Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
carla_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 poze septembrie...:) ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP ALBUM NOU Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
ai niste baieti tare frumosi,si seamana bine intre ei. Mami tu arati minunat!!!! iar locatia e superba,unde ati fost?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bamboletta spune:
Neata...poftiti la
cu lapte,capucino
La Iasi e frig 12 si sta sa ploua
nu vreau sa vina frigul 
Am cautat formula 31nu am gasit nicaieri...se uitau la mine ciudat la farmacie...parca le ceream luna de pe cer
...am luat imunorezistan
Eladeea-f frumoase pozele
ce bine arati...iar baietii scumpi tare
weekend placut 
ciristina_serban spune:
Bambo, multumim de cafea. Yamii, eu déjà ma delectez… (apropos, ai primit??)
Crissy, super
, vazut filmuletul, pupam pe Bea isteata. La cum esti tu Crissy sunt convinsa ca ai sa faci pe dracu’n patru si Bea va progresa. E sigur! Te felicit!
Gabi, ce sa zic, m-a lasat masca povestirea ta cu doctora. De kko toata situatia. Nu stiu cat mai rezisti la asemenea mojicii. Eu una din cate am vazut si citit despre paulica, mi se pare un copil normal. Acum tu stai toata ziua cu el, ii vezi reactiile, evolutiile… daca e nevoie de medic atunci cauta un medic care sa aiba timp si sa asculte, nu numai sa ordone si sa te dea afara din cabinet cu diagnostice ireale si retete costisitoare.
Eladeea ce carlionti superbi face Filip la spate. E un blondin tare scump. Ce-mi place cum stau eu impreuna si se joaca... Asa e cand au varsta mai apropiata, nu ca la noi…
Chiar asa unde e locul ala minunat??? Si Andreea…esti superba!!!!
Crispro, ati ajuns cu bine acasa??
Eu astept sa se trezeasca pitica. S-a trezit pe la 6 si nu mai reusea sa adorama, si pana nu i-am facut un laptic nu s-a linistit. Iar acu, doarme bine, ca deh, are burtica plina..![]()
Azi am in program sa aspir sa fac curat, sa vad daca imi si reuseste. M-a anuntat sotul ca dupa-amiaza iar am musafiri..![]()
Va pupik! Sa aveti un we frumos si linistit.
rodyka spune:
bamboletta, eu raspund prezent la capuccino
. ma pregateam sa ofer si eu cate ceva dar, cum ai dat tu cafeluta, eu vin cu cate-o bucatica de praji (am facut iar deliciul ala de praji cu branza
)
a venit si la noi toamna
, ieri dupa-amiaza a plouat, dar asa pe ploaie tot am iesit 3 ore prin magazine, doar eu cu umbrela
. asa de bine a fost, chiar m-am laudat in gura mare de fata cu mama si cu sotul. si nici n-am venit cu mana goala, o pijama si o rochita de toamna pentru Isa, o rochita si o pereche de pantaloni pentru Maria, o pijama pentru mama, niste maruntisuri pentru fata nasilor (e ziua ei saptamana viitoare) si mie... nimic! dar de probat am probat o multime, ba mi-au si placut cum imi stateau (treningul ala pentru 16 ani era bestial!), dar am zis ca asa am motiv sa mai ies si altadata singura!
. ploaia nu m-a incurcat prea tare, cand am ajuns acasa Isa era treaza, mama se chinuia a doua oara sa-i dea orez cu lapte... pe la 22.30 cand am pus-o la culcare, n-avea somn piticotul daca ieri n-a avut progam de parc
, asa ca m-am pus in patul mare cu ea si... m-a adormit!! nu mai stiu nimic-nimic, nici cand a venit tati in pat, nici cand a mutat-o pe Isa in patut... doar la 3.30 m-am trezit si n-am mai putut dormit pana pe la 5, ca deja eram satula de somn. ma puteam lua de mana cu VLADUT
. si am mai dormit pana la 7.30 pe reprize scurte, cand m-am ridicat cu totul ca deja ma ameteam de cap la cat ma invarteam in pat
. am pus sa fac mancarica, acum s-a trezit si mama, vad ca azi e soare dar e racoare tare... (eu vorbesc, care a m dormit toata noaptea imbracata in hainele cu care eram aseara prin casa, ca doar cine sa ma schimbe si pe mine in pijama...)
