Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata, am reusit

Abia 19 saptamani...ce mult mai am

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, eu miine maninc ciolan cu salata de varza, asa cum am anticipat.
Dar poti minca orice fel de carne cu legume si salata. Exemplu: pulpa dezosata la gratar + vinete/dovlecei + salata de rosii, castraveti, ceapa. Sau mujdei simplu, adica fara smintina.
Sau chiftelutze (poti pune in maglavais si ardei rosu, ceapa, patrunjel si ce-ti mai place) cu sos de rosii sau salata de varza sau salata de morcovi cu telina sau cu...ceapa, pur si simplu.

Depinde ce ai in frigider si ce chef de gatit ai.
Poti minca, daca nu ai mare chef de bucatarit o omleta cu verdeturi si o salata mare linga. E permisa si o felie de piine la prinz, indiferent ce proteina alegi.

Daca cheful de gatit e 0 (zero): iti tai niste felii groase de mozzarella, le asezi fain, fain pe o farfurie si pui la microunde pina se inmoaie putin si maninci cu rosii si salata.

Important este sa maninci si seara ce ai mincat la prinz dar in cantitate mai mica. Eu recunosc ca maninca si la prinz si la cina pina ma satur Seara nu maninci piine.

Pentru poiimiine, ziua de amidonuri: o sa-mi fac fasole boabe cu ceapa rosie si ulei de masline. Alaturi o salata de varza. Eu as vrea murata dar nu stiu de unde fac rost.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Am reusit sa recuperez si eu ce ati scris

BIANCA, super tare serbarea. Am reusit sa reperez si eu gradi asta minune. E f aproape de mama, daca mai stateam in zona acolo aterizam si noi, dar asa...si asa fac o gramada pana la gradi si apoi la serviciu, cu lucrarile lui peste de la podul peste barbu vacarescu

ANCA, habar nu am avut ca mergeti si voi la curatenie. Eu m-am ocupat de organizare la serviciu, am facut si o donatie si ne-am implicat, chiar am rezonat cu actiunea de anul trecut si mi-a parut rau ca nu am putut merge de atunci

GAZA, ce bine ca ne-ai scris! Adaptare usoara si sa gasiti totusi o gradi sau ceva asemanator pentru Gazulina. Multi pupici si lui Marius si lui Kati de la noi toti 3

OLGA, offfff, nu stiu ce sa zic, ce perioada ciudata. Poate vorbesti cu un psiholog, sa te ajute sa gasesti punctul acela in care s-a produs schimbarea si sa remediezi ceva. Sigur exista o solutie, nu se poate, ori e doar o etapa si va trece de la sine, ori e nevoie de ceva ce in momentul asta nici mie nu imi trazneste sincer. Poate ne mai vedem si noi, ca mi-e dor de voi

INAPREDA, ti-am dat un pm, poate iti faci timp sa imi raspunzi. Cu gradi lui Ian, nu stiu daca e o problema treaba asta cu "regruparea" si la noi se aduna toti, dar doar in curte, in rest fiecare cu clasa lui. Poate ar fi bine sa ridicati toti parintii aceasta problema, mai ales daca exista nemultumiti.

Cu MADA sper sa ma vad maine, avem sedinta cu parintii, am fluturi in stomac

Eu sunt cam trista/ingrijorata. Ana a fost super agitata asta seara, dar rau, de incepusem sa cred ca e deochiata sau ceva. A reusit sa ma enerveze, dupa ce chiar ma mandream ca de o saptamana si ceva am fost super serena cu ea, nu am mai tipat, nu m-am enervat, nu m-am recunoscut. E, dar asta seara a fost horror, urla din orice, da rau, cu crize mari. De nervi ce mi-a facut am dat-o cu crema de fata fortat (s-a iritat la gurita cam tare) si dupa aia a urlat si mai tare, cu spasme si hohote din alea, nasol tare. In fine, pana la urma a adormit. Problema e ca a tusit in somn si iarasi a vomitat desi nu a tusit tare. A mai tusit si ieri si dimineata un pic, dar tuse din aia fara secretii, nasul e ok, un picut de muci, dar mai mult de la plans, incomparabil cu ce facea ea inainte de operatie. Adica respira super ok, tuseste doar f putin si uscat, la gradi nu a tusit deloc. Stau si ma intreb de unde vomitatul asta, inseamna ca nu tusea aia napsa era cauza si poate cumva faptul ca ii vine sa vomite provoaca tusea. Sau poate doar pt ca s-a agitat. Oricum, maine dupa sedinta mergem la controlul de 3 saptamani post operatoriu la ORL-ist, poate ma lumineaza ea...In rest, suntem bine, usor obositi, ne facem curaj sa facem creditul si sa demaram renovarea

A, vestile bune: Buni a iesit din spital si vom fi nasi de 2 ori la anul, adica ambele noastre perechi de fini sunt gravizi cu bb2. Si cu copilul nasilor, facem gasca si mai mare de pici

Va pupam

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Azi sunt rupta de oboseala, am dat teste initiale, am si corectat o tura, plus ucenicii de rigoare. Acum seara am dat o fuga la cumparaturi, ca nu mai aveam nimic prin casa. Am cumparat un set de body-uri, niste sosete si o pereche de pantaloni pentru Andrei, sunt foarte dragute si de buna calitate, asa ca le recomand, plus ca preturile sunt mai mult decat rezonabile.

Ina, sper ca nu ai abandonat tovarasia noastra intr-ale dietei. Azi am mancat carneturi, dar am mancat si niste iaurt - am mers pe mana Biancai pentru prima zi, de maine ma aliniez standardelor, asa ca, te rog, zi-mi ce-ti pregatesti pe maine. Ma simt cam ametita, ma doare capul, dar, in rest, e acceptabil, nu am stari de foame.

