Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
Neata,
OLGA, imi pare rau ca ati luat aceasta decizie. Intr-adevar bocesc evenimente cu copii. Bineinteles ca am bocit si la serbare. daca totusi vrei sa il duci pe David la gradi, o solutie poate fi sa nu il duci tu. Adica sa il duca altcineva. Probabil David asociata plecarea de acasa cu tine cu lasatul la gradi. Stiu un caz in care copilul merge la gradi cu vecinul (care are la randul sau un copil de gradi).
Baiatul de care ziceam saptamana trecuta ca s-a acomodat super usor are alta problema acum. Cu maica'sa nu vrea ssa plece de la gradinita-ca el vrea acolo sa se joace. asa ca vine tatal sa il ia ca la el nu prea comenteaza. La gradinnita la care era inainte il ducea tot tatal, tocmai pentru ca pe drum facea ca toti bazdacii cand era cu mama.
PISIK, felicitari pentru curatenie:) si imi pare rau ca iar aveti "o perioada". Si pe Vladimir il apuca urlatul. de exemplu, aseara a urlat in baie cat mi-am facut eu un dus pentru ca el nu vroia ca eu sa ma spal.
pisigri spune:
Si Aris a avut o perioada cu laptele...?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Neata !!
Am inceput in forta astazi asa ca imi trag si eu sufletul putin acum pana termin cafeaua ca sa imi mai iau una ca mi-e un somnnnnn avand in vedere ca Ada mai nou se culca tot pe la 23 -23.30
iar dimineata abia se trezeste pe la 10, asta nu-i bai ca si asa nu mai pot iesi cu noaptea-n cap afara dar seara noi suntem rupti si ea e fresh si fara nicun gand de somn
Pana sa nu renuntam la tziti era simplu, stingeam becul, ne pupat de noapte buna si ne conectam
acum in schimb incepem negocierile de pe la 22.30, mai un bitzi si gata, mai o poveste si ne culcam si asa ne prinde noaptea ![]()
Olga, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, ceva sigur s-a intamplat, nu l-au apucat pe el crizele asa din cer senin, poate schimbarea de gradinita combinata cu venirea noului fratior, cine stie ce conexiuni a facut el in capsorul ala carliontat , offf sper sa isi revina repede si abia stept sa veniti la Deva 
!!!
Gianina, spiralam sa fie totul bine la operatia tatalui tau 
!!
Pisigri, cum fu discutia cu sefu'?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Seful mi-a dat viteza, mi-a aruncat in brate lucrarea pe care m-a pus sa o scriu de pe o zi pe alta (la care e prim autor, pe care nici nu a citit-o dar m-a frecat si simbata si duminica de a trebuit sa vin la serviciu si care nu are nici o legatura cu teza mea, deci desi sint al doilea autor de fapt ma doare la 3 metri in spate de ea) ca el are treaba, tre sa plece la Cluj. Discutia nu a avut loc, doar s-au mai adaugat niste argumente la ceea ce vreau sa ii spun.
...argumente suplimentare la acela ca, am aflat aseara, la Motan la servicu nu se mai dau bonuri de masa si salariile scad cu 30%. Asta in conditiile in care eu cotizez cu 385 lei/luna care e bursa mea, bona ma costa 800 lei/luna, plus benzina, plus diverse alte cheltuieli care nu ar intra in discutie daca as sta acasa.
Noh, in aceste conditii, mie chiar incepe sa imi stea in git doctoratul asta. Ce mi se parea si pina acum ca sint "si batuta, si f...tuta si cu banii luati... acum acest aspect este indiscutabil. Si la toate astea sa se mai adauge mirlania unui barbat care cred ca nu a spus in viata lui te rog frumos sau multumesc, decit superiorilor...este prea mult pt mine.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Si Aris a avut o perioada cu laptele...? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
si noi, dar trece.
Lapte rece, lapte cald, lapte lapte lapte
novus spune:
Off Pisigri, cam complicata situatia ca sa zic asa si frustanta pe deasupra
!! imi pare rau dar lasa ca se realiniaza planetele in avantajul tau sigur 

novus spune:
Si Ada mai nou e in faza de nu vleau !! de ex in wkd am fost la un magazin si am cumparat o cutie de smantana, ajunsi la casa i s-a pus ei pata sa nu platim cumparaturile si a inceput circul, nu si nu sa plecam fara sa platim !! am platit, am plecat si pe drum ii tot explicam de ce trebuie platite cumparaturile, nu si nu, ea fixata pe a ei ca nu mai platim nimic, ok ,am lasat-o in pace si peste vreo 10 minute de liniste m-a anuntat cu un ton bland ca vrea sa platim la magazin ![]()
Alteori o intreb daca vrea sa mergem afara, nu si nu, ok o las in pace si o anunt ca eu plec, ea poate sa ramana acasa, imi vad de ale mele si in cateva minute e langa mine cu pantofii in mana
Cred ca e o etapa la varsta asta , ieri chiar povesteam cu o prietena al carei baiat e cu cateva luni mai mic si face aceleasi faze ![]()
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
si noi, dar trece. Lapte rece, lapte cald, lapte lapte lapte |
Abia astept, ca-costa :)))) cred ca o trec pe lapte de vaca daca o mai tine asa.
Faza e ca laptele de vaca e complicat noaptea, pe asta praf il tuflesc in apa plata si gata; ala de vaca trebe incalzit....ca e din frigider...
pisigri spune:
| citat din mesajul lui novus Off Pisigri, cam complicata situatia ca sa zic asa si frustanta pe deasupra !! imi pare rau dar lasa ca se realiniaza planetele in avantajul tau sigur ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multumesc.
Nu au cum a se alinieze, pentru ca seful meu nu este un om cu care sa te poti intelege, el stie doar ca ai-n-ai treaba, programul e program... Daca ar accepta sa mai fac si altceva, ar fi suportabil...dar nu e cazul...
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui pisigri Si Aris a avut o perioada cu laptele...? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
noi am cam facut pauza vara asta la banane si portocale, pe simplul motiv ca mereu am avut fructe de sezon, dar acum os apt cand am mers la cumparaturi(asta pana sa ne atace 5 albine in plin xxl
) a vazut fata mea porto, sia trebuti sa-i desfac cum am trecut imediat de casa
na albine....a trebuit sa punem repede totul in pungi, sa cedam carutul altcuiva si de abia asa am scapat de roiul vicios

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009