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
saddie spune:
Neata!
Am trimis piticania afara cu tati iar eu cica am ramas acasa sa fac curat! Ei asi, deocamdata sunt tot in pijamale cu cana de cafea langa mine si cu laptop-ul in brate si va citesc.
Azi mi-a facut-o piticania, a dormit de la 21:00 aseara pana la 10:00 in dimineata asta fara nici o trezire!!! Deja ne plictiseam, cafeaua o facusem, am si papat de mic dejun si copilul tot nani. I-am dat aseara cateva picaturi de Sinupret care e alcoolic rau de tot si cred ca de la asta ni s-a tras.
paula pentru tuse sunt foarte buni aerosolii daca nu i-ai facut inca. Si inca o chestie care a mers foarte bine la noi e un aparat de la Olynth. Olynth Aromatherapy ii zice seamana cu alea de tantari, ii pui pastile si il bagi in priza. Elibereaza vapori de uleiuri esentiale (eucalipt, etc) si la noi a facut minuni. Eu il lasam numai o ora, doua ca apoi se mentola prea tare aerul. www.efarma.ro/products.php?id=2107" target="_blank">Asta este
puiutz_mic spune:
buna fetele!
mai, eu sunt din ce in ce mai obosita, nu stiu ce e cu mine. nu-mi mai ajunge somnul 
Paula, sanatate lui Raul, zic si eu de aerosoli, ca si fetele. Nici eu nu stiu cat e normal sa tuseasca, dar stii ca aceeasi boala se manifesta diferit la pacienti diferiti. 
Baby78, da, mi-a placut mult la Lake View! Si eu sper sa reusim sa ne intalnim si noi, constantencele ![]()
crispro, ce faceti, cum a fost drumul, v-ati oprit tot la Calimanesti o noapte? Sper ca sunteti bine cu totii, va pupam cu drag! 
revin, Raducu nu vrea sa adoarma in scaun...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
bamboletta spune:
M-am apucat sa fac curat prin sifonier si dulapuri
am pus pt aruncat-dat o multime.
Cristina_serban- da am primit
Rodyka- ma bucur ca te-ai
relaxat la shopping
tare as pleca si eu prin magazine ca inainte...multumim de praji e tare buna
Crissy- nu am fost sa o inscriu la scoala...Antonia anul viitor o sa aiba 5 ani si 10 luni...acum nu stiu daca o sa mearga sau nu...o sa mai vb cu educatoarea sa vad ce zice...
crissy77 spune:
Am congelator! Comanda facuta joi seara pe la 10, azi la 12 a sunat curierul 
Ma duc sa pescuiesc boabele de piper si ienibahar din sosul pt gogosari
ca nu-mi place sa le aleg cand mananc.
rodyka spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Am congelator! Comanda facuta joi seara pe la 10, azi la 12 a sunat curierul ![]() Ma duc sa pescuiesc boabele de piper si ienibahar din sosul pt gogosari ca nu-mi place sa le aleg cand mananc. |
sa-l folositi sanatosi si multi ani inainte

CRISTINA, tu-mi dau de lucru cu retetele tale (adica acum ii dai mamei mai mult
. cred ca saptamana viitoare o sa facem, azi facem gusa fiarta cu boia si usturoi, si jumari
. mor de pofta!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
sa-l folositi sanatosi si multi ani inainte ![]() |
Multumim, sa dea Dnul!| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka CRISTINA, tu-mi dau de lucru cu retetele tale (adica acum ii dai mamei mai mult . cred ca saptamana viitoare o sa facem, azi facem gusa fiarta cu boia si usturoi, si jumari . mor de pofta!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Ioooooo?
Chiar vb si cu Paula pe mess, mare noroc avem cu mamele noastre, fac saracele orice sa ne fie noua bine. Eu ma rog sa fiu sanatoasa sa-mi vad mandrele mari si sa le pot ajuta cat si cum pot.
Gusa aia suna tare bine. Iese cum cumperi din magazin de poti manca la MD pe o felie de paine? Eu am incercat sa fac piept de pui dar nu iese ca ala cumparat, al meu a iesit uscat, tare, abia l-am putut inghiti noi, ala din magazin e moale, ti se topeste in gura