Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***
Raspunsuri - Pagina 31
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI draga noastra Pisik!!! Sa ramai mereu persoana minunata care esti acum 

Ce frumos ca te sarbatoresti la o zi dupa mami 
Ilinca stiu despre ce carte vorbesti. O am acasa cam de 1 saptamana, am rasfoit-o un pic, dar inca nu m-am apucat s-o citesc. M-au speriat un pic subiecte delicate de la cuprins si am zis ca nu gasesc acolo acolo sfaturi gen "pusul la olita" etc. Dar de citit tot aveam de gand s-o citesc. Chiar vroiam sa va intreb ce parere aveti despre ea. Acum clar o citesc ![]()

Am mai gasit o tipa psiholog care scrie tare fain. Cred ca o sa ma si vad cu ea in curand. Vreau sa va dati si voi cu parerea
http://www.psihologpentrucopii.ro/raluca/
Aris ce putin mai ai
Tin pumnii sa fie totul bine pana la capat si sa poti sa nasti natural asa cum iti doresti 
Pana la urma am fost aseara la cumparaturi. A fost taaaare bine. Eu singurica, fara sa traga nimeni de mine
I-am zis lui David unde plec si a fost super ok. S-a distrat foarte tare cu taica-su, nici n-a intrebat de mine. Urmatorul pas, in viitorul apropiat este sa-i trimit pe ei de-acasa, impreuna ![]()
David a racit, nu inteleg unde. Am avut o noapte cam maraita. Acum inca doarme
Ma duc sa-l trezesc.
Sa aveti o zi frumoasa!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
19+
Floric spune:
Aris, ce reactii iti da gynipralul asa de grave incat s anu il poti lua? te intrbe pt ca eu am facut ratament cu el de la 8 sapt pana u 2 zile inainte de taiere, ce-i drept intravenos prin perfuzie, dar nu am simtit nicio reactie urata. Uneori cand vroiam sa plec mai repede acasa dadeam eu (desteapta) perfuzorul mai repede si parca ma luau asa ceva calduri dar in rest...m-am simtit bine dupa fiecare perfuzie si nu am avut contractii. Cred ca si acum am colul beton de la atata gynipral.
daca te lasa sufletul poti incerca intravenos...dar te incurajez ca trebuie sa stai pe putin 6-7 ore la o doza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
pisigri spune:
Aris, vorbeste cu dr tau, dar daca el asista nasteri naturale (ma rog, nasterea TA naturala) la orice ora si in orice zi, nu vad de ce sa optezi pentru cezariana? Ca doar si aia, oricit de programata ar fi, daca se declanseaza nasterea naturala....ajungi tot la cezariana "la cald"...
Oricum, eu zic ca n-o sa fie cazul, o sa nasti la termen !
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simonapro spune:
La multi ani PISIK, sa ai mereu o viata fericita si implinita alaturi de cei dragi

Olga: ma bucur ca te-ai mai relaxat putin si ca David s-a comportat bine, multa sanatate 
Eu ma pregatesc sa-l duc pe Luc la soacra-mea, merg cu mama la spital la unchiul meu, din pacate nu mai are nici o sansa si are doar 56 de ani 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
pisigri spune:
Olga, am citit cite ceva si mi-a placut, pina am ajuns la pedepse si a inceput sa imi displaca. Bine, ce spune ea acolo e in mare parte de bun simt, insa m-a ...iritat ideea de pedeapsa necesara si de necedare in fata copilului.
Imi place mai mult ideea de pedeapsa ...fireasca, constind in consecintele directe ale faptei gresite. Si imi displace ideea cu time-out-ul ala de gen 3 minute la colt etc.
Si am impresia si ca David, ca si Ilinca, este un copil f sensibil, care pune la suflet supararile celor din jur, asa ca nu ajunge sa aiba nevoie de pedepse de genul celor mentionate de ea.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Am mai gasit o tipa psiholog care scrie tare fain. Cred ca o sa ma si vad cu ea in curand. Vreau sa va dati si voi cu parerea http://www.psihologpentrucopii.ro/raluca/ |
Mersi pt link, l-am salvat, pare interesant blogul, studiez cand am vreme !
Ai aflat cand e socrela disponibila
Noi wkd asta mergem in Retezat, aseara am primit invitatia si nu o putem refuza :))) !! la ce vreme buna este abia astept sa mergem, vine si o fetita de varsta Adei asa ca o sa aiba companie !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Tufetelor am o rugaminte : daca vedeti pe undeva colanti de fetite maro sa ma anuntati ca tare imi trebuie la niste rochite de toamna si ma enervez ca nu gasesc
stiu, am si eu niste probleme :))
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Olga: ma bucur ca te-ai mai relaxat putin si ca David s-a comportat bine, multa sanatate ![]() Eu ma pregatesc sa-l duc pe Luc la soacra-mea, merg cu mama la spital la unchiul meu, din pacate nu mai are nici o sansa si are doar 56 de ani ![]() Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Multumesc

Imi pare rau pentru unchiul tau

Olga, mamica lui David iepurasul

si
19+
Gianina34 spune:
olguta - ma bucur mult de momentul de respiro care l-ai avut aseara
ca ti-ai mai incarcat bateriile sa poti rezista incontinuare, sa ai muuuulta rabdare
pupacim si davidutzul scumpel 
simona - imi pare tare rau de unchiul tau
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori