Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Olga,
Ma tot minunez cand povestesti de comportamentul lui David, voi sunteti niste persoane soaciale, cu multi prieteni, fini, ati fost la nunta, mare, munte... deci copilul a iesit in diverse locatii, e obisnuit cu lumea si ar trebui sa fie la fel de sociabil ca voi ... e un mare mister... trebuie mers la un psiholog, nu stiu ce sa zic... iti inteleg starea de rau... eu de cand am aflat ca, cumnata mea e suspecta de cancer (slava Domnului a primit rezultatul de la operatie si este bine, trebuie sa faca papanicolau la fiecare 6 luni), nu am dormit mai mult de 2 ore pe noapte si tot apelez la pastile naturiste si tot nu-si face efectul... am luat Sedatif PC o saptamana si tot nik somn, de aseara am inceput Persen Forte si astept rezulatate im 10 zile daca nu ma duc la medic... nici nu stiu la care psiholog (desi nu am nici o durere sufleteasca care sa ma apese f.tare sau la pshiatrie (nici aici nu ma clasific). Pur si simplu nu dorm... vizes ca dau examen la bac.(desi eu am trecut demult peste bac.), teste la engleza sau conversatii, kkturi din astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ramona imi pare rau ca treci printr-o perioada asa grea. Cum se mai simte cumnata ta?

David chiar nu duce si nu a dus lipsa de socializare. Mereu a avut lume multa in jurul lui, si de plimbat chiar a fost plimbat...15 tari, zburat de 8 ori cu avionul, multe excursii prin casa, mers pe la bunici etc...Si acum se poarta de parca n-a iesit din casa in viata lui

Am fost in parc acum seara. A durat jumatate de ora sa-l conving sa mergem in parc, iar apoi nu mai vroia sa mearga acasa Cam asa sta treaba la noi...

Olga, mamica lui David iepurasul si 18+

Mergi la inceput

Ati vorbit astazi de aluat si mi-am adus aminte de o chestie...cand eram mica mama facea mereu painea in casa caci ii placea sa mancam sanatos (facea graham - [aine cu tarate). In fiecare zi se cocea paine in casa si cateodata faceam noi copiii singuri painea. Stiu ca sora mea mai mica, Aliona, avea 7 ani si stia sa coaca paine (aveam un cuptor electric) si eu la fel. faceam asta aproape zilnic. Ma bufneste rasul caci acum daca ma pui sa fac asa ceva habar nu am...La fel pe la 13 ani mancam piza in fiecare saptamana si o faceam singura, imi iesea f buna, dar daca nu am mai facut am uitat. Nu as sti sa fac acum singura. Mi se pare tare ciudat...La fel mi se pare ciudat cum la 7 ani jucam sah cu maturii si acum nu mai stiu nici o regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna seara!

Gianina, Pisigri, tin pumnii sa fie bine!

Olga, imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Andrei a avut o saptamana de genul asta, in care statea doar lipit de mine, sacait si miorlait...simteam ca o iau razna, dar i-a trecut. Sper sa treaca de la sine si in cazul lui David. Nu stiu, s-ar putea sa fie doar o coincidenta, insa pe Andrei l-a apucat faza asta in perioada in care H. era foarte ocupat si venea doar tarziu de tot acasa. E posibil sa fie o frica de abandon exagerata, mai ales ca vede si el ca Cristi sta putin pe acasa.

Revin.

Mergi la inceput

Anaan intr-adevar Cristi petrece putin timp cu David, dar asta nu este de ieri, de azi. Asa a fost de la inceput. Ei au seara timpul lor de harjoneala si cam atat. Petrec mai mult timp impreuna cand suntem plecati undeva cu totii. Atunci se si ataseaza mai mult de el.

Tocmai mi-a zis ca nu stie daca mai mergem la Deva caci are f multa treaba si soacra-mea este plecata prin excursii

O sun maine sa vad exact cand este pe-acasa. Vin si singura, ca doar n-o fi prima oara. M-am plictisit de Bucuresti, simt nevoia sa evadez undeva.

Mergi la inceput

Azi sunt rupta de oboseala, am dat teste initiale, am si corectat o tura, plus ucenicii de rigoare. Acum seara am dat o fuga la cumparaturi, ca nu mai aveam nimic prin casa. Am cumparat un set de body-uri, niste sosete si o pereche de pantaloni pentru Andrei, sunt foarte dragute si de buna calitate, asa ca le recomand, plus ca preturile sunt mai mult decat rezonabile.

Ina, sper ca nu ai abandonat tovarasia noastra intr-ale dietei. Azi am mancat carneturi, dar am mancat si niste iaurt - am mers pe mana Biancai pentru prima zi, de maine ma aliniez standardelor, asa ca, te rog, zi-mi ce-ti pregatesti pe maine. Ma simt cam ametita, ma doare capul, dar, in rest, e acceptabil, nu am stari de foame.

Andrei e tot cu muci, nu l-am dus la gradinita.

Mergi la inceput

Olga, ioi, sper ca vei ajunge totusi la Deva, mi-e dor de voi si de-abia astept sa va vad; poate o calatorie il scoate si pe David din starea asta proasta...zic eu plina de speranta!

Mergi la inceput

Anaan de unde ai luat hainutele, de la Lidl?

O sa vin cu siguranta la Deva caci abia astept sa te vad pe tine si pe Novuselu. Pentru voi vin, ca doar nu ma duc de dor de soacra Ea oricum vine pe 12 la noi.

Mergi la inceput

Da, de la Lidl. Body-urile sunt chiar dragute(3 bucati= 21 ron), sosetele la fel, pantalonii nu sunt nu stiu ce, dar buni de tavaleala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Da, de la Lidl. Body-urile sunt chiar dragute(3 bucati= 21 ron), sosetele la fel, pantalonii nu sunt nu stiu ce, dar buni de tavaleala.

Super!!!

Sosete caut si eu pentru grasanul meu, dar nu gasesc decat de-acelea care strang la glezna prea tare. O sa trag o fuga si pana la Lidl sa vad cum sunt (daca ma lasa David )

Nu pot sa intru in contul meu, sa-mi schimb semnatura...

Mergi la inceput