Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Oare de ce nu imi merge bolduiala si colorarea cand scriu ?? ooo nici emotiocane nu mai pot pune , tre' sa le scriu
Olga, stai linistita ca si noi mai facem vanzare la pampersi, chiar azi trebuie sa aprovizionam, Ada ne anunta dupa ce face de fiecare data, cand se trezeste o punem pe olita si face de obicei, cam la nivelul asta suntem si noi dar eu recunosc ca nu m-am stresat deloc si rezultatele sunt pe masura

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata
stiu ca am cam lipsit la raport dar nu stiu cum se face ca de cand stau mai mult pe acasa am mai putin timp de forum. probabil pt ca nu mai sunt cu despre copii in bara mereu
desi sunt in urma rau am zis sa intru sa stiti ca sunt bine, chiar f bine. am fost si la eco si bb e bine merci, s-a intors cu capul in jos(deci ma pot pregatii de naturala), colul arata super dupa cerclaj, copilul e insfarsit si el cu 3 zile in urma fata de um asa cum stiam ca trebuie sa fie(ma cam speriasem ca fac un tanculetz de 4kg). contractii am cu tot tratamentul dar cica nu au ce face daca l-am sigilat bine pe bebe acolo trebuie sa stea la locul lui. undeva pe 23 nov. o sa taie firul si vedem daca mai sta sau iese.

vitamina mea mica e bine, nu a mai avut nici un accident in chiloti de o saptamana, deci ma declar multumita. am avut doar vreo 5 zile de acomodare ceea ce eu consider o mare reusita.

am vrut sa va intreb care era chestia cu ceapa pusa la nasul copilului ca am uitat si aia mica a lui sora-mea e mucioasa.

si doi, tin minte ca demult de tot v-ati adunat mai multe fete la o intalnire intr-un local f fain cu canapele, covoare...etc. tot pt sora-mea, vor sa se intalneasca fetele de la odiseea lor si le ytebuie un loc in care sa se simta bine cu copii care inca nu merg bine in picioare.

sper sa reusesc azi sa va prind din urma

gasca

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!!

PISIK

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia minunata care iti este alaturi !!

Si noi, si noi cintam lamulti ani !!!!!

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Floric, multumesc.
Pina la urma, tot la sticlarii am ajuns si noi, seful a pus bani (mai multi decit noi) dar m-a trimis la sticlarii :) asa ca....gind la gind. Din pacate nu a vrut sa mearga cu mine :(((

Novus, nici mie nu imi merg emoticoanele, iar pagina e latita cit o zi de post, ajunge pina in biroul de alaturi :)))

Aris, bine ca sinteti bine.
Cu ceapa, era faza sa pui o ceapa taiata in doua (io stiu strivita, ca sa iasa mai mult suc din ea) pe o farfuriuta cit mai aproape de nasul mucos, peste noapte (sau la somnul de prinz, sau cumva sa stea cu nasul in ea cit mai mult). Daca stie cineva mai multe, rog sa completeze ca si eu mai folosesc de-astea..

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aris, din cate stiu eu fetele s-au adunat la Verde Cafe in Bucuresti, am retinut ca tare mi-a placut si mie locatia !!!
http://verdecafe.ro/

emoticon care da pupici :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor

o ploaie de pupicuri pentru draga noastra pisik -La multi ani! din tot sufletelul nostru

aris - cu cerclajul nu se rezolva in totalitate problema unei nasteri premature asa ca trebuie sa ai grija mare incontinuare; eu am facut operatiunea prin saptamanab 21 parca si tot am stat cu sufletul la gura pana la capat, din cauza contractiilor - ca sa nu mai spun ca mi s-a rupt apa iainte de "termenul" stabilit pentru cezariana; dupa experienta mea, contractiile dureroase nu sunt bune deloc si poate ar trebui sa mai intrebi dr si de alte medicamente, combinatii, scheme...
multa sanatate si noroc incontinuare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

la cafeverde ar trebui "inspectat" in prealabil sa nu aiba fetele vre-o surpriza neplacuta
acum ceva timp am tras o fuga (in amintirea ceaiului de trandafiri baut de anca) si am ramas putin dezamagita de atmosfera mai "prafuita" gasita acolo

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Pisik-ule!!!!!
Sa fii sanatoasa si bucuroasa, indeplinirea tuturor dorintelor si multa rabdare de acum inainte!petrecere frumoasa!
ce balante tari in familia voastra, foarte tare!deci nimik nu e intamplator.
multumesc de urari fetelor de ieri, vreua sa spun ca am facut o rulada tare buna umpluta cu cascaval, buna si calda si rece...nu stiu cum mi-a reusit caci a trebuit sa fac compozitie dubla, multi nebuni na,de baut citrona si oleaka de must la sv...
ca de oboseala, nu stiu ori ma incerca vreo raceala, ca nu reuseam sa o gasim pe Ari, era in cada, ghemuita, ca ea nu face baie, ea face pipi
sar-mana de cafea

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan: pizza si placinta cu varza; pizza congelata si placinta comandata de la un restaurant

Fug ca am niste acte de rezolvat in timp util.

LA MULTI ANI PISIK-ule!!!!!!!!!!!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri, novus - multumesc de raspuns

gianina - merci mult am vorbit cu el, i-am spus de contractii si a zis ca bine nu e si nici normale nu sunt contractiile astea(la mine nu sunt dureroase- adica nu seamana cu alea de nastere, cu durere in spate si tot tacamul dar nici placute nu sunt, ma cam opresc din ce fac pana trece)daaar cica colul nu mai e scurtat- deci cerclajul isi face treaba si a zis ca nu prea are ce sa se intample. merg pe mana lui ca sunt sigura ca nu risca nimic aiurea. nici eu nu ma mai astept sa duc sarcina la 40 de saptamani dar cat de cat mai aproape. oricum sunt mult mai atenta. nu il mai ridic una doua pe pitic(piticul de 13kile), nu mai stau pe scaun la 90 de grade mai mult de 15min, ma intind de cate ori am ocazia. nici in pat nu pot sa traiesc dar nici nu ma mai comport ca o femeie ne-gravida. problema e ca gynipral nu pot sa iau mai mult de o pastila/zi rupta in 4 ca si asa am niste stari groaznice de la ele. m-am speriat cand am vazut pe pulsometru cum creste si scade intre 90 si 130 pulsul de ziceai ca s-a stricat aparatul.
data fiind toata nebunia asta, oare sa mai insist pe naturala?sau mai bine aleg varianta safe:cezariana....nu stiu...o sa mai discut si cu el ce e mai bine ca nu mai sunt asa curajoasa ca pana acum, vreau doar sa il vad mare si iesit cu bine din burta.
merci si de info cu cafe verde, o sa le zic sa verifice locatia inainte

PISIK - LA MULTI ANI!!!

Novus - primit pupicul chiar si fara emoticon
te sun un pic mai incolo.
na ca a cazut iar curentul si nu pot sa dau send la mesaj ca nu am net. il las si eu deschis si il trimit mai tarziu, sper sa nu se inchida subiectul pana atunci ca e pacat de munca mea

mama de mic +s30+

Mergi la inceput