Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

btz, cred ca istoricul medical ti-l da medicul de familie. In mod normal el ar trebui sa aiba la dosar toate hartiutele de pe la controale, eu fac copii si-i dau de cate ori am drum pe acolo. Chiar si la rosurile in gat, noi am obtinut reteta compensata care ne costa bani grei daca mergeam cu ea de la pediatru direct in farmacie, reteta (deci si diagnosticul) de la pediatru era pusa la dosar. Compensarea e doar de 65 lei maxim, dar pt buzunarul nostru e o suma maricica.

lauri_ca, neseriosi astia de la RDS...

eladea,

Citat:
asa ca maine, maimuta mica nu mai daorme de dimi, decat dupa ce vin cu E acasa...

stii ca maine e sambata, da?

bamnoletta, sa stii ca Elise e fff slaba cu tot cu cele aproape 22 kg. E inalta, nu mai stiu cat are, dar e slaba, are niste picioruse ca doua bete. Din cate stiu, noua lege se aplica incepand cu anul scolar 2012-2013. Deci de la anul ar trebui ca grupa pregatitoare sa se mute la Scoala primara. Ai fost sa o inscrii la scoala?

adriana, harnicuta fata ai . Ea s-a gandit sa te ajute un pic, sa nu mai duci grija plantei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crissy, mersi ca mi-ai amintit, altfel il trezeam sa-l pregatesc de gradi...Doamne, ce habauca sunt...

laurica, Eric e inscris la program scurt, cu siguranta n-ar ramane sa doarma la gradi, abia asteapta sa ajung la gradi sa-l iau...am zis ca-i dau timp, il iau incetisor, sa nu-l traumatizez... dar nu Eric e pb, ci Filip...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Crissy, da Bea stie o gramada de lucruri, clar te ocupi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

poze septembrie...:)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

fetelor, multu de lamuriri...la noi nu se poate aplica programul vostru... ca Eric de cand cu gradi e obosit si doarme la pranz, desi el zice ca nu vrea(nu doarme el zilnic, dar daca ne punem in pat sigur doarme...) chestia e ca nu stiu cum sa-i fac programul al Filip ca sa impusc doi iepuri...adica sa doarma amandoi odata... e mai bine asa pt toti...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Andreea, nu poti incerca sa-l culci o idee mai tarziu seara, ca sa doarma dimineata un pic mai mult si apoi sa faca somnul de pranz odata cu eric? Si eu cred, ca si tine, ca usor usor trebe sa-l aduci pe filip la un somn pe zi, de pranz, odata cu eric. Si doar asa poti, daca doarme un pic mai tarziu dimineata si apoi tragi de timp, eventual iesit in parc pana ajungeti acasa si cu eric, si apoi somnic amandoi. La noi se aplica programul asta cand era Razvan acasa, inainte sa inceapa scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Rody scuze,eu am inteles ca ai lasat-o pe Maria cu Isa singure in parc. Am pierdut faza cand ai zis ca e si mama cu ele. Asa da. sorry

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetele, Raul tuseste chiar mult. E normal? Noi nu am mai trecut pana acum prin episoade cu tuse si nu stiu cum tb sa fie

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Rebeca mea e inca treaza. E prima oara in viata ei cand e treaza la ora asta. Doar ca s-a trezit la ora 20 din somnul de dupa-amiaza. Si eu am o pofta de struguri, si nu pot sa mamanc de ea - ca e mare cersetoare.

paula, noi nu am racit pana acum, dar ce am retinut de la pediatrii e ca tusea noaptea e o problema - trebuie mers la medic. Mai mult, eu nu pot sa iti spun.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, habar nu am! Al meu n-a tusit pana acum.. Dar voi sunteti deja pe antibiotic, nu? Stiu ca n-are legatura, dar stiam ca sunteti pe tratament.. Aerosoli v-a dat sa faceti? sanatate multa puiului!!

Oana, cum mai e Larisa? Sper sa va bucurati de concediu!

Sanatate delfinasilor bolnaviori!!

L-am vazut si pe frumosul Matei (de Bambi)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Crissy, te admir sincer! Cata putere poti avea sa cresti fetele, si nu oricum, si sa mai fii si gospodina.... Bravo! Cat despre Bea, este super tare!

Btz, m-ai lasat cu gura cascata cand ai pove de individa aia.... O, Doamne! Si... Din ce spui tu acolo chiar ma bagi la idei cu fi-miu.... Pai, ce masina sa arate Antonito cand el e mai interesat sa deschida toate usile si sa insire prin toata casa jucarii, haine, tot ce prinde ?! Sau de vorbit, nici atat... Aaaa, pe limba lui da, toata ziua nu-i tace gura!

Deci, Gabi, iti zic si eu sa nu-l mai cari pe Paulica prin cabinete medicale si tu ia-o incetisor ... Stiu ca esti berbeaca dar cu siguranta si inteleapta, asa ca in final totul va fi bine

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput