur ca lucrurile au intrat pe un fagas normal...

see you!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Neata!

Hai sa va servesc cu -prajituri de toate felurile, cu un suculet
natural de pere, cu opalinca de pruna, si mai tarziu...cu ciorbita si friptura...inca nu e gata!

Janisz ma omoara de dimineata....e dezastru...si-a stricat vreo doua masinute si acum vine la mine sa i le repar....i le-as repara, dar nu am ce, ca sunt facute praf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata...
Monis, lactate doar cate o feliuta de cascaval mai servesc, sau niste cas de oaie framantat de mama mea ca la Moldova, laptele mi l-a interzis oricum pediatra, tot pe motiv de colici la bebelus. Acum nici pe astea nu pot sa le mai halesc, am avut ieri si alaltaieri trei crize de durere in cosul pieptului, super nasoale, de ieri seara am lasat soacra cu copiii si am fugit la urgente, asa de rau mi-a fost. Nici dupa cezariana nu am avut dureri asa cumplite. Cica am fierea plina de impuritati, nu au putut sa vada daca sunt si pietre, cel mai probabil sunt, sa tin regim 2 zile cu fierturi si supe si sa ma duc joi iar la eco sa vada care e treaba.
Apropo de regim, ce fierturi va trec prin cap ca as putea manca??? Inafar de morcov si cartof nu imi trece nimic prin cap, fara fasole/varza/mazare, astea care fermenteaza..
Nu mai zic ce neputincioasa ma simt, aseara cand am fugit la urgente Dragos plangea de colici si de foame, lp era expirat, daca ma oprea in spital pt tratamente sau altele trebuia sa ii dea soacra lp ca nu se potolea, off... Noroc ca am socrii in oras si au putut sa ne ajute, nu exagerez dar in 10 min au venit la noi val vartej, sa vina repede sa ramana cu copiii, nu vreau sa ma gandesc la mamicile care nu au la cine apela deloc in caz de urgente..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Livia sa traiesti sa infloresti! Multumim de tratatie!

Licu aoleo, ce faza naspa cu fierea aia. Pai supe si cred ca si la cuptor poti sa-ti faci, o friptura slaba, facuta in aburi cu cartofi, mere, gutui ca garnitura. Nu prea stiu de regim... dar iti tin pumnii sa-ti fie bine sa poti avea grija de pui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
La multi ani fericiti Livia!
Monica La multi ani sotului(pt ieri)!
Si va cinstesc si eu cu tot ce va doriti...prajituri,inghetata, tort, sampanie,cockeluri...ca noi sarbatorim 3 ani de casnicie si e mare veselie.
Va pupik pe toate!

Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata

Mergi la inceput