Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

crissy, nu stiu cum is in Ro specialitatile de la McD, dar jumarile si gusa noastra au iesit... mmm, mai bine nu-ti spun ca, la regimul tau... ma bati daca pun si poze

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Stiu ca ar trebui dar... am pomenit eu vreodata de regim????? Pune poze si reteta ca vreau sa incerc.

Cu pieptul de pui am facut dupa reteta asta. Nu stiu daca iaurtul rezolva problema, o sa incerc si varianta asta.

bumblebee, LMA soacrei! Cand vedem poze cu tortul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:

crissy, nu stiu cum is in Ro specialitatile de la McD, dar jumarile si gusa noastra au iesit... mmm, mai bine nu-ti spun ca, la regimul tau... ma bati daca pun si poze

Stiu ca ar trebui dar... am pomenit eu vreodata de regim????? Pune poze si reteta ca vreau sa incerc.

Cu pieptul de pui am facut dupa reteta asta. Nu stiu daca iaurtul rezolva problema, o sa incerc si varianta asta.

no vezi cum ma gandesc eu la sanatatea tu, si tu... . pai nu e nici o filozofie in povestea asta, nici retete... eu am luat gusa, am fiert-o si am pus pe ea boia si usturoi din belsug . iar jumarile... si mai simplu (ar semana reteta cu asta), eu am pus slanina de pe burta in putina untura sa se prajeasca, apoi la fel ca in reteta de mai sus. ioi, ce bune-s cu ceapa!!! DAR e multa grasime si multe calorii, daca mai zic si ca ieri noapte pe la 2 curatam ceapa si mancam asa ceva cu nasii . lasa ca maine pun si poze cu ce-a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Bambi, cred ca e imposibil sa nu intalensti o priceputa care sa-ti spuna ce copil in urma ai. Am fost si noi la tara acum cateva zile si la fel ne-a spus o vecina ca baiatul ei la varsta lui berti mergea de mult si vorbea de nu-l mai opreai. Si i-am spus si eu ca si teo la 7 luni mergea si vorbea si manca singur, dar berti e mai calm, mai calculat, studiaza si a ramas uitandu-se, imi zice a da, zic asta e cu introspectia mai mult, saraca femeie, zice ahaaa.

Eu nu vreau decat sa fie sanatos ca inca nu e in competitie cu nimeni, pana merge la gradi are timp sa copilareasca.

Si tot mama lu copilu minune, care saracu n-are nici o vina, zice ia uite ii e pofta de bere, dati-i bere ca nu stiu ce se intampla la baieti daca nu le dai. Eu n-am auzit pana acum asta, n-am inteles ce zice dar i-am spus ca sunt convinsa ca ea i-a dat copilului si ca eu nu vreau sa-i fac rau copilului meu. Vreti sa stiti rezultatul, am plecat, si-a bagat degetul in pahar si i-a dat lui Berti sa guste. Si atat, am stricat vecinatatea. Am rugat-o pe mama sa restrictioneze accesul cat sunt eu, ca eu nu stiu sa reactionez prea bine la degete inmuiate in bere.
Si a fost liniste, am scapat de sfaturi si comparatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Rody, m-ai facut sa mor de pofta pe aici, nu alta, cu jumarile tale.... De regula, nu m#259; omor cu asa ceva dar felul tau de a povesti despre ele m-a dat gata

Azi doar de dimineata am iesit un pic in mall cu o prietena si cu copilul ei, bineinteles si eu cu Antonito. Dupa amiaza m-a luat o lene, incat nu mi-a mai ars de iesit. Am stat in casa toti trei -am mancat, jucat si dansat Antonito si el danseaza de la un timp, ii plac mai mult horele, sarbele e asa simpatic!

Ma bag si eu la somn! Noapte buna!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Rody, m-ai facut sa mor de pofta pe aici, nu alta, cu jumarile tale.... De regula, nu m#259; omor cu asa ceva dar felul tau de a povesti despre ele m-a dat gata

no tu fete, la ora asta m-am dus sa fac poze...

cu un drum, am pus si poze de ieri si de azi, adica de sambata-duminica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Crissy multumesc pt reteta de gogosari au iesit tare,tare buni.

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

matusa, Eu fac aproape in fiecare an de cand am fost la o nunta in P. Nt. si am fost serviti de mama gazdei cu asa o bunanate (am plecat si cu reteta in buzunar atunci, link-ul pus de mine e de pe blogul nasei Elisei, si ea prezenta la nunta respectiva)

Mergi la inceput

Citat:

Acum vad, noi nu mancam de la McD, era vorba de MD adica mic dejun

De jumari stiam cum se fac, sunt crescuta de bunici iar cand se taiau porcii...

Isa e o scumpete, are par frumos si e fetita mare , se da singura pe tobogan.

Mergi la inceput

bambi, ce mi-s dragi mie doamnele astea bine-voitoare . Si eu sunt satula de ele, prin parcuri care mai de care se ofera sa-mi dea "sfaturi" (vai, doamna, nu lasati copilul sa stea jos, sunt microbi")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata, haidetzi la o cafelutza cu cioco amaruie.

Crissy, sa stapaniti sanatosi congelatorul si sa-l aveti plin mereu cu bunatati. Nu de alta… dar nu stii cand venim o fuga sa degustam si noi…

Bumble, La multi ani cu sanatate socrelei. Cum v-ati distrat?

Racusor, ce frumos… we doar pentru tine cu sotul, shoping,
plimbareala. Hai nu fi amarata pentru Andrei. El nu se supara cand parintii vin inapoi cu bateriile incarcate. Si e foarte benefic pentru cuplu, no? In plus, copii trebuie invatati sa fie si independenti. Eu am experimentat asta pe pielea mea, caci Razvan nici acum nu vrea sa faca anumite lucruri singur, tocmai pt ca eu am gresit si l-am cocolosit mereu.

Cris spre marea mea uimire musafirii de sambata nu au mai venit, au intarziat prin alta parte si nu au mai venit la noi (niste prieteni din Italia, si toata lumea trage de ei). Prin urmare am petrecut un we frumos alaturi de copii si sot. Si uitasem cum e sa petreci timpul doar cu ei, asa cu totii gramada, sa fim relaxati, sa ne putem concentra atentia doar pe copii, pe plimbari si pe relaxare. Eu una m-am simtit f bine doar pentru simplul fapt ca am putut sa imi concentrez toata atentia pe piticii mei. Ieri dimineata am iesit cu rolele eu si Razvan, pe faleza Dunarii, iar tati o plimba pe Riana.

Eladeea, mami, nu mai amana. Fa o serie de analize si ia ceva suplimente, ca sa te pui pe picioare. Tu esti baza. Si mai am o vorba, care mi-a ramas la suflet de la un profesor tare simpatic. El mereu ne zice ‘’ Aveti grija de voi! Ca daca nu aveti voi,….N-ARE NIMENI!’’

Oana, Matei cu febra… uff, sa speram ca e doar de la dinti.

Off Rody, am vazut pozele din we. Isa e o frumoasa, ce mai… nu mai zic nic nou. Stii déjà asta. Dar mi-ai facut o pofta de vacanta, de soare, de mare…. Ioi, si abia trecu vara…. Off, off, off….tare iubesc vara si tare urat imi e frigul. De acum o sa fiu intr-o depresie continua. Daca nu e soare afara is tare posomorata…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata!

Crissy, sunt dementiali gogosarii, mai fac o tura saptamana asta.
Atunci ii multumesc si nasei dar si tie.

Mergi la inceput