Andrei e tot cu muci, nu l-am dus la gradinita.

Tufato, da recomanda-ne si DE UNDE ai luat hainele alea

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Da, de la Lidl. Body-urile sunt chiar dragute(3 bucati= 21 ron), sosetele la fel, pantalonii nu sunt nu stiu ce, dar buni de tavaleala.

Aha . asa-mi trebe daca nu citesc tot inainte de a da cu parerea. Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete.

Azi ma organizez sa merg la teatru...LA braila este Festivalul de teatru si poate ma incadrez si eu la vreo piesa. In fnctie de buget Coane Fanica.
Ilinca, nu a venti si sotul tau caci sunt in festival si teatre de copiii?
Maine si poimaine joaca teatru (de oameni mari) din Baia MAre.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Pisikule, eu zic ca tu ai alta problema, nu ca tzipi la ana, ci ca te simtit asa de vinovata dup-aia . Si sa zic de la noi din casa de ce cred asta, ca sa nu ma bateti careva.
- Ilinca, hai sa ne spalam si sa punem haine curate (seara, 9, deci destul de tirziu).
- Viiiiin !! si vine alergind si rizind spre mine, o prind in brate, o pup.
- Fuuuuuug !!! si o taie linga usa de la balcon si ride la mine.
- Ilincule, hai mami sa ne schimbam.
- Nu veau ! si se duce la jucarii si isi face de lucru cu ceva ce nici nu o interesase pina atunci (aseara lua creioanele cerate unul cite unul din cutie, le punea pe toate intr-o mina, apoi le lua unul cite unul din mina si le punea inapoi in cutie). Am lasat-o sa faca asta de vreo 3 ori, sint 24 creioane in cutia aia :))))
- Ilinca....Pisilincaaaa.... Cine e iubita lu mamaaaaa?... Ilinca, auzi? Ilinca, mami vorbeste cu tine...
Noh, si cam aici rabdarea mea se sfirseste si incep sa vorbesc din ce in ce mai tare (asta e varianta mea, sotzul zice ca zbier) in speranta ca ma aude pina la urma. Daca ma duc sa o iau de o aripa, se pune pe istericale deci nu-mi convine, ca nu cistig nimic. Daca o tot chem alintat nici nu ma baga in seama. Asa ca tip si eu, ce sa fac....
Ce, ea nu tipa?

Nervii sint trecatori, asta e cel mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Legat de treaba asta cu tipatul...si eu apelez cu strigate cu ton apasat cand vorba buna nu da roade (ca in cazul Pisigri) si mai nou primesc replica "Mami, nu mai tipa ca ma doale tapu (capul)"...So...ce mai pot face?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Gagici, trecem printr-o perioada in care Ilinca vrea lapte, lapte, lapte, zi si noapte. Bine, cind a baut destul (dupa parerea ei, urias de mult dupa parerea mea) imi mai da si biberonul plin pe jumate si imi spune ca "Gata". Dar mie mi se pare mult lapte. Poate sa insemne altceva decit o perioada, un moft?
Editez ca sa adaug ca maninca bine si mincarea-mincare, deci nu tinde sa inlocuiasca mesele cu lapte; e adevarat ca nu ii dau nici eu lapte si apoi imediat mincare, dar ieri de ex a cerut lapte la 11.30, iar la 12 a bagat un castron de bors, portie normala, ba chiar l-a mincat pe tot, desi de obicei mai lasa in castronel ultimele 3 guri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

bUna dimi!
hai ca rontai niste alune de gardina, ce ziceti emrge la regim?dieta?
iar la pranz am niste nuci la mine, ei asa da
Olishka si ep tine si pe iepurasul tau, insa asta arata ca inca el e seful, dupa parerea mea, si numai aasa ca sa-ti atraga atentia, si sa se baga le maxim in sufletul tau. Tu fii tare si nu ceda , mai ales nervos, caci ai nevoie sa fii puternica si bb din burtik asa se dezvolte normal si armonioshai fii tare. Vb Ancai, dupa 3 ani poate poate discutam al alt nivel, nu?
Psigri cu laptele eu zic ca e o faza, cum zicea si Aris, ia sa vezi ca apoi dupa ce-si face ea stocul, maia les dupa 3 ani, osa vrea dimineata sau seara cu cereale.sunt sigura;apoi daca iti mananca f bien mancare, pey e excelent.dar de exemplu mie mi-e frika sa-i dau dupa lapte orice:fruct, leguma sau dulce, de frica indigetsiei sau deranjarii al stomac, diaree etc.mai ales cum a mancat Ilinca bors,e foarte tare dc n-a aptit nimik la stomacel.
Adika eu merg pe rpincipiul aproape orice ianinte de lapte, chiar si prune seara, pe bune, dc ea vrea, insa dupa lapte nimik nimik...
apoi sa nu-i formezi prea tare stomacelul si sa fie invatata sa bage haotic...zic si eu...pediatra mea m-ar face bucati dc ia-s da lapte sau ceai inainte de masa
Vezi si tu urmarile, pana unde merge acest obicie nou luatBafta la referate
apoi am in plan sa iau luna viatoare aparat de aerosoli...ca stiu ca odata cu gradi ma mai pricopsesc eu cu niste crocobauri, plus ca vine sezonul rece....
Pisilik cu tipatul nici eu nu ma las mai prejos, e clara treaba, insa incerc incerc sa mai atenuez volumul...mai ales ca trec prin niste faze noncomunicare cu huzbandul de-mi vine sa-l fac la plancha
Pentru Geanina si Simo, sanatate multa celor dragi!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput