Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
oana, nu stiu, nu am luat picaturi..oare poti considera o picatura cat o biluta??

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

am gasit pe site la PlantExtrakt
"Remediile homeopatice se administreaza pe nemâncate sau la distanta de momentul mesei (1/2 ora înainte sau dupa masa). Nu se bea, manânca si fumeaza timp de jumatate de ora dupa administrare.
Dilutii homeopatice: 5-6 picaturi (sau conform prescriptiei medicale) în putina apa sau direct pe limba, se tin putin în gura, apoi se înghit.
Granule homeopatice (flacon x 4g = aprox. 105 granule/flacon): 2 3 granule odata, globule homeopatice (flacon x 1g = aprox. 125 globule/flacon): 15-20 globule odata (daca medicul nu recomanda altfel). Granulele si globulele nu se ating cu mâna, se administreaza sublingual pâna la dizolvare. "

eu va urez sa petreceti un timp minunat in 2 desi gadul si inima e acasa la Andrei, asta stiu din propria experienta...DAR...eu zic ca macar o data pe an trebuie cateva zile de reincarcare a bateriilor, plus ca pentru cei mici e bine sa se obisnuiasca si cu bunicii

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Hello.

Bambi stiu cam cum e cu femeile astea. o vecina ma intreba ce i dau lui Andrei de mancare.. ea era suparata ca al ei la 18 luni nu voia cartofi prajiti doar chiftelele le mmanca. Bine zis Alina!

Am citit cum stati voi cu programul bebeilor, si noi cam tot asa: 6.00 lapte praf, 9-9.30 mic dejun ou (2/sapt), branza, gem, pate de casa si un fruct, joaca, joaca ,joaca pan ala 1 cand e pranzul, somn pana la 4-cand e iaurt cu cereale, la 6-7 ceva usor gen gris, mamaliguta, fagaras.. la 9.30 lapte praf si direct nani.Fructe ii dau in timpul zilei 2 -unul dimineata la dejun sau mai tarziu, si unul dupa -amiazamai spre 6-7.

Crispro frumos povestesti. Frumos cretolinul! Al meu socializeaza cu alti copii pana le ia ce au in mana -jucarie, mancare . Doar cu baietii prietenei mele (sta chiar deasupra mea) cu care este toata ziua impreuna se joaca. La 1 martie il dau la cresa.

Bumblebee- de fapt au amenajat o masuta cu tot felul de palarii si masti unde daca voia lumea poze putea sa si faca. S-a transformat intr-un mic bal mascat - foarte misto.

Astept sa se trezeasca puiul sa mergem la plimbare ca dimineata am facut doar tura de cumparaturi ca tipa frigiderul. Am gasit reduceri 20% la C&A si i am mai luat de toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

vai, o singura data am fost foarte obosita iar Matei scuipa mancarea si eu am zis "Matei, te bat daca nu mananci" - doar auzul acelor vorbe iesite din gura mea si m-a facut sa ma simt ca ultima persoana de pe pamant
eu una cu siguranta nu am sa mai spun asa ceva niciodata, chiar mi-am cerut scuze imediat si i-am spus puiului ca mama e foarte obosita si a spus o prostie

bataia din punctul meu de vedere e ceva interzis! exista alte metode mult mai bune de a educa/invata un copil ce inseamna o regula sau respectul fata de cei din jur

cred ca ora de mancare e ora de foc pentru majoritatea dintre noi . si eu intr-o zi ma tot chinuiam sa-i dau Isei sa pape, ea nu vroia nicicum, imi dadea peste mana, era plin de mancare in jur! si i-am prins manuta cam cu nervi, tinand-o nemiscata, am zis rastit "gata" si in secunda aia Isa a inlemnit, cu ochii mari si speriata. ioi, parca si-acum o vad!! m-am lecuit, daca nu vrea sa manance nu mai e nici un stres, recupereaza mai tarziu daca o ia foamea...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Haha, si eu am inteles ca Maria si Isa merg singure in parc.

Si sper sa mai facem MI-uri, dar mari, cu multe mamici si delfinasi.

Rodi, toamna si la voi? Da e vant si pe plaja? sau mai puteti merge inca in plimbari?

deci, clar, m-am exprimat eu defectuos: cand am zis "fetele mele" m-am referit la mama, la Maria si la Isa . mai trec vreo 2 ani pana sa mearga doar priticele singure (dac-o mai vrea Maria sa iasa cu Isa la joaca )

ref la MI, si eu vreaaaauuuu

e toamna si la noi, s-a racorit, minimele au ajuns la 18ș-20ș, maximele pe la 30ș doar... daca nu ploua e ok de plimbare in tot timpul anului, briza e cam mereu dar nederanjanta. acum asteptam sa se trezeasca Isa sa iesim pe plaja cu tricicleta . veniti si voi cu Vladut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

la noi e o vreme superba, ca de vara...nu stiu cat mai tine vremea, dar cred ca daca in Spania la Rodi s-a racorit, asta ne asteapta si pe noi...

crispro, bine ati revenit...si nu te mai stresa cu lapticul...Filip nu bea lapte deloc(exceptand tzitzi) si zau ca nu cred ca mai are de ajuns...dar asta e...daca altfel nu vrea, ma bucur ca mananca lactate altfel...

bumble, LA MULTI ANI SOACREI! distractie faina!

crissy, sa folositi sanatosi congelatorul...mamaaaaaa, cand ma gandesc ce bunatati bagi tu in el...

sanatate lui Raul si lui Matei...saracutii...Paula, Filip tuseste, haraie,de la secretii/muci, inca n-am dat de vecinu, nu era acasa...i-am dat 5 zile de Eurespal, apoi am continuat cu Prospan (care e homeopat)...inca tuseste....

