Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena Rody, cred ca mara si isa se vorbesc. E deja a doua sau a treia oara cand au nopti Maraite amandoua numai ca a mea a inceput mai tarziu pe la 5 si s-a tot sucit si matait pana la 9 cand s-a trezit de tot. |
da da
. sa nu uiti ca ora 5 a Marei este ora 4 a Isei
. la trezit nu se potrivesc, ca a mea totusi vrea sa recupereze noaptea alba pe ultima suta de metri...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:
bumblebee, rodyka (si restul fetelor)
stiu ca ne doriti binele, sunteti niste mamici grozave, cu suflet mare, de care m-am atasat de parca am fi surori.
rodyko, cu ce fel de placinte
ne servesti astazi
? Eu stau mai la coada, las gravidutele in fata.
racusor, data viitoare ascunde bagajul in sifonier
pana pleci
, zi-i copilului ca pleci dar nu cu 2-3 zile inainte, pt linistea ta (si implicit a lui).
M-am lamurit cu Anatomia... Eu nu am rabdare sa urmaresc pe net, la calculator stau doar cat citesc pe dc (delfinasii si cealalta odisee) si imi citesc posta. La Tv apuc sa ma uit seara, dupa ce se culca fetele. Asa ca mai am de asteptat pana aflu raspunsul la intrebarea mea. Deci Alice, tine-ma in suspans. Dr. House nu m-a dat pe spate, mie mi se pare prea greu de urmarit la ora aia tarzie
, pierd firul povestii si ma ia cu somn, mi-e greu sa cred ca in realitate ar exista un astfel de dr. La Anatomia... imi sarea somnul instant.
carla, hi, hi, alta mamica stresata. Eu o mai las pe Elise cu Bea singura prin casa (cat ies sa duc gunoiul la poarta, sau sa insir rufe etc.). Pe afara, nu, decat daca e Bea in carut si eu tb sa intru intr-un magazin sa cumpar ceva. Vei vedea ca atunci cand cresc puiutii trebuie sa le arati ca ai incredere in ceea ce fac ei, sa le dai putina libertate. Am povestit eu pe FB intr-o zi cand am trimis-o pe Elise sa cumpere cartofi de la un magazin ce il avem la 2 case departare. Ca mie mi-a scazut glicemia si am inceput sa tremur pana am vazut-o ca intra inapoi in casa. Rezultatul? A capatat mai multa incredere in ea, ca poate sa faca diverse si singura, s-a laudat la toate cunostintele ca stie sa faca cumparaturi si singura etc. Trebuie sa ne gandim si la ei, noi suntem egoisti pt ca le vrem binele, dar cand mai cresc trebuie sa-i invatam sa se descurce si singuri in viata.
adrianaBuc, ![]()
![]()
am cetit pe fuga![]()
![]()
si ma gandeam ca te uiti la Private Spice![]()
. E fain ca ai atentie distributiva: sa lucrezi si la hartzoage, sa o supraveghezi pe Rebe si sa mai asculti si filme
.
btz, chiar azi am fost la DPAS (Directia Publica de Asistenta Sociala) si am scos Ancheta sociala. Da, vom scoate CERTIFICAT DE HANDICAP. Nu mi-e rusine, nu mi-e jena, e in joc sanatatea copilului meu. Luni vom suna la Sv, am nr de tel, tb sa intreb cand se reuneste Comisia de handicap minori (de la Humor mi s-a zis ca o data la 2 saptamani). Eu vreau certificat. Pt ca imi da posibilitatea sa stau acasa cu copilul 3 ani (chiar si 7, de la 3 la 7 ani pe o indemnizatie de 400 lei), sa am eu grija de el, nu un strain. Daca iti schimbi parerea in legatura cu asta, ma anunti si-ti zic ce trebuie sa faci. Pe langa concediu de 3 ani am inteles ca ar mai fi vorba de niste bielete de tren gratis si de o alocatie de handicap, parca 76 de lei deci mare fas si asta. Biletele de tren pe mine ma incalzesc ZERO. Sa stii ca eu vb cu Bea si pe strada, de multe ori surprind privirile trecatorilor, ii vad ca surad in coltul gurii ca si cum ar trebui sa ma ia de o aripa si sa ma duca la Socola dar zau ca nu-mi pasa. Turui toata ziua, chiar daca nu vad efecte imediate. Dar te asigur eu ca vei vedea imbunatatiri (Bea imi intinde piciorusul sa-i pun soseta, asta dupa ce am bodoganit de fiecare data cand o schimbam, ii povesteam ce fac; intr-o zi m-a uimit si cand am zis ca PUNEM SOSETICA IN PICIOR - mi-a intins piciorul; cand zic ACUM SI LA CELALALT - imi da si celalalt picior). Tb sa lucrezi cu el, nu te da batuta, nu te descuraja de un diagnostic pus corect sau nu.
Azi am vorbit ca o moara hodorogita
.
Am umblat cu folos. Am mers la Sanepid (care are sediul la maternitate
) sa intreb de vaccin, nenea de acolo deja l-a dus la Pneumologie, luni mergem sa vedem ce zice dr. Apoi am fost si am scos Ancheta sociala, am cautat de nebuna lapte fara lactoza, in farmacii e nesimtit de scump, am gasit cu preturi intre 43-49 lei, o sa-l ia Stef din kaufland Sv cu 35 parca.
Dupa cum v-am promis de dimineata: Bea arata parul.
bamboletta spune:
I-am culcat pe amandoi si David dupa 20 min s-a rezit plangand
..acum o trage pe Antonia sa se rezeasca si ea ![]()
La 6 merg iar la dentist si ce chef am 
Crissy-stii ceva despre grupa pregatitoare daca se face la scoala de anul viitor? 
e bine Elise cu 22 kg
....auzi la soacra ca nu-i dai sa manance suficient...dar ce faci cand copilul nu vrea...il indopi ca pe curcan? ![]()
ma cam termina David cu suptul asa des...ma batea un gand macar seara sa-i dau LP HA dar mai vedem cat mai rezist.
Crissteo-si eu m-am distrat cand am vazut mesajul erotic
...nu prea ma distrez cu suptul...si nici nu-l pot pacali...face un scandal
deci cand vrea "maria sa" trebuie sa execut
Paula-
sa va faceti bine repede,multa sanatate.
Eladeea-exact asa si eu...speram sa am mai mult timp daca pleaca Antonia la gradi...dar de unde parca e mai putin
rebuie sa ma duc dupa ea...imbraca-te dezbracate 
cu somnul copiilor nici noi nu prea ne potrivim...ori dorm amandoi,ori doarme David,ori Antonia
te-am lamurit da?
Bz_ovi-am ramas fara cuvinte...cum o cheama pe aceasta doctorita? daca o pot numi asa
,alt medic nu gasesti? e inadmisibil asa ceva
e clar ca vrea sa-si faca vanzare la medicamentele ei punand diagnostice aiurea,doamne in ce tara traim...si eu cred ca Paul e un copil absolut normal pt varsta lui
Eu am noroc ca David nu ma musca...doar de 2 ori a facut-o si atunci i-am luat-o frumos si nu i-am mai dat sa suga...la noi e si problema cu alergia ar trebui sa iau lapte HA care e scump si oribil la gust,nu cred ca l-ar bea.
bambi_bv spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
nu stiu de ce ar trebui sa-mi fie frica, am incredere in mama. |
Rodi, e posibil sa se fi inteles gresit ce ai spus tu, Carla cred ca a crezut ca Isa iese in parc cu Maria si atat.
Ma bag si eu ca musca in lapte, dar prima data asa mi s-a parut si mie ca ai zis, apoi mi-am dat seama ca si mama ta e una din fete.