Alinaaaaa....te invidiez...si eu vreau sa plec departeeeeeeeee.... macar un weekend!

tu fete, io is asa de obosita, efectiv,nu mai rezist... am si ameteli, o stare de slabiciune, mai am si nervi de la oboseala acumulata...ioi, tre sa fac ceva analize, ca nu-i a buna... ceva Ca sau Mg cred ca tre sa bag...

aaa...si multumim de aprecieri... pozele au fost facute la o pensiune superba, cred ca v-am zis...e in Valea Ierii, de fapt la intrare...merita vazuta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

imaya, vazut pozicile frumoase...sunteti o familie tare reusita...nunta a fost super...

am vazut si pe frumuselul lui bambi...tare scumpic...

io azi am avut o zi tare ciudata...ne-am trezit azi de dimi la 6 juma, pe la 9 fara ceva ne-am pus in pat (eu cu F), la nani, am dormit pana la 11...si acu as dormi iar... zici ca am chefuit toata noaptea...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

bumblebee, la multi ani si sanatate soacrei!

eladea, nu-i a buna oboseala asta. uite la Cris s-a mai ameliorat cu Magne (sau poate cu prezenta mamei? )

noi am avut de vineri iar program dat peste cap. daca a plouat si n-am iesit afara, a fost maraita catre seara, nu vroia nici sa se mai joace, dar nici sa se culce! m-a adormit ea pe mine in patul mare... ieri de dimineata a fost in picioare la 9 , am iesit la cumparaturi cu mama si la 14 dormea cuminte, darrr... doar o ora!! asa ca la 8 seara maraia de oboseala, ca ne-am oprit si in parc la joaca. am incercat s-o culc, urlete!! am dus-o iar la joaca, a trecut timpul pana la 10, am avut si musafiri... dar deja se im`piedica de jucarii, de scaune, de propriile picioare! iar tentativa de culcare, de data asta reusita (dar tot in patul mare, in 10 minute). eu n-am avut somn pana la 4 dimineata cand am adormit la tv, la 5 m-a trezit motanul ca se razboia cu altul sub geam, l-am bagat in casa, m-am mutat si eu in dormitor si am dormit pana la 8, cand Isa ne-a zarit in pat si a inceput "tataaa, mamaaa" si plescaia din limbuta cum tropaie calul (asta insemna ca vroia in pat cu noi sa ne calareasca!). daca a vazut ca ma fac ca ploua (tati dormea), a schimbat tonalitatea pana am luat-o intre noi, si-apoi au inceput lectiile de calarie... dupa nici 5 min a luat-o tati si au plecat la joaca amandoi (era si mama treaza) si am mai dormit eu in multe reprize (ca mama maturand lovea toate scaunele si mobila si nu-si dadea seama cum suna in capul meu, apoi a venit sa ia pampers si hainute din camera cu Isa dupa ea, apoi au drumul la apa la dus si baia e perete in perete cu dormitorul). no, in fine, am dormit asa pana la 12 , dar m-am trezit si mai obosita si cu o durere de cap . asa ca nimeni n-a mancat nimic (exceptie Isa) pana nu m-am ridicat eu din pat , a mancat Isa si de amiaza odata cu noi si la somn cumintica (off, in patul mare iar, dar macar a stat singura...)

crissy, nu stiu cum is in Ro specialitatile de la McD, dar jumarile si gusa noastra au iesit... mmm, mai bine nu-ti spun ca, la regimul tau... ma bati daca pun si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Rody apoi eu sincer te invidiez pentru minimele si maximele de acolo
la noi e frumos, dar cu siguranta sunt ultimele zile dupa care ne asteptam sa se raceasca brusc

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
..... daca nu vrea sa manance nu mai e nici un stres, recupereaza mai tarziu daca o ia foamea...

DA asta cred ca e cea mai buna atitudine, de foame nu cred ca moare nimeni si cer ei cand le trebuie
daca stam sa ne gandim nici noi nu mancam la fel zilnic, mai sarim o masa, mai ciugulim cate ceva

Citat:
citat din mesajul lui imaya
S-a transformat intr-un mic bal mascat - foarte misto.

foarte frumoase poze, de fapt am lasat comentarii mai ales la adresa micutiilor

Eladea si eu ma simt la fel...foarte obosita, parca nu mai reusesc sa dorm si sa ma odihnesc suficient
sa imi spui ce analize faci sau ce vitamine ei
Multa sanatate lui Filip

noi azi noapte am facut febra, 38,1 rectal... i-am dat Panadol si a scazut imediat...dar de la ora 3 a dormit doar in brate la mine iar eu stateam semi-asezat...asa ca nu mi-am cam facut somnul
la 6 dimineata l-am trezit pe Marius si l-am mutat pe Matei la el iar eu am mai dormit 2 ore pana la 8 cand ne-am trezit toti
acum Matei inca doarme de la ora 12.40 - pacat ca nu am reusit sa dormim si noi

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, mie mi-a prins bine MagneB6. Acum in concediu nu am mai luat, dar m-au reapucat nervii si agitatia. Asa ca de maine iar incep cura, si ma tin bine de ea, o luna. Eu zic sa faci si tu o cura, ca ziceau fetele ca tare bine le-a prins si lor.

Oana, pupam pe Matei, puiutul! Si Vlad s-a trezit de dimi, cu un plans cu ochii inchisi. Pana nu l-am leganat un pic, nu s-a linistit. Si apoi a dormit pe burta mea o juma de ora, pana l-am putut lasa in pat, inapoi.

Rodi, baga somn noaptea!!! Pana ai ajutoare fa-ti plinul la somn!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Crissy multumesc pt reteta de gogosari au iesit tare,tare buni.

Mergi la inceput