eladea2005 spune:
bambo, bun, am priceput...deci si la voi la fel...nimic nou...![]()
crissy
o pupam pe Bea cea isteata!!!! bravo! ma bucur sincer pt orice progres al ei, de parca ar fi fata mea...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lauri_ca spune:
Crissy si eu il mai las pe Radu cu Stefi singurei sa se joace, cat pun un aspirator sau spal vasele. Pot spune ca el este cel mai mare ajutor pe care il am, e un copil tare bun.
Eladea, dar de ce nu il lasi pe Eric sa doarma la gradi? Ar fi mult mai bine pt. tine, l-ai culca pe Filip la pranz si ai putea sa te odihnesti si tu putin, sau sa-ti faci treburile. Stefi doarme dimineata cand pleaca radu, eu ma trezesc, ii fac micul dejun, apoi pleaca cu tati la scoala iar eu mai dorm un pic dupa aceea
. Stefi se trezeste pe la 10-11 mananca si apoi plecam la scoala, asa ca pt. noi programul e f. ok.
adrianaBuc spune:
HEHE
crissy, cand lucrez si ma uit la filme sigur nu o supraveghez eu pe Rebe - de obicei e bona cu ea. Cand sunt doar eu cu Reb, nu fac nimic altceva decat sa stau dupa fundul ei, ca e tare nazdravana. Acum, de exemplu, incarcam niste date la ITM si ce credeti ca s-a gandit fi-mea sa faca (va dati seama, 3 minute, cat am incarcat eu un fisier): s-a bagat pe sub un scaun sa ajunga la o planta - singura care o mai am in casa, ca restul sunt afara - si a scos-o din pamant. Fericita a venit la mine cu ea in manuta, fireste toata sufrageria e plina de pamant. M-am enervat intr-o prima faza, dar acum ma apuca rasul. ![]()
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta ![]()
20+
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 rodyko, cu ce fel de placinte ne servesti astazi |
cu carne
, tare bune au iesit! am uitat ca azi e vineri, ca le lasam pe maine. dar adevarul e ca-mi uit zilele, orele, saptamanile... si anii stau cateodata sa mi-i socotesc daca-s luata repede la intrebari bambi, carla,
poate ca asa m-am exprimat si s-a inteles gresit. nu, pe Isa n-o las doar cu Maria pe-afara. dar in casa da, de multe ori. se joaca asa de frumos amandoua ca de multe ori eu is in plus, asa ca-mi vad de treaba mea. mai fugeam si la cumparaturi mici pe-aproape, nici nu-mi simteau lipsa. cand era Isa micuta tare, va amintiti ca o mai lasam dormind sa fug dupa paine? ca stiam ca doarme mult si bine si nu ma ingrijoram! acum nu m-am mai duce linistita daca as lasa-o singura, ca acum e miscareata si cine stie ce idei ii vin... 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
baby78 spune:
Crissy- esti o mamica de milioane 

bravo Bea ...cum stie unde e parul 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010

draga de ea